• Lola

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Lola már régebb óta a kedvenceim között volt, de sokáig nem sikerült vele időpontot egyeztetni. Mindig könnyen elértem, de valahogy a lehetőségeinknek nem volt közös halmaza. Neki jellemzően délután lett volna, jó, nekem pedig általában délig-egyig. Az egyik alkalommal azonban rugalmasan be tudott vállalni, úgy hogy nála kezdtem a munkanapot. Minden kezdet nehéz, de azóta már sikerült megismételni a reggeli randit.
  • Megközelítés:

    A Lehel útról nyíló utcában lutri a parkolás, de szerencsém volt, le tudtam állni a ház közelében. Egyébként busz és villamosok is vannak kényelmesen besétálható távolságban, ha valaki esetleg tömegközlekedéssel jönne.
  • Helyszín:

    A telefonon kapott kód bepötyögése után felsétáltam a célszintre és a résnyire kinyíló ajtó jelezte, hogy milyen irányba szaporázzam a lépteimet. Lola az ajtó mögött várt szexi alsóneműben. A lakás az új építésű házakra jellemző módon amerikai konyhás nappalis, egy hálófülkével. A ruhát a nappaliban csendesen ellevő kutyus gondjaira bíztam és elballagtam fürdeni. Kádban lehet zuhanyozni és néhány tusfürdőből választani.
  • Lány külseje:

    Valódi képekkel hirdet, úgy hogy már azok alapján fel lehet mérni, hogy sportos feszes teste van, biztos kézzel tökéletes alakúra rajzolt kemény cicikkel. A civil szociális kapcsolatok védelme miatt nem képpel hirdet, de ez senkit ne ijesszen el. Nem tudom, hogy a hétköznapi helyénvaló jelző-e, csak annyit szeretnék kifejezni vele, hogy sem nem egy kiemelkedő szépség, sem nem ronda, épp úgy átlagosan bájos, mint te vagy én.
  • Action:

    A fürdő után a nyakát és vállát kezdetem puszilgatni vendéglátómnak. Miután a hálóba kalauzolt, levetkőztettem, de a viszonylag korai időpontra figyelemmel megkértem, hogy vegyen fel egy pizsamát, és tegyünk úgy mintha egy ilyen bombatestű csaj aludt és ébredt volna mellettem. Pizsin keresztül simogattam, bár a kezem többször betévedt a pizsialsóba, hogy a punciját megérintsem. A csókokkal és az ajkakkal való finom harapásokkal elidőztem a cicijénél, majd az ölébe fúrtam a fejem. Egy igazi reggeli orgazmusig nyalást kapott tőlem. Lágy leheletnyi érintésektől indulva, majd a csúcsig fokozatosan gyorsítva a tempót. Utána én kerültem a hátamra és Lola a lábam közé kuporodva vett az ajkai közé. A rudat és a golyókat is sokáig kényeztette mind a nyelvével, mind az ajkaival. Miután látta, hogy nem szabad már tovább húznia, gumit tett rám, és beleült a szerszámomba. Mindketten gyönyörködve néztük, ahogy guggolva ki-be dugattyúzik a farkam a szépséges puncikájába. (Az első alkalommal ugyanezt a csodás látványt élveztük, de akkor ő feküdt a hátán, a széttett lábait a támaszkodó kezeimre téve.) Egy idő után átvettem az ütem diktálását és egy hosszabb sorozatlökés végén hatalmasat élveztünk. (Én legalábbis biztos :-))
    Még egy kicsit összeölelkezve feküdtünk, majd óvatosan megszabadított a gumitól és finoman letörölgetett. Az óra ekkorra már kezdett a végéhez közeledni, úgy hogy a világ dolgait csak érintőlegesen beszéltük meg. A kölcsönös öröm többszöri kifejezését követően újabb tisztálkodás következett, majd a távozás mezejére léptem.
  • Elszámolás:

    A rózsacsokor nagyságát telefonban tisztáztuk. Felöltözés közben helyeztem el diszkréten az asztalon. Mérete az új átlag.
  • Összkép:

    Az elmúlt időszak legjobb szerelmeskedéseiben volt részem Lolánál. Ritkán sikerül ilyen jól összehangolódni valakivel. Maximálisan megérte a kitartó időpontegyeztetés, egy nagyon barátságos és nyitott hölgyet sikerült egész közelről megismernem. Ha nem un rám, akkor örömmel járok még vissza hozzá. Írd fel a számát valahova te is, mert néha ingyenes hirdető, nem biztos, hogy az adott pillanatban megtalálod az adatait.
Happy Massage