• Lotti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon értem el Lottit Vasárnap délutáni órában. Egybol felvette a telefont bár az egyetlen elérheto idopont 45 perc múlva volt.A telefonban laza de kedves és rugalmas volt. Hirdetését csak elozo nap láttam eloszor itt.
  • Megközelítés:

    A 45 perc egy kis kihívást jelentett II.ker egyik végébol a másikba jutni de szerencsémre volt Bolt így 3 percel elobb sikerult a pontos címhez jutnom. BKV van és pont ott, kocsival menni szerintem para mert a parkolas gondolom horror ezen a részen. Nagyon egyszeru volt oda találni és gondolom már sokan jól ismerik a címet.
  • Helyszín:

    A lakas/szalon egy teljes szinten van, hatalmas, nagypolgári (4m belmagasság) jellegel rendelkezik. Kulon tetszett a full parkettázott interior. A furdoben rendes tusoló, sokféle kence, szájvíz és persze friss torolkozo.
    Tobb masszázs szoba van de mi a bal legelsoben voltunk. Hatalmas, tágas szoba sok tukorrel (hasznos), hangulat fényekkel kanapéval és egy nagy masszázs asztallal. Még volt pár asztalka lámpákkal de azokat nem néztem meg jól. A lakasban rajta kívul csak egy masik éppen nem rendelo lany volt akit nem lattam sajnos de Lotti kozolte Vasárnap lévén ilyenkor itt nincs nyuzsgés.
  • Lány külseje:

    Az igazat megvallva nagyon lutrira mentem mert Lotti arc nelkul hirdet, új, értékelés még nem kapott, ráadásul nekem o volt a Vaárnapi D opcióm. Totál megérte a rizikó. Lotti nyitotta az ajtót feszulos ruhában ami kiemelte Lotti homokóra testét és jó kontrasztot adott fekete gondor hajának. Tudtam innentol nagy baj már nem érhet. Megbeszéltuk hogy milyen programot szeretnék azután elmentem tusolni és pucéran vissza a szobába. Itt Lotti már ruha nelkul volt, alkata alacson ,nagy mellekkel (azok a bimbók) és jó popóval. Vannak tetkók is rajta de jól pozicionálva. Mosolygós, nagyon eros erotikus kisugárzással. Kémia volt.
  • Erotikus masszázs:

    Lotti megkérdezte hogy hova koncentráljon majd és mennyire erossen lásson neki. Lábakat valasztottam és annnyira erossen amennyire csak lehet. Megkérdezte hogy lehet e talpmasszázzsal kezdeni amit orommel elfogadtam. Tudtátok hogy ott is vannak erogén zónák? Lotti masszázsa kozepesen eros de intenzív és aprolékos, voltam már "oklevelesnél" is aki fele se volt ennyire ugyes. Amíg hason voltam a lábak le lettek gyúrva nagyon, aztán a farizom be be nyúlásokkal farok, zacsi, popó aztan a hátam, vállam és nyakam. Ezen a ponton már a tukor adta vissza a látványt. Itt már voltak puszik és cicivel masszirozás, illetve én is elkezdtem feltérképezni Lotti testét.
  • Levezetés:

    Gyors fordulas tortént már álló cerkával ami ezen a ponton ritkán torténik meg mivel elég jól tudom magam szabályozni. Lotti franciaval indított ami lassú, sloppy sok nyállal majd egyre mélyebb és intenzívebb volt, az zacsira se kellet felhívni a figyelmet autómatikusan ment a kényeztetés totál átéléssel. Még egy kis nyelvre paskolás meg szájból kipattíntás aztan felemelkedtem az akkor térdelo Lottihoz. Csokok kovetkeztek míg a ciciket masszíroztam majd faltam. Kozben a kezemmel a pici punciját kezdtem masszírozni ami már teljesen elázva várt. Ezen a ponton elég jól beindúltunk és egyszerre kenyeztettunk egymást. Kértem menjunk le a massázs ágyról majd leterítemme a torolkozot hogy térdeljen azon elottem. Itt volt pár mélytorkos próbálkozás elég intenzíven. Ezt persze nem lehettett bírni ezen a ponton így spricceltem mellekre nyakra szonyegre arcra ki tudja. Nirvana.
    Lotti felajánlotta hogy megmasszíroz levezetésképpen. Talpmasszázs kovetkezett megint mert állítólag nagyon jó orgazmus után, igaza lett nagyon nagyon kellemes érzés volt. Majd korbe masszírozott, fej, nyak, kezek...csípo és láss csodát már állt is újra Lotti nagy oromére. Feljott hozzám és lassú sloppy franciával felépített intenzív melytorkosba (nem teljes) lendult a dolog. Mondanom se kell hogy itt Lotti édes szájában mentem el. Nirvana 2.0
    Kis szusszanás aztán irany a zuhany... fizetés, Au Chante majd tipli.
  • Elszámolás:

    Nem tudok extrákról és nem is kérdeztem. Adatlapján csak masszírozas fajták vannak feltuntetve. Teljesen új hírdeto. Elszámolás, egy pénzt tettem le és nem kértem visszajárót és így helyes.
  • Összkép:

    Amint írtam az elején totál rizikó volt tobb okból is de bejott és nagyon jól éreztem magam vele. Biztos vagyok benne hogy lesznek még rajtam kívul hasonlóan szerencsés emberkék akik Őt választják! Bár hamarossan eltunok megint szerintem Lotti még bele fog férni.
Happy Massage