• Fanni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régebben már próbáltam kontaktust teremteni vele VTRen keresztül, de valami módon a technológia másként gondolta és az a lehetőség elúszott. Most hagyományosabb módon telefonon próbálkoztam: elsőre nem sikerült, de kicsivel később visszacsörgetett és innen gyorsan és egyszerűen ment az egyeztetés, az adatlappal összhangban nem ért meglepetés - a hangja kedves, értelmesen gyorsan tudtunk egyeztetni. Ezután még VTRen is foglaltam, most bezzeg a rendszernek se volt ellenvetése.
  • Megközelítés:

    A Lurdi ház mellett, 5-10 perc séta, újépítésű tömb. Könnyű megtalálni: a cím pontos, a házszám ki van írva, és a folyosón is jelzik, hogy merre melyik lakás. Van portás, de az újság jobban érdekli mint a járókelők. BKVval az 1es villamos, illetve a Mester utcaiakkal lehet megközelíteni. Autóval szerintem munkaidőben könnyű parkolóhelyet találni az utcán is, vagy ott a Lurdi.
  • Helyszín:

    Új építésű lakótömb, így a lakás is teljesen rendben van. Kis garzon, félhomály, tiszta fürdő pár tusfürdő a kádnál meg szájvíz, száraz törülköző, száraz kilépő. Rend, tisztaság van, egy nagy kanapé foglalja el a teret amin kényelmesen elfértünk.
  • Lány külseje:

    Az ajtó mögött várt, egy fekete rövid köntösben ami takart is meg nem is: a képeken ki vannak retusálva a tetkók, engem nem zavartak (sőt), elég magas, és ahogy a retusált képek alapján sejthető teltebb, formás popsival megáldott lány, szép hosszú világos hajjal. Az arca szerintem kifejezetten szép, a szőke tündérke találó szlogen. Piercing is van, ahogy láttam három is (abból az egyikre különösen kíváncsi voltam), szép nagy hangsúlyos mellek, nem ért csalódás. Kérdezte is, hogy megfelel-e kényes ízlésemnek a látvány - megfelelt.
  • Action:

    Érkezés után gyorsan átbeszéltük jövetelem célját, majd irány a zuhany. Visszatérve már meztelenül várt, végre megcsodálhattam teljes valójában és pompájában. Nem húztam az időt, elkezdtem simogatni meg csókolgatni ott állva, aztán lassan a kanapéra heveredtünk. Én ott folytattam az örömszerzést, nyaltam faltam ahol értem, csókolgattam, a csók visszafogott inkább puszi. Végül a puncihoz is elértem: csodás kis borotvált punci fogadott, szép rózsaszín kis szirmok. Finom sóhajokkal bíztatott ami jól esett, de maga a gyönyörű punci volt a jutalmam, mondta, hogy ezt egész nap elviselné...hát még én. Ezután ő vett kezelésbe, finoman franciázott, játszott vele, nyalta - ahogy a nyelvével körözött a makkon az gyönyörű látvány volt, többször is megállítottam, hogy a cicikkel játszva időt nyerjek, de hamarosan eldurrantam. Romeltakarítás után pihegtem a kanapén, kis csevej, aztán felajánlott egy rövidke masszázst: a derekamra ült, majd ahogy a hátamat gyúrta, úgy mozgott rajtam a popsijával, puncijával, így adva meg a hangulatot a következő körre. Ezután megpróbáltuk a második kört, itt már sokkal többet kellett tennie a harckészültségért, de állt a feladat elébe: én simogattam ő közben kényeztetett, itt már gyorsabban erősebben is szopott, gumit húztunk és belelült. A gyönyörű keblek pont a szám előtt, egykét csókra is odahajolt, markoltam a popsiját. Nem tartott sokáig, kezdtem lankadni, úgyhogy visszaváltott franciára, és így lett végem másodjára is. Gyors zuhany és indultam utamra.
  • Elszámolás:

    Amit megbeszéltünk telefonon, illetve az adatlapon is látható az várt a helyszínen is, van bővebb infó, abszolút nincs semmi meglepetés, nagyon jó egy órát tölthettem vele.
  • Összkép:

    Fanni egy nagyon csinos formás lány, gyönyörű nagy cicikkel, formás popsival. Kedves vendéglátó, mindent megtett, hogy a kedvemben járjon, sőt amikor már kezdtem megbarátkozni a gondolattal, hogy itt bizony egy kör után véget ért a móka, ő még megmentette az önbecsülésem. Nagyon jó döntés volt meglátogatni!
Happy Massage