• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Édes!
    Örülök hogy jól érezted magad :) köszönöm neked kedves beszámolod :) szeretettel várlak vissza máskor is. Csók💖

  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk, először nem vette fel, aztán szinte azonnal visszahívott és meg tudtuk beszélni a találkát. A mobilját ő kezeli, segítőkészen tájékoztatott a lehetőségekről és a helyszínről. Kellően rugalmas volt, mikor felvázoltam az elképzelésem, hogy mikor jönnék. Érkezésem előtt még üzenetben megerősítettem szándékomat.
  • Megközelítés:

    A parkolás fizetős ha jól láttam, én a tömegközlekedést választottam. Ez jó döntésnek bizonyult, 5 perc sétával a kapuhoz értem. A GPS is segítségül hívható, de a cím egyértelmű, nem lehet eltéveszteni. Kb. három percet kellett várnom, mire beléphettem.
  • Helyszín:

    Az előkelő Marina Part egyik emeleti lakása, ahol nem rég rendel Domi. A lakás tiszta, a fürdőszoba megfelelően higiénikus, van választék tusfürdőből és szájvíz is rendelkezésre áll. A szobában kellemes hangulatvilágítás, tiszta huzat és jó illat várt. A franciaágy kényelmes, nem nyikorog. Hallani lehetett, hogy nem egyedül tartózkodott a lakásban, de nem találkoztam senkivel szembe.
  • Lány külseje:

    Rég óta nézegettem már a hirdetését az oldalon és most végre eljutottam hozzá. Bátran kijelenthetem, hogy ő a legszebb hirdető akivel az oldalon találkoztam eddig. Képeknek megfelel. Haját oldalt két copfba fogva hordta. Fiatal, feszes és formás, arca is nagyon aranyos. Amint megláttam felállt ami felállhat. A képeken látható piros ruhácskában fogadott, amit az első adandó alkalommal lehámoztam róla.
  • Action:

    Megérkezésem után levettem a cipőm az előtérben, többi cuccomat a szobában raktam le. Ezután elrohantam fürdeni, mikor kész lettem ő az ajtóban várt. Én elővigyázatosságból nem szeretem a natúr dolgokat, ezért kérésemnek eleget téve azonnal belecsaptunk a közepébe. A merevséggel nem volt gond gyönyörű látványának köszönhetően, úgyhogy kis sikoltó használata után már élvezhettem a hibátlan babapuncit. Misszionárius, lovagló és kutyapóz után hatalmasat élveztem a gumiba.
    Ezután vízzel kínált, amit elfogadtam, majd egy kellemes masszírozást kaptam. Közben jót beszélgettünk, más lányokról, munkáról és arról hogy ki mit szeret. Gyönyörű testét szemlélve második akciót kezdeményeztem, annak ellenére hogy egyáltalán nem vagyok gyorstüzelő és az első kör is picit hosszabb ideig tartott. Ezen okok következtében sajnos előbb fogyott el az időm, mint hogy ismét beleélvezhettem volna fiatal testébe, természetesen gumin keresztül ;) Dominika mindent megtett értem, több pózban is akcióztunk, de én nem akartam visszaélni a vendégszeretettel. Így elrohantam fürdeni és megígértem, neki, hogy visszatérek folytatni azt ami félbemaradt. Ő nem említette egyszer sem, magamtól helyeztem le az ajándékot távozásom előtt. A végén még kedvesen csokival kínált, amit elfogadtam.
  • Elszámolás:

    Semmilyen extrát nem kértem, az ajándék mértéke igazán korrekt, egy darabban lehelyezhető.
  • Összkép:

    Iszonyatosan cuki csaj, aki mindent megtesz hogy a kedvedben járjon. Jól irányítható, de azért tudja azt is hogy ő mit szeret. Távozásom után még dobott nekem egy üzit, ami elképesztően aranyos gesztus, ezúton is köszönöm. Dominika maradj ilyen kedves és gyönyörű sokáig, még visszajövök amint módomban áll. Kedves makktársakat meg arra kérem, hogy vigyázzatok rá és becsüljétek meg, hogy még sokáig örömünket lelhessük benne.
Happy Massage