• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Drága! Köszönöm szépen a beszámolod nagyon tetszik :) remélem mihamarabb látlak újra :)
    Csókollak 😘

  • Egyeztetés:

    Dominikát telefonon értem el az általa megadott intervallumban. Rögtön felvette, és aranyos, kislányos hangján részletesen tájékoztatott a rózsaszálakról és a pontos címről. Másnap reggel megerősítő sms-t küldtem, és ezután már csak a lakásának kapuja előtt hívtam.
  • Megközelítés:

    A jól ismert újépítésű lakótelep a Duna Plázához közel, amiről már a Szikora Robi is énekelt. Autóval tökéletesen, BKV-val közepesen jól megközelíthető. Parkolóhely, mint a tenger.
  • Helyszín:

    Igényesen berendezett luxuslakás, amiben minden szemet gyönyörködtetően tiszta és rendezett. A lakásban enyhe, kellemes füstölő illat kering. Dominika az ágy sarkára tett frissen mosott törölközővel és némi nyalánksággal vár - aki szereti a Ferrero termékeket, az külön örülhet a grátisz csemegének. A szobában a félig lehúzott redőnyöknek hála nyugtató, tompa fény van és halk zene szól. Az franciaágy tiszta, kellően nagy és rugalmas.
  • Lány külseje:

    Annyira sokan használták már az "angyali" kifejezést, hogy az már közhellyé kopott, de Dominikára különösen igaz, hogy ennivalóan bájos, mindig mosolygó arcát, elragadó kék szemeit, hosszú, szőke hajkoronáját, és modelleket megszégyenítő alkatát tekintve egy valódi angyallal van dolgunk. Szépségét csak külön megkoronázza a korából adódó hamvassága. Bőre illatos és finom. Cicije szerintem egy kicsit nagyobb a hirdetésben megadott méretnél - gyönyörű, kézbe tökéletesen illő mellei vannak. Hosszú, kecses, vékony, mégsem pálcika lábakon áll Domi. Kértem is, hogy vegye le a harisnyát, hadd lássam természetes valójában azokat. Szerintem az oldal egyik, ha nem A legszebb testű lányához térhet be az, aki felkeresi Őt.
  • Action:

    A zuhanyzóból visszatérve állva kezdtünk el csókolózni, ami egy kellemes meglepetés volt az eddigi beszámolókra tekintettel: Dominika igenis jól csókol, és bár nem volt nyelvcsatánk, nyelvünk hegye gyakran egymáshoz ért, húsos és puha ajkaival pedig nagyon ügyesen játszott. Csak ezzel perceket töltöttünk el, miközben feszes popsiját, majd kicsit sem gravitáló, tökéletesen kerek, tini melleit kezdtem el mohón markolászni. Külön pikantériát adott a kezdésnek, hogy Domi pajkosan felajánlotta, hogy csatoljam ki én a melltartóját, amit kissé remegő kezekkel, kissé bénázva, de sikerrel abszolváltam.

    Itt következett az újabb felvonás. Az ágyra vetettük magunkat és eszemet vesztve végigcsókoltam az előttem fekvő pazar leányzót. A melleknél és a comboknál töltöttem el a legtöbb időt, de a pocijába is bele-bele kóstoltam. Ha nem szorított volna az idő, csak ezzel egy órát ellettem volna, de mivel épp egy órára neveztem be hozzá, ezért egy gyors gumihúzás után (igen, én kértem így.. ez az én hülyeségem) egy még kottonon keresztül is isteni élményt adó nyelvjátékban részesültem. Külön kérésemre Domi a zacsikat sem kímélte, ezzel kőkeménnyé varázsolva az egykorút.

    Majd sorra vettük a klasszikus pózokat. Misszivel kezdtünk, amiben külön élmény volt, hogy közben Domi kéjesen sóhajtozott, talán néha bele is csókolt a füleimbe, miközben én gyönyörű, arany hajkoronájába merülve közel kerültem az öntudatom teljes elvesztéséhez - közben néha apróbb csókokat is váltottunk. A következő felállás a kutyus volt, amit talán a legkevésbé kedvelek, de alma formájú popsijának markolászása miatt mégis megérte pózt váltani. Levégül kértem, lovagoljon meg, amit aztán olyan bravúrosan művelt, hogy ezzel percek alatt kivégzett, de úgy, hogy a kilövés után meg kellet kérdeznem Domit, nem-e nyögtem (mit nyögtem, szinte kiáltottam!) fel túl hangosan - nagyon ritkán szokott ekkora orgazmusom lenni (nem minden nap lovagolja meg az embert egy 19 éves bombatestű csaj, aki simán kaszálhatna a modell szakmában). Szerencsére Domi mosolyogva nyugtatott meg, hogy kellően vastagok a falak.

    Még maradt fél óránk, de ismerve a saját teljesítőképességem, tudtam, hogy legalább fél óra kell, hogy magamhoz térjek. Így Domi egy kellemes hátmasszást ajánlott fel, amit szintén ügyesen csinált. Közben végig beszélgettünk, ami alatt kiderült, hogy nem csak egy gyönyörű, de egy kifejezetten értelmes lánnyal van dolgom, akinek kora ellenére határozott elképzelései vannak a jövőjét illetőleg - csak remélni tudom, hogy tényleg minden úgy alakul, ahogy azt elmesélte.
  • Elszámolás:

    2-3 évvel ezelőtti átlag. Hihetetlenül korrekt dolog ez manapság.
  • Összkép:

    Sajnos még mindig nem adhatok istennő minősítést, de a tisztelt olvasó vegye úgy, hogy azt adtam. Nem akarom minden vagyonom szolgáltatókra költeni, általában csak egyszer keresek fel egy lányt, de Domi esetében komolyan elgondolkodtam, hogy visszatérjek-e, és azt hiszem, erre minden lehetőség megvan. Róla is elmondható, hogy két dolog ritka és szerencsés találkozása teljesül az esetében: egy 20 év körüli lány és egy 30+-os szolgáltatókra jellemző hozzáállás.

    Domi egy kincs. Becsüljétek meg.
Happy Massage