• Andrea

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Délelőtt hívtam kora esti találkozóra. Megfelelt neki. Max pont.
  • Megközelítés:

    A megtalálásban segít. A parkolással nincs gond.
  • Helyszín:

    A hely a Rákos-pataktól egy utcányira található. Az érkezőt modern épületegyüttes fogadja. A kapun és a társasház ajtaján könnyen bejutottam. A lift belső tükrös burkolata ottjártamkor még nem készült el, így fésülködni nem volt lehetőségem :). A folyosó egy kicsit inkább egy szállodára emlékeztetett, mint lakóházra. Max. pont.
  • Lány külseje:

    A képek nem tudják visszaadni a szépségét. Nagyon szép teste van. 11 pont tizes skálán :)
  • Action:

    Természetesen a találkozás előtt az emberben sok a kétely. A lány enyhe félhomályban fogadott, és közvetlenségével hamar átsegített a kezdeti bizonytalanságon. Átadtam az apró hozott ajándékot, aminek örült, és meg is kóstolta. A szoba, amibe beléptem modern bútorokkal volt berendezve. Megbeszéltük a lehetőségeket. Én egy kerek pásztor órát kértem. Ha csak fél órám lett volna, az tönkre tette volna az egész kalandot. A fürdőben a gyors tisztálkodáshoz minden rendelkezésre állt. A tusolást követően törülközővel a derekamon vártam a szobában. Megkínált egy tál csábítóan kinéző palacsintával, ám én ekkor már valami mást akartam a számba venni. Elhelyezkedtünk kényelmesen az ágyon és csókkal indítottunk. A csókot taníthatná. A bőre selymes volt, így csodás volt simogatni. A testén elhelyezett finom csókokra izgató sóhajokkal válaszolt. Kettő hívogató domb különös érdeklődésemre tartott számot. Én igyekeztem szép lassan bejárni a tájakat, de néhány rövid perc után meredeken délnek vettem az irányt, mert valami ellenállhatatlant találtam ott. Itt hosszasan időztem, ő nem tiltakozott. Olyannyira nem, hogy egy idő után nagyon jól érezte magát. Felvettem a gumiruhát, ezután rám ült. Feledhetetlen élmény volt látni a kedves arcát és a szép testét. Találtunk egy jó közös ütemet. Kipróbáltunk még két testhelyzetet, ezektől én már kritikus állapotba kerültem. Ő is nagyon jól érezte magát. Szorosan összebújtunk és csókokkal folytattuk. Nem tudtam megállni, hogy vissza ne térjek a combjai közé, mert számomra ez volt a legnagyobb élmény. Itt ismét időztem, amíg a legkellemesebb visszajelzést nem kaptam. Mellém ült és pályafutásomat - nagy megelégedésemre - kézimunkával fejezte be. Lett volna lehetőség másra is, de ezzel nem éltem.
    Kényelmesen felöltöztünk. A folyadékveszteségre kaptam még egy pohár vizet.
    Max. pont.
  • Elszámolás:

    A csók extra volt, amit örömmel vettem igénybe, és nem bántam meg. Enélkül nehéz is lett volna elképzelni. Mást nem kértem, így is kaptam sok mindent. Előre rendeztük.
  • Összkép:

    Felejthetetlen élményben volt részem. Egyes elméletek szerint gyakori az együttlét utáni szomorúság. Velem épp az ellenkezője történt. Napokra feldobódtam. Ha visszagondolok rá, beindul a hormontermelésem. Remélem lesz még alkalmam találkozni vele.
Happy Massage