• Alexandra

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam kaptam is 11:30ra időpontott. Időközben 1x hívott hogy mi lenne ha 45 lenne a randi időpontja. 45kor hívtam ekkor még kért pár percet mert nem érkezett még meg.
  • Megközelítés:

    Stadionokhoz közeli utca. Sok féle bkv járat jár erre fele.
  • Helyszín:

    Kb 15 éves lakópark annak minden előnyével és hátrányával. Amúgy ház lakás teljesen rendben van. Fürdő tiszta igaz szájvíznek nem volt pohár. Szobában ajtóra lehet felakasztani a ruhákat. Azért egy szobainas elférne. Fürdő teljesen rendben van, nem sok tusfürdő van, de azért szerintem elég.
  • Lány külseje:

    Vékony csinos fiatal kedves tele energiával. Mást nem is kell róla elmondani. Már nem emlékszem hogy miben fogadott, csak arra, hogy fekete bugyi és melltartó kombóban várt a szobában, ami végig rajta is maradt. Képeknek teljesen megfelel, azonnal megismertem.
  • Erotikus masszázs:

    Nulla szakszerüség. Inkább kellemes olyan barárnő próbálkozik kedveskedni típusu simogatós kényeztetés jellegü masszázs. Kellemes időtöltésnek. Értelmes aranyos a lány, lehet vele beszélgetni minden féle dologról. Krémmel masszíroz szinte végig rajtam ült
  • Levezetés:

    Na itt azért vannak negatívumok. Eredetileg 1,5órára mentem volna. Végén 1 lett belőle. Telefonba mondta vannak extrái, ezt majd személyesen mondja. Ilyen pl a NFVSZ. Na fürdőből visszatérve elhelyezkedtem az ágyon. A szerinte hideg kezével felállította az ezredest(kezében volt hideg). Ezután egy nagyon kellemes változatos franciát kaptam. Meglepett hogy szájába ment a vége, MERT TELEFONBAN AZT MONDTA EZ EXTRA. Gondoltam mint az elszámolásnál is leírtam, leírom hogy ez lehet kedvcsináló is lehetséges, de nem az volt. Nem megrendelt szolgáltatás hiányában is felszámolásra került. Mivel 1.5 órát terveztem maradni a hölgy meg elkezdte sorolni mi mennyibe kerül inkább csökkentettem 1 órára az ottlétemet. Amúgy is az eredeti megbeszélt időponthoz képest 20 perces csúszásban voltam már. Ottlétem alatt kedves volt.
  • Elszámolás:

    Na akkor kényeztetés után hasra fordulás közben esett szó az extrákról. Pl NFVSZ CSÓK ÚJJAZÁS, alkalmanként eléggé húzós árral. (2levezetés 2NFVSZ 2Xszámolva pl. )Ekkor döntöttem hogy valószínűleg az első nem kedvcsináló volt hanem egy kis fizú kiegészítés mert pl nem lebeszélt szolgáltatás volt. Végén konstatáltam hogy így is lett. Nem mellékesen visszajárónak is csak a felét tudta csak visszaadni.
  • Összkép:

    Jó volt
  • Webi megjegyzése:

    Úgy gondolom, hogy jelezve lettek az extrák, és hiba hogy nem lett minen pontosítva - bár pontosan nem deróült ki hogy beszéltetek e ilyesmiről, miben lett megűállapodva szerinted stb.... De aszt tudtad mi eyxtra , mi nem. Sokáig gondolkodtam kirakjam e, mert nem tartom teljesen korrektnek, és túl rövid ahhoz, hogy minden részléetet ismerjünk. Der az biztops, hogy átverve nem lettél. (simán elképzelem, hogy rábíztad magad a hirdetőre, ő meg beleadott mindent ami szóba került). A hirdetőnek jó visszejelzés , hogy egyértelműbben, határozottabban beszélje meg a dolgokat, viszont a beszámolóban azért az elszámoláson kívül másnak is kellene szerepelnie, mást nem nagyon tudunk meg.
Happy Massage