• KARINA

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Karinával telefonon beszéltem. Telefont elsőre felvette de csak a következő munkanapra tudtunk időpontot egyeztetni mert sajnos közbe szólt a hétvége. Ritka az ilyen de már telefonon keresztűl zavarba hoztuk egymást. Hangja nagyon aranyos és rabul ejti az embert. Nagyon rugalmas és apróbb kéréseket teljesít is. Türelmetlenűl vártam a találkozást.
  • Megközelítés:

    Mint eddig mindenhova ide is kocsival érkeztem. Ismertem már a helyszínt. Tiszta rendezett kis utca, egyértelmű cím ahova a gps pontosan oda is visz. Parkoló minden esetben van szerintem még a legforgalmasabb időszakban is. Parkolás fizetős de egy sms el pikk pakk el lehet intézni :) BKV széles választéka is megtalálható a megálló kb 2-3 perc sétára van.
  • Helyszín:

    Lakás tiszta és rendezett. Többen vannak itt de a diszkréció maximális. Félhomály fogad kellemes illattal és halk zenével. A szobába belépve egy masszázspad van középen, egy tatami a földön amely melett tükör van és egy kis kanapé ahova a cuccait az ember nagyon hamar ledobja és türelmetlenül siet hogy a tusolás végére érjen. A fürdőszoba rendben van. Tiszta törcsi minden alkalommal, tusfürdők választéka, szájvíz stb. Tusolás után vissza a szobába.......
  • Lány külseje:

    Karina egy fekete commbfixben egy fekete magassarkúban és egy fekete melltartóban fogadott. Teste ámulatba ejtő, bár magasabb kicsit mint a képek vissza adják de ez nekem nagyon bejött.
    Arca nagyon édes és a titkárnős szemüveg is beindítja a fantáziát. Becsukta az ajtót magunk mögött és egy csókkal üdvözölt majd kézen fogva indultunk a szobába. MIkor elöször megfordúlt elöttem és megláttam a fenekét illetve ahogy elöttem sétált..... Azonnal vigyázba álltam. Ezt nem lehet leírni, látni kell ahogy kecsesen lépdel az ember előtt és közben pajkosan hátra hátra pillant rád. ( Bár nem tudom ekkor mit is gondolhatott mert kb úgy nézhettem ki mint egy csorgó nyálú kutya kilógó nyelvel a húspult előtt) :D
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs a tatamin kezdődött. Hasra feküdtem majd beolajozta a kezét és a hátam. Masszázsa kellemes, simogatós masszázs. Bár bevallom nem sok időt fordítottunk erre a másfél órából:D Először a hátamat dolgozta át bő olajjal majd a végtagjaim, lábamat masszirozva néha néha már eltévedt a kezecskéje is ami nagyon tetszett. talpamhoz érve megkérdezte hogy akarok e talpmasszázst, de nemet mondtam mert magyon csikis a talpam...:D Naghon szakszerűnek nem mondanám de azért nem is amatőr. Én élveztem, amúgy is jobban szeretem a simogatós masszírt.
  • Levezetés:

    Nos mivel másfél órára mentem is 2szeri kényeztetésre volt lehetőségem. Ezt ki is használtam. Az első etap nagyon hamar indúlt még a masszázs előtt. Beléptem a szobába törcsi ledob majd heves csókcsata és felfedeztük egymás minden porcikáját. A masszázspadra feküdtem ő mellém állt ekkor már meztelenűl és végig csókolgatva mindenem franciázni kezdett. én közben fenekét markolgattam csókolgattam és simogattam. Franciája isteni, kellően nyálas, néha köpködős ami nagyon tetszett, jól használja a nyelvét is és közben alig ér hozzá a kezével. Puncija hamar nedvesedik és már alig vártam hogy rád feküdve én is kényeztessem Őt. Átentünk a tatamira, 69 és végre megízlelhettem édes kelyhecskéjét. Élvezet nyalni őt. Hamar előbújt a kis gyöngyöcske és szinte sikerűlt egyszerre elélveznünk. Miutén elmentem hagyott lenyugodni és még játszadozott is vele. Tökéletes befejezés volt. Ezután jött a masszázs (lásd feljebb) de elötte ittunk egy pohár vizet. A második etapban én kezdeményeztem. A hátára fektettem, majd ráfeküdtem és végig csókolgattam mindenét. Mellbimbói hamar keményednek és érzékenyek is. Leárve lábai közé apró rezzenések jelezték hogy élvezi amit csinálok majd rácuppantam ujra a mézes csuporra. Hangját hallatja élvezés közben ami mégjobban beindítva az embert belead mindent IS. Punciját nyalva becsusszant 1, majd 2 ujjam is. teste vonaglott és így élvezni még senkit nem halottam. Nagyon tetszett neki a technikám, mert szinte sorozatos orgamus élményben volt része. A felkelés is nehezen ment utána...:D MIkor már azt mondta nem bírja tovább és a az időnk is a vége felé járt kezébe vette szerszámomat, elém térdelt, és úgy leszívott, hogy elakadt minden szavam. Mint ha valami pornó filmben lettem volna ahol a titkárnő fizu emelésért dolgozott volna meg :D Ismét a szájában végeztem. aztán irány a zuhany.
  • Elszámolás:

    MInden a megbeszéltek szerint történt. Extrákról nem tudok de nem is kell, ez így volt tökéletes ahogy volt. A rózsaszálakat az asztalára helyeztem.
  • Összkép:

    Hihetetlen élmény volt. Feltöltött önbizalommal, jókedvel, és maximális kielégültséggel. Ha lehetne megtartanám magamnak...:D de mivel nem lehet így bátran tudom KArinát ajánlani. Csalódás kizárt!
Happy Massage