• Dóri

  • Beküldte:
  • Dóri reagálása

    Szia! Köszi az elismerést és a beszámolót, hogy sikerült ráéreznem, hogy mit szeretsz igazán. 😉 Lomi-lomi masszázs is volt egyébként, talán még nem ismerted korábban, örülök, hogy bejött. 😘

  • Egyeztetés:

    Pár csörgés után felvette és elmondta a lehetőségeket. Meg is beszéltünk egy időpontot másnapra.
  • Megközelítés:

    Én metróval mentem utána 10 perc séta kb. Csendes környék, aki kocsival jön az is hamar talál parkolóhelyet. Könnyen odataláltam nem volt probléma. Bejutás diszkrét volt nem találkoztam senkivel.
  • Helyszín:

    Igazából ilyen kis garzon panel lakást kell elképzelni. Fürdőszoba kicsi, de nagy kád van benne és kényelmesen lehet tusolni benne. Tusfürdőből pár darab áll rendelkezésre. Száraz kilépő és törülköző vár. A baszobában van egy szék amire kényelmesen le lehet pakolni, egy nagy ágy és egy éjjeli szekrény.
  • Lány külseje:

    Szép arc. Sportos testalkata van nagyon jó szilikon mellekkel és formás jól markolható popsival. Feszes mindene, sok fiatal csaj megirigyelné az adottságait. Kedves, barátságos kisugárzása van. Korban szerintem a negyvenhez közelebb van, mint a harmincöthöz.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órára érkeztem. Egy negyed órás masszázzsal indítottunk. Főleg alkarral és könyökkel masszírozott. Alaposan végig masszírozta hátamat és a karjaimat, majd következett a láb és talpmasszázs. Nem igazán tudom megítélni hogy mennyire volt szakszerű, nem a szokásos svéd masszázs elemeket alkalmazta, de jól esett. Közben sokat beszélgettünk rengeteg volt a közös téma. Sikerült egész jól egymásra hangolódni. Éreztem egy kis távolságtartást az elején ,de az is szépen elillant ahogy haladtunk előre. Nem volt kínos csend egyszer sem. Visszajelzéseimre abszolút odafigyelt.
  • Levezetés:

    Negyed óra elteltével került sor az első kényeztetésre. Megkértem hogy vegye le a bugyiját, amit készségesen meg is tett majd felkínálta a popsiját és a melleit hogy segítsek a kenegetésükben. Még mielőtt bekentem volna kicsit puszilgattam a melleit és megmarkolásztam a popsiját, ami tetszett neki. Utána hasra feküdtem és csúszkált egy kicsit a hátamon hol lassabb hol gyorsabb ütemben. Majd megkért hogy forduljak meg és szemből kezdett el csúszkálni rajtam. Egy öt perc után kezdtem keményedni oda lent, amit ő is megérzett és egy pár perces lingam masszázzsal hangolt rá a franciára. Erős kézmozdulatokkal, változatos technikával csinálja közben a zacsit is simogatta. Adott pár puszit a környékre, golyókat, a rudat végig nyalta, majd szépen bő nyálasan elkezdett franciázni. Érezte hogy mi kell nekem, nem kellett kérnem semmit változatos technikával kezelt, hol kézzel, szájjal vagy a kettőt kombinálva. Tíz perc után megbeszéltük hogy felállok és ő az ágyon ülve kényeztet tovább. Újabb tíz perc után jeleztem hogy lassan érkezem ő pedig biztatott hogy csak rajta és növelte a tempót. Mellét markolászva engedtem útjára az utódokat az ajkai közé. Utána kb. egy percig hagyott lenyugodni az ajkai között, ami nagyon kellemes volt, szépen levezette az egészet. Romeltakarításhoz Szilvia barátnőjét hívta segítségül közben nekem is segített a törölgetésben. A második körnek olyan egy óra elteltével álltunk neki. Jó alapos, kitartó húsz perces kényeztetés következett, mint az első körben. Még a cicik között is megjárattam, de sajnos nem voltam valami kipihent és másodjára már nem sikerült elmennem pedig ő mindent megpróbált. Kicsit még beszélgettünk aztán elmentem zuhanyozni.
  • Elszámolás:

    Előre kérte, pesti átlag. Minden korrekt volt.
  • Összkép:

    Összességében azt gondolom hogy nagyon barátságos vendég orientált hozzáállása van. Az illúziót és az erős barátnő érzést nem biztos hogy mindenki megtalálja Dollynál, de aki szereti a nagyon dögös milfeket azoknak bátran ajánlom.
Happy Massage