• Lilien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem Lilient mert sms re nem válaszolt. így is orultem hogy kulfoldi számot felvett. Telefonban kozvetlen és egyertelmu volt Lilien. Pikk pakk 3 óraval késobb mar ott is voltam nála. Teljesen simán ment a kapcsolat felvétel.
  • Megközelítés:

    Nagyon egyszeru a megadott címre navigálni bár nem autoval mentem igy a parkolasi helyzetet nem tudom. A ház egy újépitésu, modern, tobb kapus beleptetovel. 5 percel elotte csorgettem es keszségesen beengedett.
  • Helyszín:

    A lakás felszerelt annira amennyire kell, a furdoben minden van meg hely is :). A masszázs szobában mondjuk csak matrac van es egy asztal, ja és egy nagy tukor. Errol majd késobb.
  • Lány külseje:

    Lilien nem arccal hírdet bár gondoltam nem fogok csalódni és a sejtésem teljesen beigazolódott. Lilien szép, alacsony fiatal tini lány, iszonyatos erotikus kisugarzassal. Popsi csillagos otos és azok a természetes mellek...Jeez. Egy fekete body szeruségben fogadott ami persze mindent mutatott. Nem egyhamar fog kimenni a fejembol a látvány. Wank Bank-ba mentve.
  • Erotikus masszázs:

    Kotelezo furdo után, Lilien mar meztelenul várt majd kis simi és hasra kerultem. Olajos (kókusz) csúszka masszázs volt a meghatarozó elem, eloszor a hátamat, vádliaimat masszirozta maj ugyan ez a séma elorol megfordulas után. Lilien masszázsa olyan kozepesen eros. Na de a megfordulás után jott a java, a látvany az nem utolso. Azok a fantasztikus mellek nem lehet elfelejteni egykonnyen. Ebben a felállásban ;) kapott a farkam egy csúszka masszázst a punciával hogy ember legyen aki ezt sokáig bírja, már csak ezért a programért érdemes el látogatni Lilien hez! Ez megtortént hátulról is illetve elorol is.
  • Levezetés:

    A kényeztetést én kezdtem, felulrol lefelé haladva. Csókokkal kezduk majd én a mellekkel folytattam es utána a kelyhét kényeztettem bár nem tudom mekkora sikerrel. Nyelv és újjak bevonásával. Egyebként a puncija nagyon szép kicsi és pufi. Ezt a kort lefutva Lilien viszonozta a kenyeztetést, sok szájjal keves kézzel, lassabban majd gyorsabban, picit mélyebben minden alkalomkor(amennyire persze engedte a szája), a zacsik sem maradtak ki. Itt az én instrukcióimat kovette nagyon alázatosan. Nagyon ugyes. Majd felálltam o terdelt és a csodalatos mellein lett végem amit a nagy tukorben premier plánban nézhettem végig. Ezen a ponton kicsit megszédultem :).
  • Elszámolás:

    1 órát kértem amibol 45 percet használtam ki. Teljesen korrekt 1 bankjegyes.
  • Összkép:

    Nagyon kedves tini lány Lilien. Kezdemenyezo de hagyta hogy én is irányitsam a torténéseket amik meghozták az várvavárt eredmenyt. A kisugarzása magával ragadó. Nekem nagyon megérte.
Happy Massage