• Jessica

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon és Viberen is hívtam, végül utóbbin sikerült elérni, hát nem azonnal.. Csak azt követően értem el, hogy viberen írtam neki, és visszaírt, hogy most hívhatom, és így sínre került a randi.
  • Megközelítés:

    Leginkább kocsival érdemes menni, szerintem buszmegálló messze lehet, legalábbis nem láttam a közelben. A címet a GPS pontosan megtalálja, A bejutás pofon egyszerű. A parkolás ingyenes, ne keressetek kék oszlopokat. :)
  • Helyszín:

    A helyszín a hölgy minőségéhez illeszkedik. Legfelső szint, full panoráma, tisztaság, nyugalom, semmi zavaró körülmény. Luxuslakás.
  • Lány külseje:

    A képek szinte semmit nem árulnak el abból, ami, illetve aki fogad.
    A hölgy simán lehetne bármely kultúrált férfimagazin címlapján. Sőt a Cosmopolitan címlapján is.
    Gyönyörű arc, kék, mosolygós szemek, értelmes, de csábos tekintet, telt ajkak, melyek csókra hívogatnak, ápolt, selymes bőr tetkók nélkül, turbózott, de természetesnek tűnő kepblek, melyek feszesek jó tapintatúka. A bimbók is gyönyörűek és jól reagálnak. Amit érdemes még megemlíteni, a feszes fenében végződő hosszú lábait.
    Mivel láttam már egyéb helyeken több fotóját, jó nőre számítottam, de arra nem, hogy egy ilyen bombázó fogad... És mindehhez természetes viselkedés, jó hangulat, kedves mosoly, csilingelő nevetés (nem vihorászás), és őszinte érdeklődés a bennem (bennünk) lévő ember iránt, megspékelve sugárzó szexualitással. Összességében kívülről és viselkedésileg is szuper. Nem véletlenül tértem vissza hozzá.
  • Action:

    Mivel másodszorra 2 órára mentem, nem kellett sietnünk. Egyébként elsőre se volt az a "húzz el fürdeni, aztán vágjunk bele a futószalagba" érzés,
    - "Ráérünk, ne is nézd azt órát" Egyébként nem is láttam sehol...
    Szájrapuszi fogadásban részesültem. Eegy áttetsző köntösben és piros-fekete ravasz bodyban fogadott.
    Az ajándékok átadása után beszélgetni kezdtünk az ágyon, rajtam még ruha. Érdeklődő, partner, értelmes beszélgetés zajlott, kölcsönös simogatások mellett. Nem kellett bíztatni, amint a símogató kezeim kalandoztak, az övéi is rátapontottak a lényegre. Hol én jártam egy lépéseel, azaz egy mozdulattal előrébb, hol ő.
    Ismerkedés, feltérképezés zajlott minden szempontból, a térkép pedig titkokat és kincseket rejtett.
    A beszélgetést egy idő itán csókok váltották fel, diszkrét nyelvmunkával, egyre érzékibben. Végül olyan ellenállhatatlan vágy fogott el, hogy elrohantam zuhanyozni, hogy végre beteljesülhessen minden.
    A zuhany után már csak a body volt rajta, melytből először a gyönyörű kebleit hámozta ki , és pedig ezt nem kevés rájuk irányuló csókkal jutalmaztam. Sóhajok, egyre mélyebb légvételek jelezték, hogy jó úton járok. Semmi kényeskedés, csak élvezet.
    Ideje volt a térkép más részeit is szemügyre (illetve nyelvügyre vennem.
    A body maradék részétől gyorsan megszabadult, én pedig a feneke alá tettem egy párnát.
    - A profizmus - mondta, majd nyekvemmel és ajkaimmal kényeztettem. Szerintem 2 percen belül futott át a testén a remegés. Huuuuuu de jó volt látni, érezni.
    Ezt követte a petting, mely alatt szinte szét feszültem, míg végül gumit kértem.
    Hol én hatoltam bele felülról, ollóban, de mindenképp, hol ő lovagolt meg istenien, a számmal hol a mellbimbóit, hol az ajkait érintettem.
    Az utolsó fordulóban megint ollóba krültünk, és tűz! Fantasztikus volt, mindketten csak lihegtünk egy ideig.
    Ezt követően összeszedtük magunkat. Azt hittem, egy óra telt csak el, de a telfonomra nézve láttam, hogy 1.45 nél járunk.
    Gyors fürdés, lassabb és nehezebb búcsú.
  • Elszámolás:

    Hét azért a budai átlag felett van a tiszteletdíj, de amit kap az ember az messze átlagon felüli.
  • Összkép:

    Olyan érzésem volt, mint amikor egy háizbuli után a csajt (újdönsült barátnőjét) hazakiséri az ember és ő felinvitál.
    Ismerkedtünk és élveztük egymást. Nagyon is. Én biztosan!
    Remélem, hogy sokáig fogunk még tovább ismerkedni.
Happy Massage