• Andrea

  • Beküldte:
  • Andrea reagálása

    Eszméletlen jól, és részletesen írtad meg a beszámolót.
    Nagyon szuper volt visszaolvasni, és emlékezni rá, miket tettünk. Várom mielőbbi visszatérésed, és nagyon szépen köszönöm Neked, ezt a kellemes órát, amit együtt tölthettünk.

  • Egyeztetés:

    Amint este megláttam az új hirdetését, rögvest késztetést éreztem, hogy azt a formás popsit élőben is megcsodálhassam, így dobtam is egy VTR-t, melyet másnap délelőtt vissza is igazolt.
    A randi előtt írt, hogy vár.
  • Megközelítés:

    Zuglóban egy eldugott kis utcácska. Nem fizetős az övezet, parkolóhelyet könnyen találni. A címet a VTR pontosan tartalmazza és a waze is odatalált.
  • Helyszín:

    Teljesen újépítésű lakópark egy bejárattal, beszélő kaputelefonnal. Egy kis séta a kaputól a második háztömbig az udvarban és már üthetjük is be ugyanazt a kapukódot, amit az utcai kapunál kaptunk. Innen fel a félkész, kiosb-zett lifttel a megfelelő emeletre, ahol már a nyitott ajtó mutatja az irányt, ha addigra elfelejtettük volna a lakásszámot.
    Minden vadiúj. A fürdő annyira, hogy még tükör és felette a lámpa sincs befejezve.
    A fürdő tágas, nagy zuhanykabin, aminek sarkon csukódó 2 ajtaja van, de nem érnek össze az ajtók, így a centis résen ki tud menni a víz, erre odafigyeltem.
    Sajnos pohárkát nem találtam a nagy flakon szájvízhez, de sikerült nem magamra borítanom, míg a számba öntöttem.
    Volt többféle tusfürdő is, az előtte-utána zuhanyhoz kaptam külön-külön friss türcsit. Plusz pont.
    A zuhanyzó előtt nagy hosszúszálú szőnyeg, nem lehet panasz.
    A tetthely elég méretes, nagy franciaágy, előtte egy üvegasztal, rajta a tv, mellette egy nagy ruhás szekrény, aminek szintén a tipikus vadiúj tipikus szekrény szaga volt. Mivel szobainast még nem szereztek be, így ebbe tudtam bepakolni a ruháimat, bár néhány vállfa még jó lett volna.
    A falra is elférne még tükör az ágyhoz.
  • Lány külseje:

    A képek alapján választottam Andreát és az arc ugyan szubjektív, de nem kell tőle tartani. Nekem az arca inkább átlagos, de kedves, aranyos, a teste viszont nagyon tetszett. Hosszú fekete haja van, és bár nem volt túl nagy fény, a szemeit valóban világoskéknek láttam. A képek nem hazudnak, tényleg nagyon formás a popsi és a cicik is pont alkatához illő méretűek. Bőre puha és sima, a punci szép és frissen lesimított volt. Élmény volt foglalkozni vele.
  • Action:

    Volt bennem némi félelem, hogy ki nyit majd ajtót és nem kell-e emiatt sarkon fordulnom, de olyan kellemesen csalódtam, hogy a vitt desszertet el is felejtettem odaadni.
    Egy egyszerű, sportos utcai ruhában fogadott, cipő le, aztán bevezetett a folyosó végén lévő lakosztályba.
    Megkérdezte mennyi időt maradok (pedig VTR-en jelentkeztem be), aztán megkérdezte, hogy a 15 perc pluszt vagy az egyik extrát kérem-e ajándékba a VTR mellé, és felsorolta az extrákat.
    Nem tudtam dönteni, így későbbre halasztottam ezt a választ. Az előre elkért ajándékkal elviharzott, addig én levetkőztem és elmentem fürdeni, ami a szobából nyílik. Nagyon jó megoldás.
    Mire végeztem, már anyaszült meztelenül várt az ágyon, de ahogy beléptem a szobába, már pattant is fel, elém állt, átölelt és csókolózni kezdtünk (mivel ez a felsorolt extrák között szerepelt, így gondolom ezt gondolta ajándéknak, vagy csak a szimpátia miatt). Puha szájával kellemes érzéssel csókol, csókja lágy, érzéki. Közben kezeim elkalandoztak itt-ott, melyek nem voltak ellenére. Levette rólam a türcsit és kérte, hogy helyezzem magam kényelembe. Felhívta figyelmem, hogy tegyem a párnát a fejem alá. Nagyon figyelmes.
    Elterültem, befészkelte magát a lábaim közé és elkezdte a zacsit csókolgatni, nyalogatni. ( mintha valaki sügott volna neki, hogy ez a gyengém 😊)
    Majd lassan végignyalta a rudat is, bekapta kb félig, cuppogott rajta, majd némi kézi húzogatás, aztán ismét le a zacsihoz, mert hangot is adtam tetszésemnek, úgyhogy kezdte sejteni, mi a jó nekem. Eközben kézzel húzogatta, majd váltott és benyálazott kezével a zacsit izgatta miközben szopta a farkam. A kiírt mélytorokra rákérdeztem, de a méret miatt ezt elutasította.
    A fentieket váltogatta, majd egyszer feljött levegőért, közben verte a farkam pihenésként én meg szétspricceltem az ágyat. Tisztogatás után mellém feküdt, csevegtünk, miközben cirógatott, majd javasoltam, hogy feküdjön hanyatt, hogy én is megmutassam mit tudok. Elhelyezkedtem a lábai között és érzéki nyalakodásba kezdtem, amit többször megdícsért, miközben egyre hangosabban sóhajtozott, majd némi lábremegés után jelezte, hogy most már csikis lett, úgyhogy felélesztené a kicsiént.
    Ismét hanyatt feküdtem és jött az imént megismert fincsi francia némi kézi munkával kisegítve. Egy idő után mondta, hogy szóljak majd, ha gumit szeretnék, de nem szívesen szakítottam volna félbe az élvezeteket, így ekkor jeleztem, hogy akkor húzzunk gumit.
    Kibontotta, de a hegyes körmök miatt a felhelyezés rám maradt.
    Megkérdezte a hogyant, én meg szeretem hátulról, ami ezek után kiderült, hogy ő is, úgyhogy nem is volt kérdés a továbbiakban, hogy hátulról teszem be.
    Nagyszerű látványt nyújtott a popsija, elég hosszasan dugtam így, ami neki is bejött a hangok alapján, a fejét teljesen letette az ágyra, úgy nyögött kéjesen, majd hátra fordulva nézett közben, el is fáradt a combom, így kértem, hogy jöjjön ki az ágy szélére én meg állva toltam, ahogy tudtam. Az állóképességemen kell javítani, mert ilyen hosszas dugás után kezdtem elfáradni, amit jeleztem is.
    Megkérdezte, hogy kérek-e egy pohár vizet, amit gyorsan meg is hozott, majd megkérdezte, hogy szájjal próbálja-e meg. Természetesen igent mondtam, hiszen az már bizonyítottan bejött.
    Úgyhogy hanyatt vágtam magam és átadtam a terepet a szájának és a kezeinek.
    Nem volt gyors menet, de minden tudását bevetve a végén a makkot nyelvvel izgatva, kézzel ütemesen dolgozva meglett a kívánt eredmény, melyet az utolsó cseppig kifacsart belőlem.
    Kedvesen letisztogatott, majd mondta, hogy pihenjek még nyugodtan.
    Mellém feküdt ismét teljesen barátnősen.
    El is tudtam volna aludni, úgyhogy pár perc után jeleztem, hogy dobnék még egy zuhét. Kaptam újabb türcsit, zuhé, léc
  • Elszámolás:

    Az ajándék mértéke nem meglepetés, ki van írva, ez a helyszínen sem változott. Nekem kissé bizalmatlannak tűnt, hogy előre elkérte, de nem volt ebből semmi probléma, ott ez a szokás.
  • Összkép:

    Volt, aki azt írta, hogy itt történtek már csúfos mellényúlások, így tettem egy próbát. A randi délelőttjén felhívtam és a befoglalt időpontra rákérdeztem, hogy szabad-e. Ekkor még azért nem volt jó az időpont az elmondottak szerint, mert elment vásárolni, de szerintem nem vele beszéltem a hang alapján.
    Viszont a VTR-es rendszer ismét jól vizsgázott, nekem pedig sikerült nem csalódnom Andreában sem. A végén megkérdezte, hogy jól éreztem-e magam? Én meg mondtam, hogy kétszer is. 😃
Happy Massage