• Sonita

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, azonnal felvette, nagyon rugalmas volt, így egy közeli időpontot le is egyeztettünk. Hangja a telefonban olyan sokszor mint aki épp akkor ébredt fel, miközben élőben nem olyan! :)
  • Megközelítés:

    Autóval nagyon előnyös helyen van, jól megközelíthető, a közelben könnyű a parkolás, és bár fizetős, de mérsékeltebb díjszabású.
  • Helyszín:

    Kifogástalan mind a környék, mind a ház, mind a lakás. Új építésű, diszkrét, így jobbat nem is tudnék elképzelni.
  • Lány külseje:

    Brutál! :) E beszámolót Sonitánál tett másodszori látogatásom után írom, de ez a csaj elképesztő! Az adatlapját már régebben is láttam, és az úgy azt mondom jó-jó, de valamiért különösebben nem keltette fel az érdeklődésem. Véletlen tévedtem mégis hozzá és mikor megláttam élőben, hát állam koppant, így azt kell mondjam, hogy a fotói nem adták vissza rendesen, hogy mennyire bomba csaj egy speciális kisugárzással! Az ember sokszor jó fotók láttán utána élőben csalódik, de itt pont fordítva volt nála. Pedig a fotókon is látható szuper alakú csaj, mindenében abszolút igazi nőies. Nagyon szép arc, szemek, bombasztikus mellek, ami szilikon, de nekem ez nagy kedvenc, ha ennyire tökéletesre sikerültek. Szép bőr, jó illat, igényesség, egyszerűen hibátlan!
    Ja és még egy egyedi vonás nála, hogy egészen elképesztő kaméleon tud lenni! :) Engem ma nagyon megviccelt, mikor ajtót nyitott azt hittem nem is ő az :) Mondtam is neki, hogy te nem a Sonita vagy. (bár meg kell jegyezzem, akkor is maradtam volna, mert annyira tetszett úgy is :) Viszont teljesen másképp nézett ki, mint legutóbb. Kellett pár pillanat, amíg a mozgásáról, beszédéről tényleg megbizonyosodhattam, hogy ő az akinél múltkor is voltam :) Az igazság csak annyi, hogy teljesen át tudja szabni a külsejét, drasztikusan másféle hajviselet, színben, stílusban valamint más smink és már egy másik -szintén full bomba- csajnak tűnik :)
  • Action:

    Nem is tudom hol kezdjem, már az ajtón való betoppanással kezdődik a varázslat. Ahogy vár és szemben áll egy roppant szexi szerelésben, combfix, magas sarkú, igazi végzett asszonya és az invitálása, ahogy mondja hogy ide "rosszalkodni jöttél" :) Vízzel kínál, majd irány a fürdő. Utána már a hangulatos kis szobában várt. Szemben állva meg kell csodálni, nem is akartam levenni róla a szemem, inkább átöleltem még úgy állva. Utána leült az ágy szélére, kérte maradjak ott előtte állva, hogy egyből orálozzon. Elkezdte, amit jól csinál, de én ezt mégsem hagytam. Nekem ez amúgy sem pálya, nem ez izgat sosem, de a legfőbb bajom, hogy így keveset kaphattam belőle. Ehelyett face to face akartam Sonitával lenni, az elbűvölő szemeit a csodás arcát nézni és csókolni, érezni az egész lényét szorosan magamhoz ölelve. Roppant jól csókol, egyből leveszi az embert a lábáról már azzal is. És akkor ott az ágyon elkezdtük a klasszikus szexet. Annyira kívántam őt és erre ráérzett, tehát inkább egyből aktusra tértünk, nekem ez az ami kell minden más előtt, és így egyből meglovagolt. Ez már rögtön egy másik dimenzió volt számomra. Nagyon aktív volt, diktálta a tempót és szenvedélyes. Nem tudok azzal a totális tökéletes nőiességével betelni. Túl sok volt a jóból, nem lehet csak egyvalamire koncentrálni, emiatt nem is mentem el. Nálam ez összetett dolog, de itt nem is erre hegyeztem ki a látogatásomat, majd legközelebb. Inkább nehéz is felsorolni, hogy mi mindent vettünk végig, ahogy szeretkeztünk jó ideig különféle pózokban váltogatva. Hol miszi, hol felállva és a szobában egy kis szekrénynek dőlve hátulról, majd újra az ágyon miszi, láb a nyakba, stb. Imádtam minden pillanatát és álltam rendesen lankadatlanul. Fél éjszakányi időt vele végig akrobatikáztam volna, illetve pihenésképpen mellé feküdve, összesimulva csak úgy simogatva beszélgetve, majd újra aktus volt. El is ment is az idő, amit sokkal jobban értékeltem, mintha 2 perc alatt kivégeztek volna már az elején. Nagyon szuper partner Sonita!
  • Elszámolás:

    Előre kérte, onnan kezdve nem téma. Az extra nálam maga Sonita önmaga!
  • Összkép:

    Egy roppant vonzó, szexi, kedves és együttműködő csajt ismertem meg benne és várom a viszontlátását, ami terveim szerint minél előbb remélem megvalósul! ;)
Happy Massage