• Liza

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Régebben már kinéztem hirdetését de mire oda jutottam, hogy megkeresem már nem találtam az oldalon. Rövid kutakodás után a túloldalon rátaláltam.
    Telefonon másodszorra elértem, Liza kedves hangon tájékoztatott és rövid csevegés után időpontot is egyeztettünk. Ismerkedésnek a rövidebb időtartamú randit választottam.
  • Megközelítés:

    Újlipótvárosban, sokféle közlekedési eszközzel jól megközelíthető helyen található a cím. Több tömegközlekedési eszköz megállójától néhány percre van a ház. Parkolás fizetős, úgy láttam volt egy két szabad hely.
    A cím pontos és egyértelmű.
  • Helyszín:

    Jól berendezett kis lakás, kellemes benyomást keltő hangulatos szoba, kisebb zuhanyozós fürdőszoba. Rend és tisztaság minden helyiségben.
    Két tiszta törülköző, kilépő a zuhany előtt, tusfürdők szájvizek széles választéka.
    Szobában masszázságy és tatami az akció hely. Azonkívül teljesen normális bútorzat, kellemes környezet az ellazuláshoz.
  • Lány külseje:

    Az ajtó mögött, vidám arcú mosolygós barna hajú magas nő fogadott.
    Ő Liza. Rám mosolygott átkarolta a nyakamat és két puszival üdvözölt.
    Mosolyra nyíló szája, kék csillogó szeme már elvarázsolt. Cipő levétel után beljebb invitált, ahol alaposabban szemügyre vehettem.
    Liza a rókatündér kellemes domborulatokkal övezett telt formával és méretes cicikkel rendelkező érett nő.
    Egy kékes árnyalatú hálós ruhában fogadott, ami semmit nem takart arányos testéből.
  • Erotikus masszázs:

    Fürdőből visszatérve megöleltem és csókot váltottunk, lekerült róla a semmit sem takaró ruha, majd a masszázságyra irányított Liza ahol hozzálátott testem olajos masszázsához.
    Határozott és érezhetően gyakorlott mozdulatokkal haladt végig a hátamon, a gerincem mellett, vállaimon. Több olyan pontot is talált, amelyek korábban problémásak voltak nekem. Jelezte is, hogy ezeket nem szabad elhanyagolnom. Többször végighaladt gerincem vonala mellett és végül a nyakamnál ért véget a masszázs.
    Kellemes ellazult érzéssel szálltam le a masszázs ágyról, ahonnan a tatamira irányított Liza.
  • Levezetés:

    A tatamin a lábaim közé helyezkedett és átvezetésként finom olajos masszázsban részesítette altestem, ebből hamarosan férfiasságom is részesült. Kezeivel kényeztette, majd cicijeit kezdte olajozni és már csúsztak is a gyönyörű mellek a testemen. A finom cicis csúszka nagy hatású volt mert a ringó cicik többször is körüljárták férfiasságomat aki egyre merevebben reagált erre. Hamarosan vendéglátóm kezei közé került, aki nagyon finoman kényeztette. Egyre jobban átadtam magam érzéseimnek, miközben a finom puha szájacska vette át kényeztetést és csúcsra járatott. Kényeztetésem eredménye a szájából egy papírtörlőben végezte.
    Megnyugvásom után mellém bújt, simogatások, ölelgetés közben beszélgettünk. Felvetettem hogy a kölcsönösség alapján tartozom, de ezt már csak egy következő, de akkor hosszabb látogatás alkalmával pótolnám. Felvetésem kedvező fogadtatásra talált.
  • Elszámolás:

    Elszámolás a megbeszéltek szerint. Nekem nagyon megérte.
  • Összkép:

    Nagyon kellemes élményben volt részem és nagyon jól éreztem magam.
    Liza masszázsa különösen kiemelkedő volt, éreztem kezének gyógyító erejét is.
    Biztos visszatérek hozzá, és legközelebb hosszabb időt szánok a találkozásunkra.
Happy Massage