• Happy Sophie

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A saját oldalukon lévő foglalási rendszeren keresztül intéztem az egyeztetést. Néhány e-mail elég volt ehhez. A 4kezes szeánszokat célszerű ily módon egyeztetni. Sophie-Lara párosítás a mostani program.
  • Megközelítés:

    Jól ismert hely a belvárosban. Könnyű megközelíteni, mert trolik és normál autóbuszok is járnak errefelé. A metró ezen a szakaszán jelenleg buszos pótlás van. A parkolás könnyen megoldható, de fizetős.
  • Helyszín:

    A jól ismert Happy szalon. Én itt már törzsvendég vagyok. (Lara állítása szerint) Van három szoba és két fürdő. Most is a lakás végében lévő baldachinos szobában voltunk és a velem szemben lévő fürdőt használtam. A szobában nagy tükrök a falon; amik tökéletes vizuális élményt nyújtanak. Semmire sincs panasz és én igazából nem tudok újat írni.
  • Lány külseje:

    Korábban volt már egy Sophie a Happy szalonban, de ez egy másik Sophie. Alkatra karcsú és a megadott adatok stimmelnek. Szép arc és tenyérbe illő cicik, amiket szabad volt simogatni és finoman markolgatni. Nekem nagyon bejött. Nemhiába ez az újdonság varázsa. Lapos has és kecses lábak. Tetkó nincs, de a képein látható nyakláncok rajta voltak. fekete melltartóban és sötétkék farmerben nyitott ajtót. Később kiderült, hogy a farmer alatt egy fekete tanga rejtőzik. Laráról majd Nála.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezésemkor Sophie nyitott ajtót egyedül és a bemutatkozás után említette, hogy Lara egy kicsit csúszásban van, de pár perc és csatlakozik hozzánk. Cipő le és irány a szoba. Itt frissítővel kínált és elkezdtem leöltözni. kiment a szobából ellenőrizni a fürdőt és feketeneműben tért vissza. Vetkőzés közben egy angolul beszélő vendég hangját halottam aki épp távozóban volt. A leöltözés felénél Lara is belibbent és elárulta azért késett. hogy frissen és üdén találkozzunk. Vörös tangában és fekete melltartóban láttam meg őt. Akár egy igazi barátnő. Egymásba karoltunk és ölelkeztünk; majd következtek az üdvözlő puszik. Miután ez megvolt folytattam a leöltözést és elvonultam fürdeni. Visszatértemkor mindkét lány tangában várt engem. Elfeküdtem a tatamin és ők a két oldalamra helyezkedtek. A lábaim kezdték el masszírozni és közbe csevegtünk a legutóbbi tapasztalataimról és az itteni szalonról is. A lábmasszázs után hátmasszázs következett és rendesen megdolgozták ezt a területet is. Lara levette a tangát és belekezdett a csúszkába. Figyeltem Sophie-t a tükörben és kértem, hogy ő is csatlakozzon egy picit lejjebb. Ő is levetette a tangát és kellő olajozás után egy páros csúszkában részesültem. Jöhetett a fordulás és az erotikus rész is.
  • Levezetés:

    Fordultam és felültem. Ezzel a Happy-féle kölcsönös erotika. Puszi mindkét lánynak felváltva és ölelések. Jöhetett a hármas ölelkezés és utána jött a bimbópuszi. mindketten mosolyogtak és élvezték, hogy van aki foglalkozik velük is. kértem, hogy egyszerre adjanak puszit és ezt is megtették. Hanyatt feküdtem és Lara kezdett el csúszkálni rajtam. Sophie lent alkalmazott fogásokat rajtam és én addig néha Larának adtam egy-két puszit. Próbáltam a nyakába is belecsókolni, de azt mondta, hogy azt inkább ne, mert az felizgatja, de mivel itt nincs kölcsönösség és csók ezért ez kimaradt. Simogattam mindkét lány popsiját és Sophie elindította a lingamot, mert Lara befejezte a csúszkát. Sophie technikája is a lágyabb fogásokkal indult. Én mindkét lány cicijeit simogattam nagyjából olyan intenzitással amekkora kéj volt bennem. Sophie értett hozzá, hogyan fokozza a kéjt és egyre ügyesebben hozott minél nagyobb izgalmi állapotba engem. Már a végét jártam amikor egy kicsit újított a technikáján és a tudása legjavát felhasználva juttatott el engem a beteljesüléshez. A lányok megtörölgettek és hagytak még pihenni egy kicsit. Lara kilibbent a törölközőjéért és elmentünk a közös tusolásra. Itt rendesen incselkedtem vele és kölcsönösen lemostuk egymásról a masszázsszereket. Vissza a szobába és még egy-két simogatás után kezdtem visszavenni a ruháimat. Rendeztem a csokrot és kimentem az előszobába. Visszahúztam a cipőmet majd Larát felkaptam és forogtam vele egy picit. Búcsúpuszik és ölelések mindkét lánynak végül tipli.
  • Elszámolás:

    A végén rendeztük és az oldalukon ott van a csokor mértéke. Teljesen megéri pláne ha két ilyen nagyszerű lányt kapunk cserébe. Bár az ATM megőrült amikor kértem a csokrot, mert csupa Bethlent adott ki ezért egy kisebb köteget tettem a mini hűtőre.
  • Összkép:

    Isteni élményt kaptam ettől a két lánytól. felülmúlták az előző élményemet, pedig az se volt mindennapi. Azt hittem nincs feljebb annál, de kiderült, hogy mégis van. Sikerült szintet lépni, ami nagyszerű, pláne egy ilyen helyen, ahol a határok eléggé szűkösek bizonyos embereknek.
Happy Massage