• Andi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    VTR-en egyeztettünk. Nem volt annyira egyszerű, mert elég ritkán van belépve, így mindenkinek azt javaslom, tényleg egy-két nappal előre kezdje az egyeztetést, ahogy kéri. Amúgy minden rendben vele, csak ahogy mondta, ez a hobbija, nem a fő munkája...
  • Megközelítés:

    Pontos címet kaptam és meglepetésre ő várt a ház előtt (szabadkozott, hogy egyébként bonyolult is elmagyarázni, hogy hogy találjuk meg). Újbuda egyik ütőere mentén fogadott ahol számtalan busz és villamos jár elérhető közelségben, a parkolás bajosabb lehet és fizetős, de nem próbáltam.
  • Helyszín:

    Nem a sajátja, hanem egy szobát bérelt egy airbnb jellegű hotelben. Tiszta volt minden, törülköző rendben, ágy kifogástalan.
  • Lány külseje:

    Utcai ruhában fogadott, mosolygós lány. A képei elég sejtelmesek, az alapján nem ismertem volna meg, de nem csalódtam. A bőre finom puha, előre jelezte (az adatlapon is), hogy dohányzik, nem volt zavaró. A formája úgy általában is nagyon bejön és szép nagy formás mellei vannak. Nem nádszál de vékony, pont ahogyan szeretem.
  • Action:

    Érkezés után megmutatta, hogy hol van a fürdő, majd jött is segíteni lefürdeni. A zuhannyal kicsit elbajlódtunk, de sebaj, a látvány már közben is kárpótolt. Nem sokat teketóriázott, rögtön a lényegre tért. Ha jól emlékszem már a fürdőből ruha nélkül jöttünk be, ő pedig a törülközőtől is gyorsan megszabadított. majd csókolózás után valami irtó jó francia technikával nekem esett. A mélytorok az nála igazán mély. Hagytam, hogy egy kicsit kényeztessen, aztán én is kezelésbe vettem. Finom, puha a bőre, ahogy fentebb is írtam, jó simogatni, és a puncija is szépen karban tartott, finom. A csúcsig nyaltam, igazán jó érzés volt.
    Egy idő után újra váltottunk, majd hamarosan gumit kértem és hagytam, hogy körbevegye az ágaskodó szerszámomat. Forróság öntött el, azt hiszem két-három pózt próbáltunk ki, végül kértem, üljön rám, és lovaglás közben lett végem. (Ez egy nagyon jó döntés volt, közben engedte simogatni a ciciket.) Úgy éreztem, neki sem volt teljesen közömbös a dolog ismét. Amikor végem lett, sem sietett, inkább hagyott lenyugodni.
    Kis beszélgetés után folytattuk, de másodjára aktus már nem volt, csak franciázás, újabb mélytorokkal, és úgy is lett végem. Ilyen élményben még nem volt korábban részem, hogy végig mélytorok, hát, ha ezen múlik, visszatérek!
  • Elszámolás:

    Nem olcsó, de megéri. Minden, amit lehet az alap nála így nem kell az extrák számolásával bajlódni.
  • Összkép:

    Jól éreztem magam, sajnálom, hogy hamarosan szünetet tart, aki teheti, addig még látogassa meg. Mivel saját elmondása szerint ez csak a hobbija (mert szeret szexelni) egyáltalán nincs az a futószalag érzése az embernek, ha ott vagy tényleg te leszel a fontos.
Happy Massage