• Blanche

  • Beküldte:
  • Blanche reagálása

    Kedves Szexxmanó!

    Nagyon szépen köszönöm kedves soraid, írásod 🤗
    Azért találkoztunk most, mert talán most jött el az ideje ennek a felejthetetlen randinak.
    Az ajándékot köszönöm, roppant figyelmes vagy - hamar el is fogyott, szóval a repeta várat magára és természetesen nem csak a gyümölcsre értem..... 😉
    Örülök, hogy megismerhettelek és bízom benne, hogy folytatásos lesz a mi kis történetünk - én legalábbis igyekezni fogok, hogy megédesítsem a következő órácskánkat is.
    Puszillak és visszavárlak - tetőtől a kis talpacskámig mindenem vár 😘😃

  • Egyeztetés:

    Itt az oldalon vetettem rá szemet már rég óta játszottam a gondolattal, hogy meg kellene látogatnom és ismernem közelebbről is Drága bájos Blanche-ot. Mivel akkor még vidéken volt így erre a pillanatra vártam, hogy itt legyen a nagy városban. Szinte azonnal felvettem vele a kapcsolatot és megegyeztünk egy reggeli randevúba bájos lánynál. Könnyen elértem első hívásra mindig felvette. a telefont. Privát levélben is váltottunk pár levelet a végleges egyeztetés telefonon történt.
  • Megközelítés:

    A parkolást sikerült megoldanom kb. 2 percre a kapott címtől. Most azon az útszakon, ahol cím van ott nem igazán lehet parkolni, mert fel van bontva az úttest és dolgoznak így oda nem ajánlatos most bemenni kocsival. Érkezésemkor, ami egy pár perces csúszással történt, de ezt jeleztem neki, hogy késni fogok, mert otthonról nem tudtam kijönni az autóval egy kukás autó miatt. A házat nagyon könnyű megtalálni azzal nem volt gond és várnom se kellett mehettem is rögtön a megkapott információk birtokában. BKV járművekkel is meg lehet közelíteni a helyet egy kis sétát beiktatva. A GPS is odanavigált volna, ha nem lenne feltúrva az utca.
  • Helyszín:

    Blanche búvóhelye egy szép tágas kétszobás lakásban található. Mivel nem rég költözött így akadhatnak hiányosságok, de erre a célra amiért mentem tökéletesen megfelelt minden szempontból. Szép nagy tiszta törölköző is elő volt már készítve. A fürdőszobában is minden rendelkezésre állt van tusfürdő választék is, ami meglepett, hogy az én kedvenc tusfürdőm (kék denim) is köztük volt. Rá is kérdeztem, hogy csak nem miattam vette meg, erre mondta, de tegnap vette. Nagyon gesztus volt a részére látni, hogy figyel és ad a részletekre is. Szájvíz is volt kétfajta én maradtam kék színűnél. A szobában pedig egy nagy méretű francia ágy szolgált a szeánsz érdemi részére. Mint írtam fentebb tökéletes búvóhely 100% diszkrécióval a be és kijutáshoz egyaránt.
  • Lány külseje:

    Blanche pont olyan, mint a képeken nem ért csalódás egy mosolygós vékony vállig érő vörös hajú lány jött ajtót nyitni a folyosóra. Csinos utcai ruhában fogadott, mert ki kell lépjen a folyosóra ahhoz, hogy betudjon engedni a lakásba. A lakásban puszikkal és forró öleléssel és mosollyal üdvözöltük és hogy végre megismerhettük egymást. Tökéletesen feszülő nadrág volt rajta, ami kiadta vékony alakját. Kicsike ikrei vannak olyan tenyérbe illő. Az életkora is egyezhet az adatlapján a kiírással így ezen a téren se érheti meglepetés a hozzá látogatókat. Nekem tetszett az összkép így első látásra. Ha cukorból lenne már régen bele haraptam volna annyira édes volt.
  • Action:

    Mint írtam fentebb egy kis csúszással érkeztem, pedig ez nem jellemző rám inkább hamarabb pár perccel, mint később, de ezt jeleztem előre neki így nem volt probléma. A lakásban forró öleléssel és puszikkal köszöntünk egymásnak. Cipő levétele után a szobába kísért. Egy kis beszélgetéssel indítottuk ez a vélhetően felejthetetlennek ígérkező randevút. Megkínált üdítővel is, ami figyelmességre vall végig nagyon figyelmes házigazda volt.

    Közben levetkőztem egy székre tettem ruháimat majd megmutatta a fürdőszobát, ahol ért az egy meglepetés mire nem számítottam az én kedvenc tusfürdőm volt elől rá is kérdeztem, hogy csak nem miattam vette. A válasza röviden, de igen tegnap. Ez nagyon jól esett az efféle figyelmessége. Tusolás után szájvíz használatot követően tértem vissza hozzá a szobába.

    Az ágyon fekve szexi fehérnemű együttesben volt. A látványtól majd leesett állam annyira jól nézett ki. Mondtam is magamban csípjenek meg most álmodom vagy mi történik körülöttem. Akkor vált minden világossá, hogy ez nem álom, hanem a valóság mikor hozzáértem és összebújtunk. Kis ölelkezés után csókolózásba kezdtünk olyan igazi barátnős csókolózás volt mintha soha véget nem érő lett volna nagyon finom édes csókja van.

    Az első csók után puszilgattuk egymás testét nyakát mindenét. Kezdett éledezni barátom is az álomból. Ezt érezhette Blanche is, mert közelített felé. Egyszer csak eltüntette picike szájába na nem mélytorkosan, mert az ugyebár nem játszik nála nincs a repertoárjában. De közel járhatott hozzá tetszett barátomnak is elég hosszan foglakozott barátommal hol gyorsabban vagy lassítva a tempón. Míg én a popsiját a punciját simogattam ügyelve arra, hogy ne tévedjen beljebb a punciba, mert az tilos és egy képzeletbeli behajtani tilos tábla van előtte.

    Szóltam Drágának, hogy most én következnék a sorban, hogy megmutatnám nyelv művészetemet. Hátára feküdt én meg rávetettem magam, de nem durván csak finoman. Újabb csókkal folytatódott az eddig valóban felejthetetlen együttlét. Következtek az szép formás kicsike ikrei, amiknek a bimbói is jelezték, hogy tetszik nekik ez a fajta kényeztetés. Még délebbre merészkedtem a hasára kapott egy baba puszit, amin igencsak meglepődhetett bevallása szerint is. A végén elérkeztem a szép puncija társaságához.

    Na itt el is időztem egy jó darabig próbáltam odatenni magam, viszont kérésére finomabb lájtosabb tempóra kapcsoltam, ami jobban tetszett neki a kérése az parancs volt. Így sikerült örömöt okoznom neki ezt a rezdüléseiből és a kezei szorításából éreztem mintha halk hangok is erre következtettek volna. Rákérdeztem mit szólna, ha lábacskái is kapnának egy kis törődést. Mondta, hogy nem igazán szokták kérni, de mivel olvastam az adatlapján, hogy van nála így rámertem kérdezni.

    Neki is láttam kezdve a legnagyobb ujjaival haladva a kicsi felé mindegyik ujja kapott a kényeztetésből oda vissza, de a talpacskája se maradhatott ki a sorból. Következett a másik lábacska, nehogy sértődés legyen, hogy az nem kap semmit. Azt is nagyobbik ujjával kezdve hallattam a kisebbik felé úgy, hogy a talpacskája is kapjon a jóból. a másik lába a vállamon pihent. A végén rákérdeztem, hogy tetszett neki. Mondta nagyon jó volt.

    Egy összebújással folytatódott ez eddig jól alakult randevú bájos Blanche hölgyeménnyel. Kérdeztem mit szólna, ha beöltöztetnénk barátomat bohócruhába. Mondta, hogy mindenképp szeretné így megkapva csinos ruháját meg beszéltük, hogy legyen a Drága kedvenc póza a lovagló így szemből egy kis síkosítót kapva, mert rendkívül szűk puncija van óvatosan ült rá, de mikor már minden a helyen volt akkor lehetett mozgolódni rendesen. Még mielőtt nagyon mozgolódtunk volna csókolózásba bonyolódtunk, mert kihagyhatatlan a csókja ezt nem győzöm hangsúlyozni.

    A végén csak gyorsítottunk a tempón és megjött a várt eredmény sikerült nekem is örömöt okoznia Drágának eldurrantotta a patront. Kicsit még rám feküdt apró puszikat adtunk egymásnak, addig míg lenyugszik a barátom. Óvatosan leszállt a nyeregből gondosan, de odafigyelve, hogy még érzékeny lehet barátom távolította el a bohócruhát és törölgette meg. Egy kicsit még összebújtunk beszélgettünk, mert lehet azt is Drágával, mivel egy értelmes okos lány.

    A legvégén még egy gyors tusolás, majd öltözés az üdítő elfogyasztása majd hatalmas öleléssel és puszikkal váltunk el. Köszönöm szépen ezt a számomra felejthetetlenre sikerült randevút. Csókollak.
  • Elszámolás:

    A neki vitt kedvenceit érkezésemkor adtam át neki gyümölcs formájában. Az ő teljesen megérdemelt virágszálat pedig távozásom előtt tettem le a szekrény polcára az üdítős pohár alá téve pesti átlagnak megfelelően.
  • Összkép:

    Nem is értem magamat, miért nem kerestem fel hamarabb ezt a szépséges bájos Blanche-t. De a lényeg, hogy ma összejött a randevú, amit nem bántam meg és remélem te se bántad meg, hogy fogadtál. Nem győzöm mondani, hogy milyen jól éreztem magam ebben a rövid röpke egy órában. A bizalom én irányomban már a legelső pillanatban meg volt, ami nagyon jól eső érzés volt. Köszönöm, köszönöm és harmadszor is köszönöm. Csókollak.
Happy Massage