• BARBI

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Első körben levélben kerestem fel, készségesen válaszolt kérdéseimre, már ekkor szimpatikusnak tűnt. Sajnos a levelezés napján közbe jött vmi, így aznap nem tudtam meglátogatni. Majd két hét elteltével láttam, hogy elérhető lesz, VTR-en egyeztettünk, megadtam a számomra megfelelő időpontot, melyet szerencsére elfogadott.
  • Megközelítés:

    A masszázs helyszíne – melyet VTR-en keresztül kaptam meg – a belváros közelében található, a Váci utcából nyíló kis utcában – a térképen szinte a pontos helyszín van bejelölve. Tömegközlekedéssel mentem: a közelben tesz le a busz, illetve a metró is – sajnos a „kék” metró felújítása miatt, jelenleg csak a „piros” színűt tudjuk igénybe venni. A megállóból kis sétára található a lakás.
    Autóval érkezőknek – meglátásaim szerint – nagyon nehézkes lehet a parkolás, illetve fizetős.
  • Helyszín:

    Régi építésű társasház. A lakás szépen felújított, hatalmas nappalival rendelkezik, illetve 3 szobából és a fürdőből áll. Rend és tisztaság uralkodik mindenhol. A fürdőszobában tusolóval találjuk magunkat szembe, sok tusfürdő közül lehet választani. Törülköző frissen mosott, illatos, masszázs előtt és után is frisset kaptam. A masszázs szobában található egy nagy franciaágy, melyen a masszázs és a kényeztetés is zajlik, illetve egy kisebb szék, ahova a ruhákat le lehet pakolni.
  • Lány külseje:

    Eszméletlenül Csinos, Szexi és vonzó Nő! Képek a valóságot tükrözik, élőben még szebb is! Barbi arc nélkül hirdet, de mindenkit megnyugtatok, nem kell félni az arckitakarástól – csodás mosolya van. Bőre selymes, kellemes tapintású! Fantasztikus cicik, gömbölyű formás popsi - első osztályú mindene! Sok hasonló korabeli nő megirigyelheti csodás alakját!
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órára jelentkeztem be. Miután levetkőztem, a fürdőszobába mentem: a fürdéshez a fent már említett finom, puha törölközőt kaptam. Visszatérés után megbeszéltük a programot: egész testes masszázst kértem (a masszázshoz krémet használ, ami könnyen lemosható), egy fel- és egy levezetéssel, amibe kértem a kölcsönösséget is – szerencsémre szimpatikusnak talált, így én is kényeztethettem. Felvezetés után először a lábamat kezdte el masszírozni – boka, vádli, majd a combom következett –, majd szépen fokozatosan haladt felfelé, jött a derék, illetve a hátmasszázs – amit nagyon szakszerűen végzett. Miután befejezte az egész testem masszírozását, megkérdezte melyik testrészemet szeretném, hogy átmasszírozza a levezetés előtt. Mivel kisebb sport sérüléssel érkeztem hozzá, így a combomat választottam – ezt is nagyon ügyesen vette kezelésbe. Közben sokat beszélgettünk, mindenről lehet vele beszélgetni.
  • Levezetés:

    Ahogy már említettem a másfél órába egy fel- és egy levezetés is belefér, melyet igénybe is vettem. Fürdés után beinvitált a hálóba, egy kis ideig csodáltam bájos mosolyát, csodálatos testét, majd az ágyra „parancsolt” . Előszőr én kezdtem el csókolgatni csodás testét, melleit, majd kérte, hogy helyezzem magam kényelembe – eleget is tettem eme kérésének. Szépen fokozatosan testemet puszilgatva haladt lefelé, míg el nem ért a célhoz. Finoman bekapta, nagyon finom franciája van, miközben néha a golyókat is kezelésbe vette: hol a nyelvével játszadozott velük, hol a kezével masszírozta. Francia közben szépen fokozatosan kerültek le a ruhadarabjai: először a melltartót, majd a bugyit is levette. Ekkor már kerek, formás fenekét felém fordította, melyet első körben finom puszikkal láttam el. Majd elkezdtem csodás punciját is kezelésbe venni: előszőr kézzel simogattam, majd szépen fokozatosan rám ült, így nyelvemmel is elkezdhettem kényeztetését. Úgy hallottam tetszik neki ténykedésem, de nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy sikerült a csúcsra juttatnom – következő találkozásunk alkalmával biztosan ráteszek még egy lapáttal, hogy őt is a mennyországba juttassam . Persze ekkor már ő is egyre gyorsabban ténykedett odalent, közeledett a vég számomra, melyet a végén csodás testére lőttem ki.
    A masszázs végén a levezetés is hasonló koreográfia szerint történt, mindent megtett, hogy másodszor is eljussak a csúcsra, és még ha több idő is kellett hozzá, nem adta fel, sikerült másodszor is hatalmasat élveznem.
  • Elszámolás:

    A végén tettem le a nappaliban található kanapé szélére. Talán egy kicsivel magasabb a virágszálak értéke a pesti átlaghoz képest, de az élmény és a Hölgy bőven átlagon felüli.
  • Összkép:

    Legszívesebben senkinek sem ajánlanám, kisajátítanám, és napestig élvezném társaságát, masszázs tudományát, stb. :). Persze, azért ajánlom mindazoknak akik egy valóban szép élményekkel szeretnének gazdagodni, kiváló masszázsban szeretnének részesülni, egy gyönyörű Hölgy társaságában.
Happy Massage