• Tia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltünk korábban. Kedves megnyerő a stílusa. A tegnapi napon SMS-ben rögzítettük a mai egy órás randink időpontját.
  • Megközelítés:

    Pontos címet kaptam. GPS ismeri, pontosan oda vezet. Parkoló hely van,ingyenes. Tömegközlekedni is lehet. Troli közlekedik a közeli fő úton.
  • Helyszín:

    A ház is,de a lakás főleg. Belépve a finom illat tűnt fel. Rend tisztaság uralkodik mindenütt. Az ágy duplán leterítve szikrázó fehér lepedővel. Rajta összehajtogatva a számomra kikészített ropogós fehér törcsi. A sarokban kis ülőalkalmatosság hova ruháimat kerültek. Van még egy komód, hova az apróságaim kerültek. Fürdő ragyog. Szuperül fölszerelt. Kisebb drogéria. Tusfürdő kavalkád, dezodor,szaájvíz. Tökéletes búvóhely.
  • Lány külseje:

    A képek tökéletesen jellemzik, de mégse. Nem látszik arcának bája. A kis gödröcskék kétoldalt. Ragyogó zöld szemei, szép ívű szája. Mindezt egyenes mélyvörös haj foglalja keretbe. Alakjáról mit is írjak. Tökéletes minden porcikája. Tökéletes, szépen álló kebleit külön meg kell említeném. Bomba nő. Nálam a top 3 első helyezettje
  • Action:

    Belépés puszi, névcsere. Cipő le és befelé. Piros kis semmike bébidolljában az ágyra ült és nézte ahogy szabadultak ruházatomtól. Törcsit kezembe adta és vitorlázás a fürdőbe. A zuhanytálca meleg volt, mondhatnám meleg váltás történt.
    Tia illata ott lebegett. Még egy szájöblítés és vitorláztam vissza.
    Tia kecsesen az ágyon ülve, ruháitól megszebadulva mosolyogva kellette magát. Mellé is pattantam rögvest és csók. Évados nyelvpörgetős csókja. Hátára fektetve folytattuk. Szemét behunyt tettük, miközben melleit teszteltem. Fantasztikus gyorsan reagálnak. Ahogy Ő mondja: lelkük van! Keze megtalálta farkával és formázási a kezdett. Nem elégedett meg ennyivel. Kisvártatva keresztben elhelyezkedve már szájával folytatta. Nem mindennapi élményben részesített. Nyalja,szívja, nyelve ezerrel pörög makkomon. Érzi hol a határ és tart csúcsközelben hosszan, többször.
    Aktivizálja magam és hátára fektettem. Látszik szívesen teszi. Melleitoől nehezen szabadulva érek puncijához. Valódi babapunci,mi épen nyilatkozik. Keskeny csillogó rés, mit nyelvem hegyével és egy finom puszival üdvözlök.
    Tia teljesen ellazul. Finoman nyálam. Sóhajt. Ahogy haladunk vissza jelez mindent. Hogy úgy mondjam együtt él nyelvemmel. Már teljes hosszában nyalom mikor teste remegve ívben feszülve hosszan hullámozni kezd. Élvezése nekem is egy feledhetetlen élmény. Karomban csókolva nyugszik le.
    Nyúlok a kikészített kaucsukért. Fölhelyezi, sikosító és pattan nyeregbe. Rábíztam magam és nem bántam meg. Finoman, egyenletesen engedett magába, majd egy változatos lovagló parádéval kicsalogatta örömkönnyeimet, melyeket melleibe kapaszkodva hörögve engedtem útjukra.
    Tisztogatás, majd klipben a fürdőbe. Közben a kért, kikészített témát szürcsöltem elégedetlen. Visszatérte után egy hosszabb beszélgetést folytattunk. Világos fejű értelmes lány.
  • Elszámolás:

    A megbeszéltek szerint érkezésemkor helyeztem a komódon álló váza mellé. Végig ott is maradt, rá sem nézett, Meggyőződéssel állítom, jó helyre került.
  • Összkép:

    Ez a mai randevú, mert úgy érzem az volt, számomra örök élmény marad. Tia egy gyönyörű, odaadó, kedves, értelmes lány, kinek kisujjában a csábítás művészete. Ha fogad, részemről a folytatás garantált. Mindent köszönök, csók.
Happy Massage