• Pami

  • Beküldte:
  • Pami reagálása

    Édes drága!
    Köszönöm szépen hogy megírtad a randinkat, nagyon jól sikerült úgy érzem:)
    Imádtam minden percét, nagyon szívesen látlak máskor is, de szerintem ezt tudod!

    Várlak vissza....
    Csók N

  • Egyeztetés:

    Gyorsan felvette a telefont és készségesen tájékoztatott a lehetőségről, lokációról és szabad időpontja is akadt,ami alapján irányba is kerültem.
  • Megközelítés:

    Én autóval mentem, parkolás fizetős (emlékeztetnek mikulás csomaggal),de szabad helyek vannak bőven. BKV sincs messze. könnyű megtalálni a házat.
  • Helyszín:

    Patika tiszta és felújított kis randihely. Kiemelném a fürdő méretét, tisztaságát és a bőséges tusfürdő kínálatot is. Hamvas törülközők tornyosulnak, kilépővel. A randiszoba tágas és kényelmes ágy biztosít kényelmet. Esetleg pár tükör kellene a jobb mozi élményhez,de Nancy szépsége miatt így is nehéz betelni a látvánnyal.
  • Lány külseje:

    Sokat sejtető arcod képekkel hirdet,nem érhet csalódás. Egy gyönyörű fekete bodyban fogadott,ami igazán kiemelte bomba kerek fenekét és egész életet betöltő melleit. Nagyon kedvesen be invitált, innivalóval kínált. Megbeszéltük hogy nagyjából mit szeretnék, kaptam egy friss és illatos törcsit és mentem is az út poràt eltávolítani.
  • Action:

    A szobába érve az ágyra heveredtünk, beszélgettünk, ismerkedni kezdtünk tekintve,első látogatásom volt Nancynél. Kielemeztük a bokàink rossz állapotát és jókat nevettünk, el is felejti az ember,Hogy nem otthon van. Közben kedvesen simogatott, barátnősen és végig figyelve rám. Le került a fogadó ruha és a kezei egyre jobban elkalandoztak. Nagyon finom és lágy franciát kaptam, közben hangulatot fokozó hanghatásokkal, úgy,hogy a popsijàt pont el tudjam érni és még közelebb is érni. Megkértem hogy üljön az arcomra, hogy kölcsönösen előnyös helyzetben legyünk. Puncija friss,sima, illatos és finom volt. Hadrendbe állítás után gumit kértem,és kiderült hogy közös kedvencünk a kutyus, úgyhogy nem is bonyolítottuk túl a dolgot. Finoman, végig figyelve rá lendültem támadásba és olyan őrületes csípő körzésbe kezdett,amit még életemben nem tapasztaltam. Ki is végzett vele, hiába próbáltam húzni az időm. Utána bújós beszélgetéssel ütöttük el az időt. Nagyon közvetlen,tényleg érdeklődő. A második menet helyett én akartam viszonozni a kényeztetést. Sajna az idő szűke miatt nem jutott a csúcsra,de elmondása alapján nagyon nehezen élvez el és ezt egész nap tudta volna viselni. Gyors zuhi majd elköszönés.
  • Elszámolás:

    Nekem teljesen megérte, jó ár érték arányt mondanék. Az elején a dohányzó asztalra tettem le,randi végéig ott is maradt.
  • Összkép:

    Nancy egy igazi tüneményes csaj,akire vigyázni kell,nehogy hamar visszavonuljon. Nem gondolkodtam törzs helyen lányok téren, egészen eddig. Biztos vissza térek még hozzá. engem elvarázsolt.
Happy Massage