• Dominika

  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Édes! Nagyon szépen köszönöm kedves szavaidat. Én is jól éreztem magam veled :) Várlak vissza nagy szeretettel :) Csókollak :)

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam 2*. Nem vette fel. Viszont kb. 20 percre rá visszahívott.
    Onnantól minden gördülékenyen ment!
  • Megközelítés:

    Én metróval érkeztem + egy kis gyalogúttal. Egyébként lehet arrafele parkolni. Marina part, szerintem nem kell bemutatni :)
  • Helyszín:

    A lakás nem nagy, de tiszta és jó illatú. A célnak tökéletesen megfelel. Igazából túlzottan nem néztem szét, mivel az alkalmi partneremről nem nagyon tudtam levenni a szemem! :D
    Fürdőben van sok tusfürdő, a törcsi tiszta, jó illatú. Külön plussz pont a kis figyelmesség és egy kis édesség a törülközőn elhelyezve izlésesen :)
  • Lány külseje:

    Bugyi melltartóban fogadott Dominika. Már az ajtóban kb. végem volt tőle. Feszes tökéletes tini test, finom bőr, imádnivaló popsi, gyönyörű arc :) Erre szoktuk mi férfiak azt mondani, h 10/10 a lány.
  • Action:

    Szobába beérve váltottunk pár szót. Ezután én elszaladtam zuhanyozni.
    Visszatértemkor csókolózni kezdtünk. Dominika hátat fordított nekem, és mondta, h csomagoljam ki kebleit. Gyönyörűek. A képeken sajnos nem látni, de hibátlanok és szép nagyok!
    Ezután megkérdezte, h megkóstolhat e engem, természetesen igennel feleltem. Leült az ágyra elém és elkezdett franciázni. Na ekkor mondtam azt először h azt a qrva! A lány nagyon tud franciázni, hol kicsit hol méllyen beveszi, váltakozó ritmussal, van, h csak nyalogatja. Tökéletes. Muszály voltam kis idő után leállítani mivel nem szerettem volna idő előtt elsülni.
    Ekkor csókolóztunk tovább, ő a hátára feküdt és megkérdezte, h megkóstolom e én is őt!?
    Lehúztam bugyiját és elém tárult a gyönyörű borotvált finom illatú puncija.
    Hosszasan kényeztettem, nyalogattam, a hanghatásokból és a lenti nedvességből úgy gondolom Dominikának is tetszett a dolog. A csúcsra viszont nem sikerült eljuttatnom.
    Ezután én térdeltem és ujjaztam őt hevesen, ő pedig újabb franciába kezdett nálam, aminek egy szájba élvezés lett a végeredménye!
    Beszélgettünk sokat, ő mellettem feküdt. Felajánlott egy masszázst, de nem éltem vele, mivel csodálni és simogatni szerettem volna csak ezt a gyönyörű lányt :)
    Dominika nagyon kedves és cserfes leányzó, lehet vele érdemben sokmindenről társalogni.
    Egy idő után elkezdte kezével izgatni legnemesebb testrészemet, aminek meg is lett az eredménye, így először a lábam közé kuporodva kezdett franciázni, majd megkértem, h folytassa oldalról, hagy tudtam a fenekét és a punciját simogatni.
    Pár perc múlva kérdezte, h húzzunk e gumit, igennel válaszoltam. Ügyesen felvarázsolta és beleült szemből. Az a látvány gyerekek, mindent megér! Hol hevesen, hol lassabban lovagolt rajtam, néha egy csókot lopva., Ezután megfordult és úgy is meglovagolt engem. A feneke látványától majdnem végem is lett, de erőt vettem magamon és folytattuk ebben a pózban még kis ideig. Mikor elfáradt kérte, h kutyusban is csináljuk. Előtte franciázott még nekem egy kicsit, utána bepucsított én pedig hevesen elkezdtem gyönyörű partneremet hátulról dugni. Így ért el a vég néhány perc elteltével.
    A maradék időben beszélgettünk, simogattuk egymást és csókolóztunk.
    Időm lejártakor felöltöztem,. elbúcsúztam ettől a szépséges leányzótól és hazaindultam.
  • Elszámolás:

    Nem, sok extrája van a hölgynek. Én a szájbaélvezért kértem extraként, azt maximálisan teljesítette is.
    A csokor mérete Pesti átlag, vagy is mostmár inkább átlag alattinak is mondanám.
    Korrekt lány, bátran lehet járni hozzá :)
  • Összkép:

    Tegnap óta kb. folyamatosan ő jár a fejemben. Hamarosan meglátogatom újra és újra :)
Happy Massage