• Bella

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egyeztetést több részletben folytattuk le, mire a fogadóóráján meglátogathattam a művésznőt. Hektikus időben rendel,erre fel kell készülni előre.

    Telefonban nagyon kommunikatív volt, minden kérdésemre próbált konkrétan válaszolni. Összességében jó volt vele beszélgetni,mert intelligens nőci.
  • Megközelítés:

    Nagykörúthoz közel, Mester utcára merőleges kis utcácskában van a hangszersímogató stúdió. Parkolás gondot okozhat, mert nincs elég hely a környezetében, itt minden a gyalagosokért van, ezért jobb a tömegközlekedéssel érkezni. Én nem így tettem, ezért percekig köröztem a ház körül. Végül is találtam helyet egy viszonylag biztonságos részen.
  • Helyszín:

    Több szobás lakás a liftből kilépve jobbra található. Az előtérbe lépve egy diszkrét paraván válassza el a teret. Szemben egy pazar módon kialakított fürdőszoba található. Zuhanykabin, mosdó, mosógép, törölközők ...stb minden itt kapott helyet. Tiszta és jól felszerelt a vizesblokk.

    Szoba, ahol a masszázs folyt, egy hosszúkás helyiség. Város neveket felsoroló tapéta díszíti a falat. Balra, fent a falon egy polcrendszer volt, amelynek éleire ledszalag volt ragasztva. Zöldes árnyalatú, hideg fénnyel színezte be a szobát. Alatta, egy szokványos heverő, tiszta lepedővel. Volt még egy kis szék a ruháknak. Csendes ventilátor gondoskodott a friss levegőről.
  • Lány külseje:

    Külső-ezzel nagy gondban vagyok, mert annyi mindent tudnék írni róla, de a diszkréció megőrzése miatt nem tehetem. Arca annyira karakteres, olyan speciális vonásokat hordoz, aminek a leírásával egyből beazonosíthatóvá tenném őt. Ugyanezen okokból a 3 db tetoválását és a piercingjét sem definiálhatom.

    Képek nagyjából jól visszaadják a formákat, talán egy kicsivel gazdagabb amikkel találkoztam. Huszas évei közepén járó, nőies idomokkal megáldott hölgy. Spotosan izmos lábak és a nagy tenyérbe illő, keméy popsik egyből elnyerték a tetszésemet. A világbajnok didkókról már nem is tennék említést. Nagy és hegyes bimbókkal természetesen a kedvencem volt. Világos árnyalatú bőrén jól mutatott a fekete színű fehérnemű együttes, amiben fogadott. Érkezésemkor volt még rajta egy tüll köntös, amivel a szemet gyönyörködtető idomait próbálta elfedni. Több-kevesebb sikerrel. Ugyanis ezek a méretek már önmagukban is figyelemre méltóak, hátha még mozgásban vannak. Akkor szinte kikövetelik maguknak az elismerő férfipillantásokat.

    Puncikájával csak rövid ismeretséget kötöttem. Enyhén borostás terület övezte a puha, párnás nagyajkakat. Teljesen zárt, egymáshoz jol illeszkedő felek.
  • Erotikus masszázs:

    Program első felében történt. A combomat, derekamat, hátamat és a vállaimat masszírozta meg. Nekem nagyon jól esett ez az aktivitásban nem szerénykedő folyamatsor. Feltételezem neki nem lehetett túl kényelmes így masszírozni. Ágy végében ülve, előre görnyedve hajlongani elég megeröltető, de végig csinálta a beigért 30 percet. Én, látva a helyszínt még az elején jeleztem neki, hogy e miatt ne terhelje magát, meg leszünk a masszázs nélkül is, de ragaszkodott hozzá. Bemutatta a tudását, amivel maximálisan elégedett voltam.

    Tulajdonképpen nagyon kellemes élményben részesített, nem bántam meg, hogy megnyomkodott.
  • Levezetés:

    A masszázs után, volt egy kis technikai szünet. Felkeltem a heverőről és meztelenre vetkőztettem az ablak párkánynál. Lágy simogatások, puszik indultak útra, kezdtük egymás erogén zónáit aktiválni. Hatalmas melleit együtt markolasztuk. Nyakát csokolgattam amikor éreztem,hogy melyeket lélegzik és a szemeit lehunyva adta át magát a kellemes érzésnek.Még mindig az ágy előtt álltunk ölelkeztünk, amikor is váratlanul ránk nyitott egy figyelmetlen vendég. Összetévesztette a szobákat. Ez okozott egy kis riadalmat, és eléggé odavágott a meghitt hangulatunknak. A vágyak rögtön alább hagytak és gyorsan visszazuhantunk a szolgáltatási szint legelejére.

    Restart. Boot-olás is lassabban ment, mert volt egy kis szabadkozás, meg udvarias bocsánatkérés. Nem hibáztattam senkit a malőr miatt, de utána már nem tért vissza az a kellemes atmoszféra, ami az elején kialakulni látszott.

    Hangszer simogatás lett belőle. Amely, érzésre kifogástalan volt. A mellek között boldogan lubickolt a farkam, az látványnak sem volt utolsó. Aztán franciás kényeztetés vette kezdetét. Fele-fele arányú, száj és kézkombó. Elég erősen és gyors ütemben zajlott. Cél specifikus módon. Ezt is remek módon prezentálta, mi tagadás élveztem a száját. De végig nem lehetett. Ezért amikor csúcsközelébe értem,jeleztem neki és onnantól már csak a kezével dolgozott meg.
    A vegyület kisebb részt melleire ment, nagyobb részt a hasamra került.

    Romeltakarítást sztoikus hangulatban együtteserővel végeztük.
  • Elszámolás:

    Kategóriájában a felső szegmensbe tartozik. Azt a nagy csokrot az elején elkérte és vázába helyezte.
  • Összkép:

    Bella- impozáns nő, gyönyörű formákkal. A masszázs során nagyon jól éreztük magunkat, jókat beszélgettünk. Felfrissített, jó hangulatba hozott.
    A levezető rész a átlagosan kellemes élményt nyújtott. Viszont azokat a csodálatos melleket sosem felejtem.
  • Webi megjegyzése:

    Eredeti beküldés dátuma: 2021-09-20 22:08:29
Happy Massage