• Anett

  • Beküldte:
  • Anett reagálása

    Szia! Nagyon örülök, hogy bearanyoztam a napodat! 😘 Te is feltöltöttél a kedves és intelligens viselkedéseddel és a jó megjelenéseddel. Szívesen találkozom veled máskor is. 🥰

  • Egyeztetés:

    Könnyen fel tudtam vele venni a kapcsolatot. Türelmesen, kedvesen tájékoztatott. Nem volt siettetés.
  • Megközelítés:

    BKV-ról nem tudok nyilatkozni, de egy forgalmas főút meletti utcában rendel, így minden bizonnyal nagyon egyszerű azzal is. Parkolóhelyet is találni a környéken, tehát azzal sem lehet gond.
  • Helyszín:

    Szép, tiszta, rendezett. Szerintem mindenkinek tökéletesen megfelel az igényeinek. A fürdőszobában kád, kényelmesen lehet tusolni. A szobában franciaágy a tetthely, itt is minden szép és tiszta.
  • Lány külseje:

    Dolly csodaszép így röviden :) Arckitakarástól sem kell tartani, mert mosolygós hölgy. 30-as évei végén járhat, de szerintem mindenki megfordul utána az utcán. Mivel le kellett jönnie felkísérni, így először utcai ruhában láttam meg. Itt már azért lehetett sejteni, hogy nem mindennapi külsővel van megáldva. Szerintem sportol is, mert tényleg szuper alakja van. Tusi után egy szál tangában várt, az állam leesett. A cicik tökéletes mesterművek, popsi kerek és feszes. Sőt, mindene feszes. Nem túl magas, de az adataival is alá van támasztva. Összességében nagyon csinos, sok-sok lány megirigyelhetné az alakját és szép arcát!
  • Erotikus masszázs:

    Erről sokat nem fogok tudni írni, mivel fél órára mentem és inkább az erotikán volt a hangsúly. Szépen leültetett és a hátamat kezdte masszírozni krémmel. Egy pár perc után átment egymás simogatásába. A végén még maradt egy kis időnk és kaptam egy talp masszázst, ami a kedvenceim közé tartozik. Közben könnyen lehet vele beszélgetni is, akár magánéletről. Nagyon értelmes hölgy, és érdeklődő is, tehát akinek fontos a pszichológiai ráhangolódás, mindenképpen ajánlom!
  • Levezetés:

    Mint említettem, pár perc masszázs után elkezdtük egymást simogatni. Ő tett krémet a kezembe, majd lehúztam a tangáját előttem és elkeztett erotikusan mozogni. A tánc túlzás lenne :) Hát tapicskoltam, ahol értem, mert ilyen gömbölyű és feszes popsit nem mindenhol lát az ember. Az, hogy hozzá is érhetek pedig nem mindennapi élmény. Az ölembe ült, így a ciciket is be tudtam kenni. Közben mosolyog és nem utolsó sorban, nagyon kellemesen csókol. Bár ez szimpátia függő, én szerencsére megütöttem a lécet :)
    Úgy döntöttem, hogy vendéglátómat én kényeztetném először. Pár perc után talán meglett az eredménye, talán nem. Nem vagyok benne biztos, de mindenestre ha nem is ment el, úgy gondolom jól esett neki. Utána pedig én következtem. Franciája nagyon kellemes, néha eltűnteti eléggé, de nem mélytorok. Bár ide nem is azért járunk, legalábbis én. Golyókkal is foglalkozik és nem spórol a nyállal sem. Semmiképp nem monoton, változatosan csinálja. Az ágyon kezdtem bele úgy, hogy fölé hajoltam, de kérésemre letérdelt elém, én pedig az ágy szélén ültem. A vége felé kis kebelszex és a cicikre élveztem, közben bíztatott.
  • Elszámolás:

    Teljesen korrekt, nem változott a helyszínen sem. Az adatlapján olvasható, így nem fog senkit sem meglepetés érni. A végén jutott eszembe és tettem le. Meglepődtem, hogy nem kérte előre, manapság sajnos teljesen érhető lenne az idióta réteg miatt, amit elég sok helyen hallottam mikre képesek a "férfiak"'.
  • Összkép:

    Értelmes, aranyos, cuki mosolygós bombanő. Kell ennél több? Mindig kell, ilyenek vagyunk :) De Dolly bearanyozta a napomat. Aki őt választja, az mindenképp jól fog járni ha betartja a határokat ennél a hölgynél. Vigyázzatok rá!
Happy Massage