• Kamilla

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kamillát a jól sikerült képei és az egyetlen beszámolója tette érdekessé számomra. Az egyeztetést vele folytattam le – legalábbis azt hiszem, hogy ő volt, de erre nem mernék esküt tenni, mert itt a környéken gyakori az operátoros assziszt. Amúgy, simán ment minden, időpont is egyből adott. A telefonban kedves hangja volt és udvariasan tárgyalt velem.
  • Megközelítés:

    Kondorosi lakópark. Budai oldal déli szekciója. Villamos és busz jár a közelben. Autóval a benzinkút felé kell orientálódni. Onnan csak át kell sétálni a szemben lévő épülettömbbe.
  • Helyszín:

    Modern kialakítású lakás két kis szobával. Többen dolgoznak ezen a helyen, hallottam és láttam is őket a backstage-ben, fürdőbe induláskor, a nyitott ajtón keresztül. Először vissza is kellett lépnünk és várni néhány percet, amíg tiszta lett a terep.

    A szobában egy közepes állapotú, méretes ágyon folyt a kezelés. A heverő steril lepedővel volt letakarva. Párna is volt a fejrészen.

    Az inget és pantallót a tükrös szekrénybe kellett elhelyeznem egy ruhafogasra. Egy konyhai szék is volt még bent, a vetkőzés megkönnyítéséhez.

    Éjjeli szekrényre voltak bekészítve a masszázs kötelező kellékei. Kis lámpa szolgáltatta a hangulat világítást. Zenét a telefonjáról indította el. Plusz pont jár neki, hogy lehetett választanom a youtuberól stílust, hogy milyet szeretnék.

    Fürdőszobába - ami tiszta és jól felszerelt volt - egy a szárítóról lekapott törölközővel és egy original tusfürdővel indított utnak.
  • Lány külseje:

    Kamilla egy gazella testű, szolibarna bőrű, fiatal hölgy. Alkata a képeken jól látható, az a látvány fogadott, amire számítottam. Hosszú, egyenes lábakkal, szép, kerek popsival, és kicsi, de formás cickókkal rendelkezik. 20-as évei elején járhat.

    Haja majdnem derékig ért. Akció előtt hosszassan igazgatta, hogy precíz copfba foghassa.

    Arca fiatalos, trendin sminkelt. Mosolygós szemek, szép ivű szemöldök és szabályosra rajzolt ajkak jellemzik. Fehér fogai szépen világítottak a félhomályban.

    Érdekes stílusa van a hölgynek, nekem akkor bejött, ugyan sokat kellett alkalmazkodtam hozzá, fura volt a szakmában, de jól tudtam kezelni. Kár, hogy csak a végére sikerült egymásra hangolódni, ami elsősorban nem rajtam múlott.
  • Erotikus masszázs:

    Gepárd mintás melltartóban és egy falatnyi méretű, fekete színű tangában fogadott. Elsőnek a kezelő szobába invitált. Ott rövid ismerkedésbe kezdtünk. Próbáltam oldani a hangulatát, mert olyan feszültnek és idegesnek is tűnt. Még a távozásom ötletét is feldobtam neki, hogy ne terheljem tovább a napját, ha úgy érzi, majd egy másik alkalommal bepótoljuk, ajánlottam neki. Azt mondta, mire lefürdök, addigra lenyugszik és nem lesz semmi gond tovább. Én addig sem voltam ideges, és hagytam, hogy a dolgok történjenek úgy, ahogyan ő akarja. A fürdőszobáig, úgy ment előttem, mint a Forma 1-ben a safetycar. Visszafelé már csak virtuális mód volt érvényben.

    Pár pillanat múlva meg érkezett a vendéglátóm, immár mosolygósan. A fogadó öltözete, ahogyan a masszázshoz kezdett, egyből lekerült róla. Az ágyra parancsolt, hasonfekvésben. Majd a lábaimat terpeszbe tette és közéjük térdelt. Kezébe olajat csorgatott és a hátam és a derekam masszírozásába kezdett. Közepes erősséggel kezdte a gyurkászást. Néha irányt és tempót is váltott. Kellemesnek és alaposnak nevezném a tevékenységét. Közben folyamatosan kérdezgetett, beszélgettünk mindenféléről. Kb 20 perc után volt, hogy először rám feküdt a felsőtestével és úgy isszánkázott rajtam egy kicsit. Ez nagyon bejött nekem és megkérdeztem, hogy megfordulhatok-e. Engedélyezte.
  • Levezetés:

    Lingam masszázzsal kezdte. Újból az olajos flakonhoz nyúlt és az ágyékomat vastagon benedvesítette azzal az illatmentes viszkóz anyaggal. Környék símogatása után végre a rudammal is foglalkozni kezdett. Ezalatt is folyamatosan csevegett. Aztán az érzékeny pontokat kezdte intenzívebb kezelésbe venni. A makkomat dörzsölte újjbeggyel. Lazítás képpen a zacsimban a mogyoróimat is jól megmorzsolgatta. Majd, amikor kellő keménységűvé formálodott a farkam, akkor papírtörlővel gondosan megtörlögette azt. Különösebb erőfeszítés nélkül a szájába vett. Jó három negyedig benyelt. Csönd lett. Ez volt a legjobb rész a randink alatt. Mármint az, amilye jó technikával kényeztetett. Vastag ajkai között csodálatosan éreztem magam. Komoly szívóhatással tovább fokozta bennem a kéj érzését. Nyelvét is éreztem, ahogyan azzal presszionál. Ez az erős kéz és száj kombó hamar kivégzett volna, ezért egy kis lazításra kértem őt. A lábaim közül kiszállt és a felső testem mellé térdelve helyezkedett el. Innen cumizott tovább. Próbáltam én is feltérképezni az ő erogénzónáit, kedvére tenni, de túl nagy sikert nem értem el. Pedig szép és forró puncikája van, párnázott bejárattal. Inkább csak csiklandozásnak érezte a közeledésemet, nevetgélt, ezért letettem a folytatásról. Átadtam magam teljesen az érzésnek. Fergeteges volt. Sajnos a NFVSZ már nem játszik nála. Pedig a beszámolójában még olvasható, hogy milyen parádésan fejezi be a szájával. Én nem tapasztalhattam azt sem, mintahogyan a csókot sem és a spriccelős élvezését sem. Én azért spricceltem rendesen a magasba. Szorosan tartotta a puskacsövemet, mindaddig, amíg az egész tárat ki nem lőttem.

    A tisztogatásban is készséges volt, tudta a dolgát.

    Ezután egy gyors fürdés és egy nagy beszélgetés után lassan távoztam. Percre pontosan.
  • Elszámolás:

    Átlagos méretű a virág csokor. Nem kérte el előre, de én azért kiraktam a polcra
  • Összkép:

    Kamilla nagyon szép arcú és bomba testű csaj. A külső alapján tökéletes választás volt. Masszázsával is elégedett voltam. Jobban és alaposabban megdolgozott,mint ahogyan azt gondoltam előtte.

    A francia pedig egészen jól sikerült. Limitált lehetőség ellenére kellemes élményben részesített. Ha újra meglátogatom, akkor a reményeim szerint még jobban fogom magam érezni vele.
Happy Massage