• Vica

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy közeli fontos csomóponton várakoztam, így aztán a közelemben keresgéltem, szabad volt és elérhető, így aztán telefonáltam, szinte azonnal felvette, majd pár szavas egyeztetés után jelezte, hogy akár indulhatok is hozzá. Az utcát és a házszámot nagyon korrekt módon rögtön megadta. Közben a telefonom lemerült, de ezt sikeresen áthidaltuk némi külsős segítséggel. Egy közeli boltban tudtam csak rátölteni, szerencsére így nem maradt el a talalkozó.
  • Megközelítés:

    A navigáció odatalált egyszerűen és gyorsan. Itt üerültem le. A korábbi egyeztetés során Vica említette kérdésemre, hogy bárhol megállhatok, hiszen nem kell a parkolásra aprót készítenem, illetve javasolta a szomszéd utcácskát is mondván ,,ott biztosan lesz helyem"!
    Számomra logikusan számozott utca, egyértelműen kihelyezett házszámokkal. A tömegközlekedésről fogalmam sincs.
  • Helyszín:

    Normális lépcsőház és egyértelmű bejutás. A lakásban van társa is, de korrekt módon megoldották az esetleges találkozást. A kisméretű szobában masszázságy rajta tiszta lepedő illetve matrac is van elhelyezve. Tusfürdő és szájvíz választék tökéletesen megfelelő. Tiszta törülközőt kaptam, a végén is szeretett volna újat adni, ez kedves és figyelmes gesztus volt.
  • Lány külseje:

    Fogalmam sincs miben fogadott, mire felérkeztem a lépcsőn, addigra szerintem az ajtót is óvatosan nyitotta...normális, kiírt korának megfelelő kedves szavú hölgy fogadott, aki a telefonom lemerülését is könnyen kezelte. Elképesztően gyönyörű cicik illetve nagyon feszes popsi, illetve a nála tapasztalható higiénia is kifogástalan volt!
  • Erotikus masszázs:

    Ő ,,konyhakészen" várt, én zuhanyzásom után felfeküdtem az asztalra és normális masszázsban volt részem, nem is a gyúrós, de nem olyan csúszkálós valamit kaptam. Nekem nagyon tetszett. Nem kapkodott, minden testrészt megtapogatott és átmaszírozott. Közvetlenül érdeklődött és értelmesen kommunikált velem, ez nagyon tetszett!
  • Levezetés:

    A masszázs során újra átbeszéltük, hogy milyen további lehetőségek várhatnak rám. A fordulást követően a tatamin maradtam és szinte rögtön a szájában találtam magamat. Szerintem elképesztő technikai tudással rendelkezik ezen a téren, ezt amúgy sokszor úgy érezem, hogy már bocsánat a kifejezésért, de ez korral jár...simogattam közben és a kezei neki is játekosan cirógatottak. Nem hagyta érimtetlenül a zacsit sem többször visszatért a szájával erre a területre. Majd mivel nem ellenkeztem, ujjaival alapos nyálazás után egyre inkább a gáti tájékot kezdte kezelésbe venni. Komoly és frenetikus élményt nyújtott ebből a szempontból az utolsó nem tudom hány percben. A történetnek, kérésemnek megfelelően a szájában lett vége. Tudatvesztésem volt szerintem, fogalmam sincs mit és hova tett.
    Bár megjegyezte, hogy szereti, ha kényeztetik, de ezt ezen a szép meleg napon kihagytam, de azt hiszem ami késik nem múlik!
  • Elszámolás:

    Az elszámolás már a kezdet kezdetén megtörtént 1 órás programot választottam, talán van ezen kívül 90 perces is.
    Fogalmam sincs mi az extra. Amit kaptam az az alap árban volt. A pénz valahova az asztalkára került.
  • Összkép:

    Kiürültem kicsavart. Normális korrekt hozzáállású hölgy, szerintem nagyon jó árazással rendelkezik a programjait illetően.
    Elmondása szerint a pocakjából kellene leadni, de ez nem vészes szerintem és a feszes cici és a popsi mindenért kárpótol.
    Értelmes nő akivel lehet jól kommunikálni.
Happy Massage