• Vivien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Pénteken hívtam és hamar fel is vette a telefont. Határozott, de kedves volt és megbeszéltük, hogy a tervezett dátum előtt egy nappal hívjam. Ennek megfelelően a randi előtti napon próbáltam elérni 2-3 alkalommal is, de sajnos sikertelenül. Másnap reggel sem sikerült, ezért VTR-en kértem időpontot aznap délutánra, amit ebéd után el is fogadott és kérte, hogy küldjem át a telefonszámom. Ezután már gördülékenyen ment az egyeztetés és a címet is telefonon kaptam meg.
  • Megközelítés:

    A Béke térhez közel, autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető a helyszín. A randi előtt pár perccel érkeztem a cím közelébe és hamar találtam parkolóhelyet. A megbeszélt időpontban hívtam, mielőtt az újszerú társasház kapujához értem volna. Megkaptam az infókat a bejutáshoz és egy perc múlva már fent is voltam a lifttel.
  • Helyszín:

    A liftből kilépve már nyílt is diszkréten a közeli lakás ajtaja. Modern berendezésű, teljesen újszerű a lakás és az összes helyiségben ragyogó tisztaság fogadott. A bejárati ajtóval szemben egy hálószoba, balra a fürdőszoba, jobbra pedig egy amerikai konyhás nappali található egy kinyitható kanapéval. A nappaliban nem rég szereltek fel egy split klímát, előtte mobil klíma működött. A fürdőszobabában többféle tusfürdő közül lehet választani, a mosdónál pedig ki van helyezve a szájvíz és az egyszer használatos pohárka.
  • Lány külseje:

    Vivien egy izgató fehérnemű szettben fogadott. Az ajtón belépve rögtön megfogott a tekintete. Szinte ragyogtak a szemei és (amint azt mások is írták már előttem) olyan kisugárzása van, hogy egy pillanatra sem volt kétségem afelől, hogy maradni szeretnék. Az alakja ugyanolyan vonzó, mint a képeken.
    Átadtam Neki egy szál virágot, amit egy puszi és egy kis ölelés követett, majd azt mondta, maradhatok, de gyorsan hozzátette mosolyogva, hogy feltéve ha én is szeretnék.
    Elindult a konyhába, hogy a virágot vízbe tegye és közben engem is megkínált frissítővel. Bár Ő egyáltalán nem hozta szóba, de szerintem illik a dolgokat mielőbb rendezni, ezért a megbeszélt rózsaszálakat egy doboz konyakos meggy kíséretében a pultra tettem.
    A frissítő után kaptam egy puha, illatos törülközőt és a fürdőszoba felé vettem az irányt.
  • Action:

    A fürdőből visszatérve a nappaliba, elindított egy kis halk zenét, majd a szoba közepén állva, lassú simogatásokkal és egymás nyakára adott apró csókokkal elkezdtük felfedezni egymást. Miközben egy-két szóval megbeszéltük, hogy mit szeretnék, az ajkaink is összetalálkoztak párszor. Az egész randi alatt úgy éreztem, hogy mindkettőnk részéről működött a kémia.
    Szép lassan lekerült róla a fehérnemű, rólam pedig a törülköző. Vivien folyamatosan a szemembe nézve délnek vette az irányt és elkezdett szájjal kényeztetni. Nagyon érzékien csinálta és ezt az élményt csak fokozta, hogy a mellettünk álló szekrényen lévő tükörben is csodálhattam alakját és az egyre mélyrehatóbb technikáját. Pár perc után kértem, hogy folytassuk a kanapén, mert szeretném viszonozni a kényeztetést. Nem volt ellenére, így végre belekóstolhattam a szép, illatos kelyhébe, amivel egyszerűen nem tudtam betelni. Nyalakodás közben finoman az újjaimmal is izgatni kezdtem, amire egyre hevesebben vette a levegőt, amíg hirtelen érzékennyé nem vált. Hagytam picit pihegni, közben simogattam a pofiját, nyakát és cicijeit, de hamar akcióba lendült és ismét a szájában találtam magam. Nagyon felizgatott, ahogy tövig engedett a szájába. Finoman megtámasztottam a fejét a kezemmel és méginkább húztam magamra. Pár perc elteltével gumit kértem és missziben folytattuk. Nem tudom, hogy a gumi miatt-e vagy, hogy annyira teljesíteni akartam, de lankadásnak indultam. Vivien nagyon kedvesen és türelmesen kezelte (ill. "szájalta" ;) ) a szitut és néhány perc múlva már fent volt az újabb gumi. Hanyatt feküdt és hátulról folytattuk, közben a kezem szép lassan az öléhez tévedt, hogy úgy is izgathassam. Egyre intenzívebben reagált erre is, ami nekem is csak olaj volt a tűzre és ez addig tartott, amíg újra érzékennyé nem vált. Ekkor megkérdezte, hogyan szeretném a befjezést, mert Ő már elment. Mivel az időnk is a végéhez közeldett és a francia tudásának amúgy sem tudtam ellenállni, így ezt a lehetőséget választottam. Nem is kellett sok és a szájában lett végem. Így is hagyott lenyugodni, és csak azután engdett el. Mindketten ledőltünk a kanapéra és egészen közelről, egymás szemébe nézve csak simogattuk egymást.
    Nem nézte az órát, én mondtam Neki, hogy indulnom kellene a fürdő felé, mert nem akarok visszaélni az idejével, de a varázslatos tekintetével nem engedett. Nekem is nehéz volt elindulnom, de muszály volt, erre azt mondta, hogy ok, de kezeim ott maradnak nála.
  • Elszámolás:

    Ahogy írtam, az egy órás randink elején átadtam a rózsaszálakat, aminek a mértéke az adatlapján is elérhető.
  • Összkép:

    Viven adatlapja és a róla írt beszámolók alapján reményteljesen indultam neki a randinak, de messze felülmúlta a várakozásaimat. Az eddigi randijaim közül magasan a legjobb élményben volt részem, egy csodálatos kisugárzású, okos és jó humorú szépséggel.
    Mindenképpen szeretném még meglátogatni, és remélem legközelebb is azt mondja majd, hogy maradhatok...
Happy Massage