• Amira

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amirával nagyon jól ismerjük egymást, de a legutóbbi találkozónk óta simán letudott volna az ország egy ötéves tervet. Az új fotóit nézegettem, és nem tudtam szó nélkül hagyni. Felhívtam és a fülébe súgtam a véleményem. Pár perces csevegés után már az egymásnak esés lehetőségéről beszélgettünk. Megcéloztuk a következő nap délutánját, ami szerencsére össze is jött.
  • Megközelítés:

    A főváros egyik legforgalmasabb csomópontjától pár perces sétára található Amira birodalma, ami egyébként egy volt köztársasági elnök nevét kapta nemrégiben. A tömegközlekedésről felesleges említést tennem, hiszen minden irányból, ráadásul több lehetőséggel is megközelíthető a helyszín. A kórház mögötti benzinkút mellett támasztottam le a verdámat, ami természetesen fizetős övezet.
  • Helyszín:

    A lakás egy új építésűnek nevezhető épületben található, amiben kivetnivalót nem találtam, de természetesen nem is kerestem. Az ingatlanban rend és romantikus félhomály várt, na és persze alkalmi kedvesem. Az erotika szobájában hangulatvilágítás, egy komód és egy franciaágy várta, hogy annyi idő után ismét egymásnak essünk. Az ágy egy kicsit zenélt alattunk, amit betudtam a heves együttlétnek.
  • Lány külseje:

    Amikor megpillantottam az ajtó takarásából előbújva, akkor az első gondolatom az volt, hogy most azonnal ráengedném magam. Próbáltam féken tartani az ösztöneimet, és előjáték gyanánt csak a szememmel kóstolgattam. A képek hűen fedik a valóságot, és nagyon beindító látvány volt, ahogy a fekete csipkés bugyiban, és melltartóban próbálta elcsavarni a fejem. Mosolyával és incselkedésével sikerrel is járt...
  • Action:

    A megbeszéltnél jóval korábban érkeztem a megadott cím közelébe, majd jeleztem felé, hogy tutira nem fogok késni és már tábort vertem. Nemsokkal később felhívott és gyakorlatilag utasításba adta, hogy vegyem elő a járókeretem a csomagtartóból és induljak el a kapu irányába. Gyors bejutást követően egy perc leforgása alatt már a lakásajtó előtt álltam. Sokáig nem kellett szobornak éreznem magam, egy pillanattal később nyílt a kéjlak.

    Bejutásom után kaptam a számra egy puszit, majd a játéktér felé vezetett. A szobában úgy éreztem magam, mint aki egy feltüzelt kemencében ücsörög, de Amira és köztem mindig izzott a levegő. Persze az is lehet, hogy gyorsan szeretett volna megszabadítani a gönceimtől... Amíg a klímát bekapcsolta, addig minden ruhanemű lekerült rólam, majd magamhoz húztam és csókot loptam. Ajkaink összeforrtak, finoman ízlelgettük egymást, közben érezhettem a számban a nyelvpiercing simogató érintését. A mocskos fantáziám be is indult tőle és már nagyon szerettem volna máshol is érezni ajkai érintését. Elkísért a fürdőbe és amíg leverettem magamról az út porát, addig velem volt és kötetlenül beszélgettünk. Tusolásom közben a szemünket is kényeztettük, mert ahogy én faltam a látványt, Amira is végig mért.

    A kötelező körök után ismét a szobában találtuk magunkat, majd az ágy szélénél állva csókcsatába bonyolódtunk. Amira csókja finom, nem vehemens és letaglózó, inkább csak ízlelgeti a partnerét. Közben a nedves törülközőtől megszabadított és már húzott is az ágyra. Az ágyon feküdtem és a következő pillanatban már felettem volt és csókolt. Kezével elkalandozott a bájdorongom felé, majd a kezébe vette és játszani kezdett vele. Érezte és láthatta is, hogy bevetésre készen állok, ezért apró csókokat lehelve a testemre elindult a testemen lefelé haladva.

    Mire észbe kaptam volna már a nyelvével ízlelgette hímvesszőmet. A kezét csak minimálisan használta, viszont a nyelvében található piercing alkalmazási területét gyorsan megtalálta, ha eddig még nem lett volna vele tisztában. A nyelvével finoman kényeztette péniszem, közben láthattam és érezhettem, ahogy a nyelvpiercing is simogatja dorongomat. Sokáig élveztem volna a francia nyelvtudását, de már nagyon éheztem rá, és mély benyomásokkal szerettem volna bizonyítani, hogy mennyire hiányzott vele a mókázás.

    A báli ruha felkerülése után alkalmi kedvesem az ágyra állt, és akkor már tudtam jól, hogy az Amira póz lesz az első felvonás. Aki járt már nála az tudja miről beszélek, de aki még nem tapasztalhatta meg személyesen az próbálja meg maga elé képzelni, ahogy a leányzó a bal lábával a partnere lábai közé, jobb lábával pedig a szerencsés jobb oldalán a dereka vonalába helyezkedik, majd ráguggol a hancúrlécre. Szóval a pozícióba kerülés után láthattam, ahogy a péniszem eltűnik benne, majd finoman mozog rajtam, és a be-ki játékot élvezhetem vele. Gyönyörű látvány volt, ahogy a popsijánál megragadtam és úgy húztam magamra. Ezzel a pózzal az őrületbe tudja kergetni a partnerét, és ez bizony velem sem volt másképpen...

    Nagyon feltüzelt a játéka, én pedig szerettem volna jól megszeretgetni, miközben a csókját ízlelgettem. Gerincre vágta magát, majd könnyedén behatoltam a nedves kapuján. Annyira felpörgetett, hogy nem tudtam finomkodni, de azt láttam és éreztem rajta, hogy nincs ellenére a lendületem. Egy hosszabb szeretgetés után a lábai a győzelem jelét mutatták, majd ujjammal hozzáférve a csiklóját simogattam, miközben péniszem ki-be járt benne. Ráéreztem a gyenge pontjára, és nem sokkal később elélvezett. Finoman udvaroltam tovább egy pózváltást követően. Az oldalára fordult és bal lábát kinyújtotta. Jobb lábát felhúzta és a derekánál megragadva szeretgettem, de idővel eltolt magáról és gondolom bóknak szánta, amikor a szemembe nézett és azt mondta, hogy most nagyon utál...

    Pihenésképpen én kerültem terítékre. Megfenyegetett, hogy most nagyon kicsinál és persze tudja jól, hogy mivel lehet. Az ágy elé térdelt, én pedig az ágy szélére ültem, majd a védőfelszerelés lekerülése után ajkai finom ölelésébe vette péniszem. A nyelvpiercinges játékával az őrület határán voltam, és ahogy falta a péniszem az olyan élményt és látványt nyújtott számomra, amit az ember soha nem felejt el. Amikor a fegyverem az elsülés határán volt, akkor vissza vett a tempóból és mosolyogva nyugtázta, hogy túl édes a szenvedésem. Ezt eljátszotta velem háromszor, de a negyediknél már ő sem tudta féken tartani az ejakulációmat. A nyelvével érzékien simogatta a bájdorongot, miközben finoman verte a farkam, így a végeredmény beborította a testem.

    Nedves törlővel rendbe tette a kifacsart testrészem, majd elterültünk egymás mellett, és miközben simogattam, néha egy-egy csókot lopva beszélgettünk. Pár perces pihegés után végig pusziltam a testét, majd a szamárvezetőt követve végül belenyalhattam a kéj nedves birodalmába. Lágyan nyaltam a csiklót, szerettem volna ha a nyelvjátékomtól is elélvez, de nem engedte, hogy befejezzem ténykedésem. Felhúzott magához, majd egy csók után rámarkolt a hímvesszőmre. Mélyen a szemembe nézett és a gumit kérdezte, de én ajkai érintésére éheztem.

    Elhelyezkedett mellettem és kertelés nélkül a szájába vette. Élvezettel falta péniszem, miközben ajkai édes rabságában érezhettem és láthattam, ahogy a nyelvével és a benne lévő piercinggel az őrületbe kerget. Pár perces pajzán játék után ismét elélveztem, amit egy széles mosoly kíséretével nyugtázott, majd megtörölgetett. Miután romjaimból lábra tudtam állni ránéztem az órámra, ami sajnos az idő múlását mutatta. A játékidő kezdett a végéhez közeledni, így elmásztam a fürdőszobába, hogy rendbe tegyem magam. Végig bent volt velem, majd az öltözködés után útravalóul csókot kaptam, és elköszöntem tőle, de nem hosszú időre!
  • Elszámolás:

    A bővebb infó alapján készültem a találkozóra. Jól láthatóan helyeztem el a szobában található komódon egy kis engesztelő ajándékkal együtt. Egyébként a virágcsokor mérete szóba sem került ottlétem alatt.
  • Összkép:

    Nagyon jó volt újra látni és érezni! Abban biztos vagyok, hogy a következő alkalomra nem kell sokat várnunk, hiszen nálam a jó szex ismérve a találkozás utáni izomláz, ami itt borítékolható volt, ráadásul rengeteg folyadékot kellett utána fogyasztanom, mert nagyon kifacsart az együttlét során.
Happy Massage