• Wanda Gold

  • Beküldte:
  • Wanda Gold reagálása

    Drága Manóm!❤️


    Először is köszönöm neked újra a felejthetetlen randit amit együtt töltöttünk és ezt a beszit is 🙂

    Másodszor pedig az ajándékokat (a legjobb választás volt), a figyelmességet, a törődést és még reggelig sorolhatnám mi mindent. Szuperül éreztem magam mint mindig és ahogy látom ezzel te sem vagy másképp.💓

    Komolytalanra fordítva a szót, ezzel a hajnali 9-es időponttal még nem békéltem meg teljesen, feladtad nekem a leckét rendesen, de érted bármit. Sikeresen felkeltem és elkészültem neked, de már tudom, hogy biztosan nem álommanó vagy, hanem valamilyen kis gonoszka, aki képes már hajnali kilenckor zaklatni a rendes kislányokat 😱😂😍😗 Még a végén rádöbbentesz, hogy déli 12 előtt is lehet teljes életet élni 😀

    Kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb bajunk és várlak vissza kakasszóra 😂😍


    a Te Csipkerózsikád:


    Wandus 😗😍😘

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam mikor láttam, hogy online a drága. Sikerült is elsőre elérnem és megbeszélni a részleteket. Amit VTR-en is megerősítettem.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem egy közeli téren parkoltam le, ahol, de a környéken is fizetős napközben a parkolás, de nem drága a díja. Egy pár perces séta és már ott is voltam az ismert címnél. BKV járataival is egyszerű a megközelítés. Busz és villamosok is a ház előtt állnak meg. A GPS is oda navigált, de parkolni a ház előtt nem lehet így tovább kell menni egy kicsivel vagy a házzal szemben lévő utcában lehet hagyni az autót.
  • Helyszín:

    A helyszín egy új építésű házban található annak is egy magasabb emeletén ahová lifttel célszerű és gyorsabb eljutni. Lifttől egy balos és már ott is vagyunk Wanda kéj barlang ajtajában. Ami nyílik is és egy szexi, gyönyörű szempár néz rám az ajtó mögül előbújva miután az ajtó becsukódott mögöttem. A fürdőben van bőven tusfürdő választék legalább vagy 30 db is lehet nem számoltam meg bevallom a lényeg, hogy az én kedvenc kék színű tusfürdőm is köztük volt. Tiszta nedvszívó törölközőt is kaptam, amit magamhoz vettem így mentem a fürdőszoba felé. A baszobában egy hatalmas francia ágy van és egy szobainas, ami a ruháink védelmére áll szolgálatba. Ami nem mellékes, hogy higiénia magas fokon van amire odafigyel a Drága. Tökéletes búvóhely az ilyen alkalmakra.
  • Lány külseje:

    A külsejéről képei árulkodnak a legjobban egy alacsony lány, nagy eredeti ikrekkel no szilikonnal, kemény popsival egyszóval tökéletes telt alakkal rendelkezik. A képeken is ő van ez is egyértelmű nincs átverés. Amikor beléptem az ajtón semmi nem volt rajta, de nem is volt szükség semmilyen ruhadarabra hisz úgy is le kerülne róla előbb vagy utóbb. Mindenesetre nem volt különleges kívánságom, hogy mibe fogadjon így eredeti bőr szerkóban fogadott.
  • Action:

    A lakásba lépve forró csókkal üdvözöltük egymást, ami olyan barátnős fogadtatásban volt részem. Beljebb mentünk a szobába és a nappaliban leültünk egy ágyra trécseltünk egy keveset, majd levetkőztem és együtt vettük birtokba a fürdőszobát, ahol kölcsönösen lecsutakoltuk egymást egy összebújás se maradhatott el csókot is váltottunk a barátom ennek hatására éledezni kezdett ezt érzékelte Wanda is majd leguggolt és eltüntette a szájába élből mélytorokra nem cifrázta. Le kellett állítanám finoman ajka alátéve a kezem. Így gyorsan törölközés szájvíz használat után irány a baszoba ahol kellemes hangulat világítás volt kapcsolva.

    Az ágyra heveredtünk és heves igazi hosszú csók csatával folytattuk, amit a fürdőszobában abbahagytunk. Majd elindult dél felé barátom társaságát keresve és megtalálva, de előtte végig puszilta hab testemet. A barátom társaságához érve olyan kényeztetéssel ajándékozta meg barátomat, hogy még soha mélytorok golyszlikat is bevonva a kényeztetésbe. Felváltva tette hol a barátom hol pedig a golyszlik voltak a szájába nagy élvezettel csinálta. Olyannyira jól sikerült ez a művelet, hogy a szájába landoltak idő előtt az utódok, onnan pedig pocakjába vitt az útjuk. Mind egy cseppig eltűntek.

    Mondtam Wandának, hogy ezt nem így terveztem, hogy ilyen hamar kifogsz végezni. Erre ő csak huncut kacajjal reagált. Következett egy kis beszélgetős pihenés az újra töltődésig. Előtte kaptam egy fincsi gyümölcs teát, amit megiszogattam míg beszélgettünk erről arról minden féle dolgokról. Kis idő múlva kérdezte, hogy állok az újra töltődéssel. Annyit mondtam neki, hogy majd meglátjuk.

    A második felvonást is Wanda kezdte, de előtte csókkal folytattuk, ezután jött a mélytorok ismét bevonva, a játékába golyszlikat is. Viszont itt már nem hagyhattam sokáig élvezkedni barátomon, míg a végén most is a szájába landolnának az utódok.

    Szólnom kellett drágámnak, hogy most én következek vette az adást és már határa is feküdt. Én pedig elkaptam a száját egy hosszú csókolózás erejéig, ami nagyon finom és édes csókja van. Mivel nem csak csókból áll a szeretkezés így az ikreit vettem nyelvem birtokába mindkettőt egyformán nehogy sértődés legyen. Keményedtek is a bimbók rendesen. Folytatva utamat a hasára adtam egy babapuszit, amin egy kicsit meglepődhetett, mert nem számított rá.

    Lassan megérkeztem a úti célom vége felé a finom frissen borotvált puncijához ott elidőztem elég rendesen adtam a nyelv csapásaimból még az ujjaimmal is bebocsájtást kaptam finoman nem durván, aminek meg is lett a várt eredménye remegő élvezetet adott nekem éreztem a számban a punci édes nedvét. Érzékeny is lett a punci környéke, de azért kapott meg egy puszit rá.

    Ezek után újfent ő vette szájába az irányítás a hátamra feküdtem ő pedig rácuppant barátomra szintén mélytorkosan kényeztetve, de itt már nem várhattam tovább kértem a bohócruhát, amit se perc alatt rávarázsolt és ha már szembe volt velem akkor így kezdődött az aktushoz vezető út. Én pedig a gyönyörű ikreiben gyönyörködhettem és markolászhattam. Úgy éreztem, hogy már nem sok kell a robbanáshoz.

    Így fordultunk kérésemre kedvenc pózába kutyusba, ami nekem is az egyik kedvenc pózom. Könnyen becsusszant a nedves punciba. Mozogtunk rendesen ő még nyomta is rám a popsiját, hogy minél mélyebben legyen benne barátom. Meg is lett a várt eredmény hamarosan eldurrant a patron. Most viszont egyszerre éltük meg az aktus örömét. Egy rövid ideig benne maradhattam kapott a hátára egy nagy puszit megköszönve ezt a remekül sikeredett együttlétet.

    Óvatosan eltávolította a bohócruhát majd gondosan megtörölgette kivégzett barátomat. Ismét összebújtunk beszélgettünk egy két csókos puszi is volt. A végén elmentem tusolni és öltözni majd tipli haza beszit írni.

    Köszönöm szépen ezt a remek együttlétet ismét kitettünk magunkért hála neked Drága Wanda. ❤️😘
  • Elszámolás:

    Most egy másik kedvencét vittem, amit érkezésemkor tettem le a konyha pultra. Az ő megérdemelt virágszálait pedig távozásom előtt számoltuk meg és tettem le a nappaliban az asztalra. Korrekt elszámolással pesti átlagnak megfelelően és a kapott élményekért cserébe nagyon megérte.
  • Összkép:

    Ismét jót hancúroztunk és kellemes érzésekkel remegő lábakkal távoztam. Abban maradtunk, hogy folytatása következik. Aki volt már Wandánál azt tudja milyen lány és visszavágyik hozzá. Aki pedig csak gondolkodik rajta vagy áhítozik rá, hogy jó lenne elmenni hozzá neki azt üzenem ne várjon, hanem tárcsázza a számát és látogassa meg. Garantált a kellemes együttlét.
Happy Massage