• Karen

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam Karent egy hirtelen ötlettől vezérelve.Pár csengés után fel is vette és kedves hangon elmondta a részleteket.Mondta hogy egy fél óra múlva kér egy megerősítő telefont amit már útban a XV.kerület felé a kocsiból indítottam.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem,kertvárosi rész a XV. kerületben.Felhívtam megint Karent hogy a parkolás miként működik ott a környéken de mondta hogy kinyitja a kaput nyugodtan álljak be az udvarra.
    Tökéletes megoldás!
    Tömegközlekedést most nem néztem, de a környéket elnézve azért eléggé korlátozottak a lehetőségek szerintem.
  • Helyszín:

    A ház tökéletesen megfelel a célnak.A tett helyszínén egy nagy franciaágy van és az egyik fal gyakorlatilag egy bazinagy tükör.
    A fürdő állapota teljesen megfelelő,tusfürdő,szájvíz,dezodor,minden ami kell.Tiszta puha törülközőt kaptam zuhany előtt
  • Lány külseje:

    Képeken ő van.Viszont érdemesebb az amatőr képekre hagyatkozni szerintem mert a képek többségén erősen sminkelve van,nehogy valaki arra számítson hogy minden esetben úgy várja a hölgy!(engem pl nem úgy várt,nem baj nem azért írom csak lehet valaki erre számít)
    Popsi nagyon király főleg azzal a szép rózsával :)Cicik szépek, lehet velük játszadozni.
    Utcai ruhában fogadott,akkor ért ő is a helyszínre
  • Action:

    Megérkezés után átadtam az ajándékot és elkezdtünk vetkőzni,közben beszélgettünk..Átkísért a fürdőbe és lezuhanyoztam gyorsba.Utánam ő is kiment lezuhizni.
    Visszatértekor elkezdtük egymás testét felfedezni majd leszedte rólam a törülközőt...
    Elterültem az ágyon és vendéglátóm gyakorlatilag birtokba vett.Szerintem nagyon nagy rutinja van mert mire elért a farkamig már teljesen felhúzott.A golyók nagyon alapos kiképzést kaptak,valamit a farkam töve is.Megtámasztottam felfele a farkamat mire ő válaszul végignyálazta az egészet.Majd lassan bekapta,de annyira felhúzott már hogy szégyen nem szégyen gyakorlatilag 3-4 pumpa után a szájába táraztam.
    Ezután egy jót beszélgettünk, jófej nagyon jól lehet vele dumcsizni gyakorlatilag mindenről is.
    Majd igazított a haján és újból akcióba lendült.Most úgy cumizott hogy a popsiját nekem adta,azt simiztem.Itt már összeszedtem magam annyira hogy ment pár mélytorkos elem is lenntartásokkal,tudtam állni az ostromot.Az ágy mellé álltam és betettem a cicik közé is mikor már volt a farkamon nyál.Egy kicsit megjárattam közöttük.Újból a szájába adtam és a tarkójánál fogva nagyon finoman próbáltam irányítani lenntartatni vele amit azonnal meg is csinált.
    Záró akkordként fordított pacit kértem,kíváncsi voltam a popsira akció közben.Na az pazar látvány volt.Túl korán kezdtem el gyorsítani,csattogtatni amiben partner volt mert rákapcsolt ő is és gyakorlatilag szétlovagolt.
    A szemkontaktust hiányoltam bár szerintem a kellő szimpátia nem volt meg ezért nem is mondtam.
  • Elszámolás:

    Korrekt elszámolás,átlag alatt még mindig!Az elején adtam át némi édességg társaságában.
    Ha jól emlékszem extrája talán nincs is.
  • Összkép:

    Úgy gondolom ár-érték arányban ha lehet ilyet mondani akkor megéri,egy aranyos,beszédes hölgyet ismertem meg Karen személyében és sokmindenről tudtunk beszélgetni ami oldotta a hangulatot.
    Én most a lustát adtam elő,szerintem más többet is ki tud belőle hozni főleg ha megvan a kellő szimpátia is.
Happy Massage