• Noya

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, egy nappal előtte egyeztettünk. Második hívásra sikerült elérnem, többször találkoztunk már, így gördülékenyen zajlott az egyeztetés, mondjuk első alkalommal is így volt.
  • Megközelítés:

    Marina part és park, kocsival. Parkolás fizetős, egy perc sétányira találtam szabad helyet, hétköznap délelőtt. Portaszolgálattal köszönést váltottunk, közben Noya telefonon mondta, a pontos instrukciókat.
  • Helyszín:

    Lakóparki lakás, pár éves, ennek megfelelő állapotban. Az előtérben lehet kabátot és cipőt levetni, folyosó vezet a lakás belseje felé, de nem a vendégeknek. Símán lehet, hogy van ott egy óriási vasút terepasztal, vagy óceániai bumeráng gyüjtemény. Soha nem tudom meg, mert még a folyosó elején jobbra kell kanyarodni, a gyönyörök birodalmába. Actin szoba kényelmes ággyal, szék, komód a lepakoláshoz, és innen nyílik a fürdő is. Rend, tisztaság.
  • Lány külseje:

    Több tucat kép a hirdetésben, összhangban a valósággal: harmincas, konditermet gyakran látogató, nagyon jó karban levő MILF, magas, szolizott, szilikon cici, tetoválások.
  • Action:

    Visszatérő vendégként nem kellett bemutatkozni, vetkőzés közben megbeszéltük, hogy kinek hogyan telt ez elmúlt zavaros év, aztán húztam tisztálkodni. Mire visszatértem, Noya meztelenül várt az ágyon. Simogatás, csókokat és nyalintásokat helyeztem el a testén, de hamar átadtam a terepet. Az ágyon térdeltem, amíg a szájába vett, majd hamar el is tüntetett teljesen, sok nyál és erőteljes hanghatások kiséretében. Aki még nem járt Noyánál az olvassa el a bemutatkozását, és higgye el minden betűjét. Mindegy, hogy pornósnak vagy csak intenzívnek tituláljuk-e a hangulatot, itt nincs mese, pörgés van az első pillanattól. Lefeküdtem, Noya folytatta a szopás bemutatót, köpködés, tempó, hörgés és mindenféle hangok, részben lehet hogy tőlem is. Gumit kértem és azt, hogy kezdésnek lovagoljon meg, amiből idővel guggolás lett, nem kis örömömre. Doggyval folytattuk, Noya nem csendes tipus, tudatja ha jól érzi magát, és instrukciói is vannak, ha vevő vagy rá. Végül rátértünk a fő programra, Noya a hátára fekszik, párnát alá, és irány a popsi. Pár mozdulattal elrendezkedünk, Noya vulgáris módon megfogalmazza elvárását, én vigyorgok, felemelem a lábait és döngetem, ahogy csak birom. Ez a legjobb rész, sokáig csináljuk, csorog rólam a víz, elvagyok az ugráló mellek látványával, miközben a farkam ki-be jár a popsijában. Mikor már nincs tovább, gumi le, elém térdel, néhány ütem az ajkai között, első spricc kinyújtott nyelvére, majd a többi szájába megy.
  • Elszámolás:

    Egy évet kihagytam, de telefonon előre megbeszéltük, hogy popsi extrával mire készüljek. Vetkőzéskor tettem a komódra, ott is maradt.
  • Összkép:

    Akkor megyek Noyához, ha szeretnék egy intenzív, izzasztó kalandot, határozott hozzáállású, gátlástalan partnerrel. Ez most is teljesült, remélem legközelebb is így lesz.
Happy Massage