• Eszti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Esztit telefonon értem el, már az első hívásom sikeres volt. Közvetlen, jókedvű stílusban tájékoztatott a részletekről és már másnapra tudott is időpontot adni.
  • Megközelítés:

    A Corvin-Negyed szívében rendel a leányzó. Szerintem különösebben senkinek nem kell bemutatni a környéket: minden tip-top, bekamerázott, tömegközlekedve (én magam jobban preferálom az utazás ezen módját) secperc alatt elérhető bárhonnan a városból.
  • Helyszín:

    Modern, kívül-belül patika tiszta épület. A lakásban szintén tisztaság és rend uralkodik. A fürdő csillog, tusfürdők sokasága áll a rendelkezésre. A kagylón szájvíz és műanyag poharak. A frissen mosott törölközőt Eszti előre az ágyra helyezi.
  • Lány külseje:

    Ha egyetlen szóval kéne jellemeznem Őt, azt hiszem legpontosabb kifejezés rá a "tüzes". Minden pólusából árad a szenvedélyesség. Mikor ajtót nyitott, egy tökéletes testű, karakteresen szép arcú, gyönyörű, csillogó barna szemű lány fogadott. Jellegzetesen déli karakter. Pajkos, fiatalos arca, selymes bőre, és tökéletesen kézbeillő, feszes cicije alapján valóban 19 lehet. És ami szintén nem lényegtelen: egy szál bugyian fogadott.. a látványtól már majdnem ott helyben elsültem.
  • Action:

    1000% barátnő feeling. Végig abszolút nyitott volt felém. Sokat beszélgettünk (bőven lehet vele dumálni, kifejezetten okos, jó humorú lány), na de elsődlegesen nem ezért jár ilyen helyekre az emberfia. A lényeg: nem is tudom mikor csókolóztam valakivel ennyire hevesen. Itt kérem szépen szó sincs finomkodásról. Aki a valódi, nyelves csók kedvelője, annak Eszti egy kihagyhatatlan élményt tud nyújtani. Az egyórás együttlétünk elejétől a végéig nyelvcsatáztunk. De másban sem finnyás a kis hölgy. A franciát (mint mindig.. tudom, ez az én bogaram) gumiban kértem, amit odaadóan művelt, szinte tövig bekapva az egykorút, a zacsit sem kímélve. Majd közel az összes létező pózt kipróbáltunk, amik közül talán a lovaglást művel a legjobban, ügyelve arra is, hogy túl hamar ne végezzen ki, közben végig a partnerhez simulva, átéléssel csókolózva.. szabályosan összeforrtam vele. Ezzel a pózzal kezdtünk és végeztünk. A kettő között missziben és kutyusban élvezkedtünk. Közben szexi, őszintének tűnő, halk nyögéssel jelezte nekem Eszti, hogy neki sincs túlságosan ellenére a játék.
  • Elszámolás:

    Kicsit a pesti átlag alatti rózsát kért (néhány évvel ezelőtti árak), ami bőven megéri azért az élményért, amit nem minden szolgáltatótól kap meg az ember.
  • Összkép:

    Az egész együttlétünk olyan volt, mintha egy friss kapcsolat legelején lettünk volna először együtt, amikor még dúlnak az érzelmek mindkét félben és mohón fel akarnánk falni egymást. Esztiben az legjobb, hogy sugárzó 20 körüli fiatal lány létére olyan hozzálással rendelkezik, mint a 30 feletti szolgáltatók, és ez (valljuk be!) nagyon ritka sajnos.
Happy Massage