• Lilien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ha valakinek nincs elegendő ideje olvasni, esetleg menet közben túl hosszúnak vagy unalmasnak találná a beszámolót, lapozzon az „Összbenyomásra,” ott minden lényeges információt megtalál és időt spórol magának.

    Lilien hirdetését ezen az oldalon fedeztem fel még a tavasszal, azóta már többször találkoztunk.

    Lilien a nyáron függetlenedett és új életet kezdett. Mivel a hirdetését korábban nem ő kezelte, az addigi fizetett hirdetés kategóriából átkerült az ingyenesek közé. Így ezen az oldalon gazdátlanná vált a hirdetése, gondolom ezért olvasható a bemutatkozó adatai között, hogy 18 éves, 0 cm és 0 kg.

    Személyes tapasztalataim alapján állíthatom, hogy Lilien hús-vér lány, az életkora valóban 18 év, viszont mindenképpen van magassága (165 cm), sőt még súlya is (62 kg).

    A másik oldalon lévő hirdetését ő kezeli, és pontos információkat tartalmaz.

    Mivel Liliennel már jól ismerjük egymást, az időpont egyeztetést SMS-ben szoktam kérni. Sajnos a VTR-es lehetőség megszűnt, pedig nagyon szeretem ezt a funkciót. Az általam javasolt időpont ezúttal a munkaidején kívülre esett, de mint mindig, most is rugalmas volt e tekintetben. /is/
  • Megközelítés:

    A nyári váltás során elköltözött a régi helyről, egy új építésű társasház egyik lakásába. A GPS ismeri a címet, bár a fényképen a ház még épülőben van. Tömegközlekedéssel és gépkocsival is könnyen megközelíthető, még a parkolás sem lehetetlen feladat.

    Lilien pontos címet ad, de a bejutásnál azért figyelni kell, mert a megadott házszám két egymás mellett lévő házon is szerepel. A lényeg, hogy a TESCO melletti kapunál kell várni a kódot, amit Lilien a telefonban megad. A kód beütése után nyílik az ajtó és az udvarra jutunk. Menni kell kb. 15 métert, és balra lesz az épületbe vezető ajtó. Itt újra kapucsengő és ugyanazzal a kóddal lehet bejutni a házba is.
    A gyengébb memóriával rendelkezők, mint például én is, kérjék meg Lilient, hogy diktálja be újra a számokat. Onnan már lift repít a megadott emeletre.
  • Helyszín:

    A lakás állapota teljesen újszerű, ami pozitív változás az előzőhöz képest, és a legkényesebb igényeket is kielégíti.
    Tágas nappali, kanapé a vetkőzéshez, öltözéshez, tatamival felszerelt masszázsszoba, ahol tükör viszont sajnos nincs.

    A fürdőszoba zuhanyfülkés 4-5 féle tusfürdő, 3 féle szájvíz, műanyag poharak, minden van, ami szükséges.
    A lakást Lilien egyedül használja, nem kell várakozni és fürdőszoba felderítéseket végezni, abszolút biztonságos. Minden szuper, a higiénia maximális.
    Egy pici megjegyzés: a törülköző elég kicsi, az Interneten rendelte és valószínűleg nem figyelt eléggé a méretre.
  • Lány külseje:

    A képek Lilient ábrázolják, minden teljesen természetes rajta, nincs se smink, se műköröm, se tetkó, igazi diáklány-feeling. A fiatalsága, a természetessége és a mosolya miatt lettem a törzsvendége. Ja, és a lent részletezett a masszázsa miatt.

    Közepesen hosszú barna haj, amit a masszázs alatt összekötött, kedves diáklányos kerek arc, szép zöld szemek. Nagyon aranyos a mosolya, ezzel vett meg engem kilóra. A mosolyával bármelyik érettségi tablón TOP 3-ban lenne.

    Alkata arányos, a bőre finom és bársonyos, nem szolizott, de egy kicsit napbarnított, így halványan felsejlik a fürdőruha helye, ami nekem nagyon bejön.

    Lilien fő védjegye a gyönyörűen telt és rugalmas cicik, amelyek úgy állnak, ahogy ez egy 18 éves lánynál elvárható. Nem tenyérbeillők, mert az én tenyeremnél azért jelentősen nagyobbak. Alaphelyzetben a bimbók rejtőzködnek, de nagyon élvezetes és hálás feladat simogatással és csókolgatással történő előcsalogatásuk. A popsija kerek és igencsak feszes, a puncija borotvált, finom és illatos.

    A külső bemutatása után néhány gondolat Lilien személyiségéről is.
    Ami a legfontosabb, hogy valóban tanul és suliba is jár, tényleg diáklány, nála ez nem csak marketing duma.

    Ráadásul okos, sőt nagyon okos.
    Két nyelven – angolul és franciául – folyékonyan és kiválóan beszél, angolból még nyelvvizsga-bizonyítványa is van. A magas szintű francia nyelvtudásáról ugyan hivatalos papírja nincs, de ha szükséges a személyes tapasztalataimra hagyatkozva bármikor szívesen kiállítok egyet. Természetesen felsőfokút!

    Beszélgetéseink során kiderült, hogy az angol mellett a kedvenc tantárgya a matematika, amiben először kételkedtem, de masszázs közben már volt alkalmam vele a Pitagorasz-tételről, a kamatos-kamat számításról és a hatványozás szépségeiről is beszélgetni, a tudása meggyőző.

    Az esze, mint a szivacs, mindent megjegyez, minden információt elraktároz.
    Erről is személyes tapasztalataim vannak, ugyanis kiderült, hogy pontosan emlékezik olyan dolgokra és számokra, amelyekről hónapokkal ezelőtt beszélgettünk.
  • Erotikus masszázs:

    Lilien beengedett az ajtón, ahol örömömre azzal szembesültem, hogy teljesítette előzetes kérésemet és felöltözve, utcai ruhában várt. A reggeli és esti órák már hűvösek, ezért egy sportos szabadidőruhában érkezett a lakásba, így engem is ebben fogadott.
    Igazi diáklány-feeling, nagyon tetszett.

    Megbeszéltük a programot, majd átadtam a csokrot és az ajándékaimat.

    A fürdőszobából visszatérve Lilien még a fogadóruhájában volt, amit természetesen segítettem neki levenni. Nagy meglepetésemre, a felső rész alatt nem volt semmi, csak a két gyönyörűség tárult elém. Persze nem bírtam ki, rögtön meg is puszilgattam őket.
    Azon már meg sem lepődtem, hogy a nadrág alatt sem volt fehérnemű, így ráhangolódásként végül az egyik kezemmel a ciciket, a másikkal a puncit simogattam és közben finoman csókolóztunk.

    Egy idő után javasoltam, hogy térjünk rá jövetelem egyik céljára, a masszázsra. Lilien masszázsát ki nem hagynám, bár nem végzett semmilyen masszázs-tanfolyamot. Kifejlesztett ugyanis egy egészen speciális és egyedi masszázstechnikát, amit eddig még csak nála tapasztaltam, bár megfordultam már jó néhány masszőznél. El is neveztem Lilien masszázsnak.

    Lefeküdtem a tatamira, mégpedig először hasra. Felmelegített kókuszolajjal jól beolajozott, majd ráült a combomra/fenekemre, és elkezdett előre-hátra mozogni rajtam.

    A Lilien masszázs lényege, hogy a popsijával és a puncijával masszírozta a combomat és a fenekemet, a kezeivel pedig a hátamat és a vállamat.

    Egy idő után valószínűleg elfáradt a keze, mert befejezte a kézzel való masszírozást, teljesen rám feküdt, és így mozgott fel-alá rajtam. A kezei helyett most már a cicijeivel próbálta a hátamon lévő letapadásokat és csomókat kilazítani, míg a popsijával és a puncijával továbbra is a fenekemet masszírozta. Ez a cici, popsi és punci masszázs igen hatékonynak bizonyult, rövid idő alatt minden letapadás és csomó eltűnt a hátamból és a fenekemből.

    Nemsokára kezdett számomra elég kényelmetlenné válni a hason fekvés, ezért megkérdeztem, hogy megfordulhatok-e, amire „természetesen igen” volt a válasz, így megfordultam.

    Lilien itt is a jól bevált sajátos masszázstechnikáját alkalmazta, rám ült és elkezdett mozogni rajtam előre-hátra - a puncija itt is jól érzékelhető volt - és közben a kezével masszírozott. Pechemre most is elég hamar elfáradt a keze, ezért inkább rám feküdt, és újra bevetette hátamon már nagyon hatékonynak bizonyuló cicimasszázst.

    Mivel már tudja rólam, hogy imádom az arcmasszázst is, ezért időnként felcsúszott annyira, hogy az arcomat is megmasszírozhassa a cicijeivel. Ilyenkor kinyitottam a számat, sőt még a nyelvemet is kinyújtottam így lehetőséget adtam Liliennek arra, hogy az ajkaim mellett a nyelvemet is masszírozhassa az addigra már rejtekükből előbújó puha bimbócskák segítségével.

    A finom punci és cicimasszázstól lassan rám szállt a lila köd, és úgy éreztem most már muszáj lesz változtatni, mert ha ez így folytatódik 2-3 perc múlva nemcsak a masszázsnak lesz vége, hanem nekem is, és szégyenszemre el se jutok jövetelem fő céljához a kényeztetéshez. Így viszont azok a kollégák, akik leginkább a kényeztetés részre vannak kihegyezve, hoppon maradnak, és üresen marad az a rész, így jogosan kapom majd a sok „lehetne jobb” értékelést.

    Szorult helyzetemben bevillant egy kiváló gondolat, mi lenne, ha helyet cserélnénk és én masszíroznám Lilient. Mivel igen vendégközpontú, ezért beleegyezett az ötletembe és most ő feküdt hasra.

    Masszírozni egyáltalán nem tudok ezt a hiányosságomat lelkesedéssel próbáltam helyettesíteni. Jó alaposan beolajoztam, majd nagy műgonddal elkezdtem masszírozni/simogatni. A legtöbb letapadást és csomót a popsijánál éreztem ezért erre a területre fordítottam a legnagyobb figyelmet.

    Rövid idő után kimondtam a várva várt varázsszót: „megfordulhatsz”.
    Ekkor Lilien a hátára fordult, de továbbiak innen már inkább a kényeztetés fejezetébe tartoznak.
  • Levezetés:

    Tehát Lilien megfordult és hanyatt feküdt, én pedig beolajoztam a cicijeit és a punciját is. Kezdetnek mellette helyezkedtem el, egy kis csókolózással kezdtünk, utána a gyönyörű ciciket puszilgattam majd leérkeztem az édes és finom puncijához.

    Simogattam, puszilgattam, nyalakodtam minden fajta módon és számomra nagyon finom volt. Liliennek is tetszett a dolog, de azt már tudtam korábbról, hogy szereti ugyan a kölcsönösséget, de csak ritkán tud eljutni a csúcsra. /ráadásul este 8 óra volt/

    Helyet cseréltünk, mellém térdelt és elkezdett finoman franciázni. Mindent csinált, ami jó, ha teljesen nem is, de általában félig a szájában voltam, kis kézi rásegítés is volt, abszolút barátnős és finom a franciája. Kezeim közben nem tétlenkedtek felváltva simogattam a punciját és a ciciket. Az ujjazást már nem szereti, köszönhetően néhány erőszakos és durva kollégának.

    Kértem, hogy a ciciket is vonjuk be a kényeztetésembe, erre azt javasolta, hogy térdeljek fölé. Összefogta a ciciket én pedig a finom olajos cicik között ütemesen mozogtam. Nem csoda, hogy nemsokára újra robbanás közeli állapotba kerültem, de nem így szerettem volna elmenni.

    Mivel azt már régóta tudom, hogy a matek a kedvence, megkértem, hogy gyorsan oldja meg a következő feladványt: tizenhárom a négyzeten mínusz tíz a négyzeten. Először igen elcsodálkozott, hogy miért számoltatom őt, sőt az is lehet, hogy hülyének nézett, de azután gyorsan kiszámolta az eredményt, elmosolyodott, rám fordult és a punciját a számhoz illesztette. Lehet, hogy már említettem, de Lilien nagyon okos lány, és szerencsére a hatványozás is jól megy neki.

    Innen már nem volt visszaút, a szájával fejezte be a kényeztetésemet. Hatalmasat élveztem, és ami külön jó pont, hogy a végét sem kapkodta el, hagyott az ajkai között lenyugodni, csak utána nyúlt a papírtörlőért.

    Kicsit még beszélgettünk, majd elmentem tusolni. Amíg felöltöztem Lilien is letusolt, felvette a ruháját, - most természetesen vett fel fehérneműt is -, majd együtt távoztunk. A liftben még beszélgettünk egy kicsit, majd a kapun kilépve Lilien a barátnőjét, én pedig a villamost vártam.
  • Elszámolás:

    Az egyórás programért és a diáklány-feelingért cserébe – stílszerűen - egy Deákot helyeztem el a program elején a polcon, amely a VSZ-t is tartalmazta, extráról nem tudok.
  • Összkép:

    Végül az összbenyomás, ami a Liliennel kapcsolatos tapasztalataimat, élményeimet és reményeim szerint minden fontos információt tartalmaz.

    Lakás, körülmények, higiénia kiváló.

    Lilien jellemzői: diáklány-feeling, természetesség, kedves arc, szép mosoly, gyönyörű és méretes cicik, kemény és formás popsi, finom punci.

    Kommunikatív és nagyon okos lány, kiváló matekos, ezért könnyen közös nevezőre lehet vele jutni. /minden téren/

    A masszázsa inkább erotikus, mint gyúrós, bár én lazán, oldottan és főleg megkönnyebbülten távoztam tőle.

    A kényeztetés során együttműködő, a kéréseket a lehetőségeken belül teljesíti, az angolja perfekt és nyelvtanilag is helyes, a franciája inkább lágy és barátnős, a hatványozás kiválóan megy neki. A csók szimpátiaalapú, VSZ van.

    A kölcsönösséget szereti, de ritkán jut fel a csúcsra, viszont szívesen közreműködik abban, hogy a vendég egója ne sérüljön, és jó „szájízzel” távozzon.

    Lilien masszázsa nem javasolt azoknak, akik szeretik a kocka vagy éppen a pókhasukat törülközővel körbecsavarni, akik kiguvadt szemekkel szeretik az eseményeket és magukat tükörben nézegetni, és azoknak sem, akik jobban szeretnek kényeztetést adni, mint kapni.

    Összefoglalva: Lilien számomra nagyon bejövős, imádom a mosolyát és a masszázsát. /is/
Happy Massage