• Andrea01

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk időpontot, aznapra, kettő óra múlva mehettem is hozzá.Vele beszéltem, maga intézi ügyeit.Kellemes hangon tájékoztatott a lehetőségekről és a helyszínről.
  • Megközelítés:

    Nem tudtam parkolni a ház előtt, de volt időm és még tettem egy "tisztelet kört" és kb. 200 m távolabb csak találtam helyet!Ennyi séta még hidegben sem árt!.Amúgy ingyenes lenne a parkolás a ház előtt is, távolabb is.Bkv is rendben van, villamos, és mint a hirdetésben is szerepel, a Domus mögött/mellett van. Egyből felengedett, lift van, ugyan csak fel kell menni és már nyitja is az ajtót.
  • Helyszín:

    Lakás új, mint az egész ház, tiszta, ápolt. Fürdő nagy, tusfürdő több fajta is, köztük az a bőrsemlegess is.Törölköző tiszta,elég nagy de minden zuhanyzáskor másikat ad. Ugyanúgy a kilépővel is,sőt még papucsot is felajánlott, de arra a kettő méterre(fürdő-szoba)nem kértem!
    A szoba:kanapé, masszpad (átlósan elhelyeve) polc cd lejátszóval,füstölőkkel és egy nagy tükör a szoba sarkában felállitva(hogy nagyon jól láthassál!)Kicsi a szoba de rendben van!Ketten rendelnek de nem találkoztam a másik hölggyel vagy mt-al.
  • Lány külseje:

    Határozottan megfelel a képeknek,a látható csíkos ruhában fogadott,csinos hölgy, mindg mosolyog és nagyon kedves. Szerintem félúton lehet harminc és negyven között, nem az a bombázó tipus(nyílván mindenki másnak, mást jelenthet ez a fogalom) de van erotikus kisugárzása és velem mindvégig éreztette hogy részéről megvan a szimpátia irántam. Részemről is megvolt!:-)
  • Erotikus masszázs:

    Egyszerüen napközbeni kényeztetésre vagytam,érzéki masszázsra, és hogy jól érezzem magam. Megkaptam, többet is.Tényleg úgy viselkedett mintha már jó ideje ismerne(először voltam) és kevés idő után úgy dumcsiztunk mintha egy pár lennénk!Több mint egy negyedórát beszélgettünk, csak utána jött a zuhi.A masszázs tényleg érzéki, kényeztető( a telefonban mondta is hogy nalá a hangsúly, masszázsnál,az erotika), jobb maszizozást kaptam már, de ez így volt jó. Időben sem kapkodta el, nekem egy szavam panaszom nem lehet. Annál is inkáb mert masszázs végeztével áttértünk az erotikus részére is, melleivel (szép, nagyok, feszesek, lehet hogy szilikon-ezesetben először gyömöszöltöm ilyet-és nagyon jó)farokmasszázsban részesitett, ajkaival is szintén (natúr francia) csókolgattuk egymás testét, és (ott a padon) rá űlt a(kőkemény, merev) farkamra, már azt hittem hogy mindjárt be is csusszan, de vigyázott erre:ott vonaglott rajtam mintha szeretkeztünk volna.Én sem maradtam adósa, orális kényeztetésben részesitettm, és nem eredménytelenűl!Hajlékony, a lábai néha nagyon érdekes poziciókban voltak, helycsere után folytatta a kényeztetésemet, nem akart rögtön kivégezni,újból és újból amig szóltam hogy kész vagyok, végezzen ki! És jött a "óóó, óó, ó over the rainbow" (titok, Andi tudja a poént!)szájba és valamennyi a hasamra is amivel még játszadozott néhány percet.
    Zuhanyzás után még sokat dumcsiztunk, az egész ott töltött majd másfél órát,vidámság, bujaság,könnyedség jellemzte. Mintha a barátnőd/szeretőd lett volna.
    Ez csak egy vélemény, a sajátom, és a tapasztaltak alapján, e korosztály kedvelőinek nagyon ajánlom!
  • Elszámolás:

    Azt az árat fizettem amit mondott a telefonban, még így is hogy jóval tovább maradtam. Semmi tp., semmi lehúzás:masszázs, natúr francia végig(száj/test), kölcsönösen is.Nagyon megérte,én piszok jól éreztem magam nála,ja , és az árakról...nincs is mit mondanom: nagyon korrekt. Egy előző beszámon valaki azt írta hogy 3 km körzetben vannak olyan lányok akik mindezért amit Andinál lehet kapni dupla árat kérnek, ánnyit hozzáfűznék hogy 500 m körzetben, nem is egy szolgáltató van aki ennyiért ruhában vagy max. fehérneműben megmasszíroz (úgy ahogy) és max. kézi levezetéssel.
    Utólag fizettem annak ellenére hogy első alkalommal voltam.
Happy Massage