• Karina41

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Megint kalandra volt szükségem, ugyanakkor egy jó masszázsra is vágytam, így körbenéztem, és mivel amúgy is rég szemeztem Karina hirdetésével, így felhívtam. Könnyen elértem, ő pedig jó fej stílusban tájékoztatott a lehetőségkeről, így le is fixáltam egy fél órával későbbi időpontot.
  • Megközelítés:

    Bécsi útón van a lakása ahol rendel, egész közel az Árpád Gimnáziumhoz. Ennek megfelelően villamos és busz jár itt, a parkolás pedig fizetős. Részemről kicsit ráparáztam, mert ezen a környéken nem mindig könnyű parkolni, de szerencsémre a ház előtt találtam is helyet. A cím amúgy egyértelmű, szerintem nehéz eltéveszteni.
  • Helyszín:

    Nem túl sok lépcsőzés után érkeztem a lakásba. Kis előszobából vezet előre az út a masszázsszobába. Itt van szék a ruháknak, kis asztal a pohárnak, masszázspad a testnek. A masszázspad masszív, habtestem alatt sem nyikorgott. Valami keleti zene szólt a háttérben. A lakásban tisztaság és rend. A fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, pár féle tusfürdő, szájvíz, és meglepetésemre a kád oldalán egy tükör, vagy saját célra, vagy exhibicionistáknak :)
  • Lány külseje:

    Karinát arcképpel hirdet, így nagyon nagy meglepetés nem érheti az embert. Engem persze ért, mert csak a képeit néztem, ami alapján egy átlagos negyvenes nőre számítottam, de utólag megnézve valósak az adatai, 173cm magas, ez mellé 80 kg (és vélhetően nem a negyvenhez van már közelebb). Szóval nem nádszál kisasszony, de mivel egy erősebb masszázsra vágytam nem rettentem meg. Fogadni valami utcai ruhában fogadott, de maga a masszázs már egy szál bugyiban történt.
  • Erotikus masszázs:

    Köszönés, vetkőzés, majd egy ó zuhany, és feldobtam magam hasmánt a padra. Elmondtam az egyedi igényeimet, miszerint a combhajlítom és a hátam rendetlenkedik, és a kezelés ezeknek megfelelően alakult. Kellemesen, olykor fájdalmasan zajlott a program, de erre volt szükségem. Jó erős kezei vannak, előbb a lábaimat gyúrta végig, majd a hátamat, derekamat vette kezelésbe. Közben egész jókat beszélgettünk, bár egy pár dologban elég határozott véleménye van, gondolkoztam is hogy most tulajdonképpen le vagyok e hülyézve :)
    Aki rajta van a természetgyógyászat és hasonló témakörökön az remek beszélgetőpartnerre talál; nekem ez a vonal annyira nem jön be, de mi is jól elvoltunk. Mikor végzett a kezelendő területekkel kérte hogy forduljak, felpolcoltuk fejemet hogy jobban mozizzak, majd el is kezdődött a program második része.
  • Levezetés:

    Karinánál a program szimpátiafüggő. Az alap a gumis francia, de ha átmegy az ember a rostán, akkor nf, vagy akár kf is lehet belőle, ez nem változtat a tiszteletdíjon. mivel ejlezte, hogy a program után nem sokkal dolga lenne, ezért a KF-et nem forszíroztam, de az NF-hez elég szimpatikus voltam neki. Így előbb hadrendbe állított kezei játékával, majd fel-fel véve a szemkontaktust, elkezdte csókolgatni barátomat, majd rövid úton el is tüntette szájában. Nem csak a rúddal, de környékkel is foglalkozik, kaptak csókjaiból a golyók is, majd újra a rúdra tért. Hamarosan átkapcsolt kézi üzemmódra, fokozta az ütemet, én pedig kitáraztam magamra. Ő segített letakarítani, majd kapott egy búcsúpuszit a már lenyugodott szerszámom (ez jó fej, és aranyos gesztus :) ), majd elmentem zuhanyozni, megittam a citromos vizemet, majd balra el.
  • Elszámolás:

    Az alsó Budai átlag, és mint mondottan egy féle díjcsomag van. Én az elején kitettem, de el is kezdett szabadkozni hogy ráért volna, jobb ezen hamar túlesni. Telefonban kérdeztem tud e visszadni, jelezte hogy nem biztos, így előre gondsokodtam a pontos összegről, jobb ez mint ott szerencsétlenkedni.
  • Összkép:

    Aki egy kellemes masszázsra vágyik egy negyvenes nővel, vagy akinek a magasabb, nagyobb lányok a zsánerei, azoknak ajánlom. Aki a fiatal lányokat, karcsú derekat, és inkább az erotikát keresi ebben a műfajban, az talán másfelé próbálkozzon.
Happy Massage