• Lilien

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam délelőtt, és egyből sikerült közös időpontot találnunk a nap során.
  • Megközelítés:

    Motorral mentem, ezért nem volt kérdés a parkolás. Bár nem nagyon figyeltem, de úgy tűnt lehetett volna kocsival is parkolót találni. Jár a közelben villamos, de nem tudom, milyen messze van a megálló. Egészen fura, hogy két házra is ugyanaz a házszám van kiírva, de Lilien készségesen tudósít, hogy melyiken található a kaputelefon, amin a kódot be kell ütni. Aztán újabb kapu és újra a kód, amit a hozzám hasonló memóriazavarosok kedvéért Lilien kedvesen elismétel. Innen már csak olyan információ hangzik el, amit nem lehet eltéveszteni:)
  • Helyszín:

    A lakásban egyedül rendel Lilien, semmi nem zavarja meg a nyugalmat. A helyiségek tiszták, tökéletesen megfelelnek a felhasználás céljának. A törülköző kicsit kicsi volt, viszont jó illatú, nem állott szagú.
  • Lány külseje:

    Fogalmam sincs, miben fogadott, mert amit eltakart az volt a lényeg! Ahogy Al Pacino mondja az Egy asszony illatában: "A melle... Van kicsi, van nagy. A mellbimbója bámul rád, mint egy titkos keresőfény." (Liliené gigantikus, sőt orbitális!) "A lába... nem számít, ha olyan mint egy karcsú görög oszlop, vagy mint egy használt zongora lába... Ami közte van, az maga a mennyország"
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órára mentem, és miután sportolásból, fáradtan érkeztem, kértem egy alapos frissítő masszázst. Lilien minden tehetségét és erejét bevetette, hogy megfeleljen az elvárásaimnak. Természetesen nem összemérhető egy profi thai masszőri teljesítménnyel, de a kategóriában abszolút megállta a helyét. Későbbi beszélgetésünk során Lilien említette, hogy szeretne masszázstanfolyamra járni, ami még tovább fogja emelni a szolgáltatás színvonalát. Alaposan, nem kapkodva, minden porcikámat átgyúrta Lilien, és ezáltal visszatért az élet megfáradt izmaimba. Amikor végzett a masszázzsal, kérdezte, hogy kérek-e csúszkamasszázst. Mondtam: persze, de csak egy feltétellel. Ha én kenhetlek be. És innen már a következő fejezet kezdődött...
  • Levezetés:

    Lilien készségesen hanyatt feküdt, és a kenegetésből simogatás lett, aztán még simogatás és még simogatás. Egyszerűen nem tudtam betelni azokkal a hatalmas cicikkel. Csak olajoztam, olajoztam, simogattam és simogattam. Egyszer csak azt vettem észre, hogy a kezeim már derékmagasságban járnak és már újabb domborulatok és völgyek felé kalandoznak az ujjaim. És egyszer csak megnyílt a mennyország kapuja! És addig kényeztettem Lilient először csak az ujjaimmal, majd később a nyelvemmel is, amíg szemmel látható és füllel hallható eredménye nem lett a tevékenységemnek. Ezen felvezető után kezdődött a levezető. Én feküdtem hanyatt és jött a csúszkamasszázs. Cicivel, hassal, puncival, combokkal csúszkált az összes testrészemen. Amikor már jó kemény lettem, nem pazarolta tovább az időt holmi combon és hason csúszkára, kizárólag a szerszámomra koncentrált. Puncival csúszkált fel-alá, gyorsítva-lassítva. Néha, amikor nem néztem oda, nem tudtam eldönteni, kint vagyok vagy bent vagyok. De ennyi gyönyörűséget nem szabad sokáig figyelem nélkül hagyni ezért sűrűn ellenőriztem: kint voltam. Amikor közeledtem a véghez, kértem, hogy váltson át franciára, és Lilien így is tett. Úgy helyezkedett, hogy hozzáférjek a mennyország kapujához, és önfeledt simogatása közben lett végem a szájában. A végén még kaptam egy vállmasszázst.
  • Elszámolás:

    Minden élmény az alapszolgáltatás csomag része. Előre kaptam mindenről tájékoztatást, és korrekten tartotta is magát az előre megbeszéltekhez.
  • Összkép:

    Lilien egy csodálatosan kinéző, szemtelenül fiatal lány, aki nem elégszik meg azzal, hogy a kinézete és a kora elvigye a showt, hanem hozzáteszi azt, is ami benne van. És ez a legnagyobb érdeme Liliennek, mert a szándék mindent visz.
Happy Massage