• Lara

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Kezdésnek telefonos egyeztetés, aztán sms, majd végül vtr. Teljesen könnyen és gyorsan lehetett egyeztetni, egy apró malőr (félreértett bejutás mód) volt a helyszín előtt, de azt is rugalmasan kezelve, gyorsan megoldottuk.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, Millenárisnál is lehet parkolni (onnan is csak pár perc gyalog), de a környéken is van több parkoló, akár az utcán is. Megtalálni a helyszínt nagyon egyszerű, tömegközlekedéssel, kocsival is könnyen megközelíthető, az egyetlen "probléma", hogy relatíve drága a környéken a parkolás.
  • Helyszín:

    A lakás egy teljesen modern épületben van, egy kis egyszobás lakás, a célnak tökéletesen megfelelő. A fürdő egyetlen elvi "csillaglevonása" csak annak szólna, hogy lehetne egy kicsit nagyobb, mert kád-zuhany rész van. Ám mindennel ellátva, patyolat tisztaság van, s látszik, hogy erre nagyon igényesen ügyel is a házigazda.
  • Lány külseje:

    Alapvetően nem a Milf típusú hölgyek az eseteim, de a képek alapján úgy ítéltem tetszeni fog amit találok, nos ez majdnem teljesen be is jött. :) A lenge ruházat amiben fogadott igencsak jól keretezte a testét, s ugyan az életkort nem illik bolygatni, de egy frissítés ez ügyben nem ártana az adatlapon, ahogy a mellnél is frissíteni kellene (előnyére :) ). A képeknek nagyjából megfelel a külső, a képek egyértelműen retusáltak, de aki egy magára maximálisan odafigyelő és jól karban tartott hölgyet keres, nem nyúlhat mellé.
  • Action:

    Úriember erről nem beszél... kivéve, hogy most itt írni kell: Az egész villámgyorsan zajlott, mert bizony a rövid fürdés után (közben beszélgetve mindenféléről, nagyon nyitott és egyenes módon) már el is indult a cirógatás és csók, ami nagyon gyorsan fej-fej melletti pozícióból egyikünk részéről lentebbi pozícióra váltott. Egy biztos, nagy rutinja van és az embert hamar kivégzi, ha hagyja, így elég hamar éreztem, hogy ez így "nem lesz jó", lassításnak gondoltam én is visszadok valamennyit, melyet jónéven is vett, nemsokra rá már 69-es számot vizsgáltuk meg, hogy megfelelő-e, de ott is hamar "bajba" kerültem, ezért kértem a védőfelszerelést, melyet nem is tudom honnan de azonnal elővarázsolt, majd pár pillanat után végem volt. Ezután kedves beszélgetést folytattunk pihenésképp, kaptam inni, sütit (köszönöm, finom volt :) ), majd új erőre kapva újra nekiláttunk, ezúttal már a popsi is előkerült, mely után egy kis francia bátorítást kértem a folytatás kedvéért, ám szinte azonnal újra kivégzett. Végezetül zuhany, elszámolás és kedves búcsúzás.
  • Elszámolás:

    Eredetileg kicsit továbbra terveztem a dolgot, de semmi probléma nem volt, hogy hamarabb végeztünk, teljes mértékben korrekt és kedves a hozzáállása, az elszámolásra a végén, egy kis plusz ajándékom átaadására a részére pedig az elején került sor. Megérte-e? Ha valaha Milf hölgyet keresel: első utad legyen.
  • Összkép:

    Ha csevegni támad kedved, akár már csak ezért is érdemes meglátogatni, mert elég széles körben lehetett beszélgetni mindenről. A hölgy nagyon nyitott és érdeklődő, ráadásul "ember a talpán", ahogy szokták mondani. :) A higiénia maximális, a kedves (odaillő) szavak pedig közben is bátorítják az embert. Az utóbbi idő úgy hozta, hogy hosszú idő telt el nálam üresjáratban, de örülök, hogy ő rántott vissza a pályára. :D
Happy Massage