• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    2 lányos terv: Amy és Molli20. Telefonon Amyt tárcsáztam. Neki még egyeztetnie kellett Molli20-al. Később visszahívott az időpont miatt Amy, ráértem.
  • Megközelítés:

    Deák tér közelében, közel a bolthoz amit nem reklámoznék. Uralkodó utca.
  • Helyszín:

    Rendben tartott lakás, részemről modern. Álló zuhanykabin.
  • Lány külseje:

    Héják és Galambok. Szóval Amy a héja, igazi nagy ragadozó gátlástalan szexikon. Talpraesett, határozott vagány lány. Beszédes volt, jól kommunikált. Molli20 a galamb, visszafogott ártatlan egyetemista lány benyomását keltette. Olyan mintha Amy a védőszárnyai alá vette volna. Amy bombaformában van, ad magára igényes lány. Molly20 soványabb lány, picit fogyott. Ártatlansága izgató. Nála sejthető volt hogy lesznek határai. Csendesebb, keveset beszélt. De csak idegennel elsőre, a két lány egymás közti kommunikációjakor érződött hogy tud ő beszélni. Szerintem új lehetett neki a helyzet.
  • Action:

    Tusolás után 3-an vagyunk a szobában. Amy kezdeményezően szopja a farkam párszor,fel is áll. Majd kérdezem Molli20-at: gumit húzott farkat Amy puncija után bekapna-e. Nemleges válasz. (Vannak határai) Akkor odaadom natúrba még most, ő is szopja és most Amy nézi. Kiderül Amynek arcára mehet ebben a programban, Molli20-nak meg a szájába. Az első dugás Molli20-é. Gumihúzás után óvatos kezdést kér, szemből kezdtük. Utána ő hasalt én felette. Közben Amy izgatta magát vagy csókolóztunk. Gumicsere után jött Amy, először a puncija. Az ágyon vele is szemből kezdtük. Majd ő ágyon maradt én meg Molli20 mögötte álltunk. Sikosító után betettem Amy popójába, ő nem kért finomkodást. Miközben a popóját dugtam Molli20-al szájrapuszik mentek. Nyelves nem lett. Molli20 aktív maradt, simogatott jólesően amíg a barátnőjét dugtam. Ez nagy plusz pont hogy így aktív maradt. Amy felguggolt az ágyra és így dugtam a popóját. Mit ne mondjak elég pornós rész volt. Aztán befejezésként előbb Molli20 szájbaélvezése következett. Nem volt mélytorkos de élveztem a ténykedését, ahogy ilyen ártatlan lány szop. Lehetett a fejét a két kezemmel tartanom. Élvezés előtt kérte szóljak, ezt betartottam. Ahogy szájbaélveztem és kivettem a farkam Amy már neki is esett mélytorkosan, lendületesen. Gátlástalanul. A pózunk miatt a melleire küldtem a folyadékomat. Ekkor Molli20 már a fürdőszobába kiment,talán kiköpni? Ketten voltunk Amyvel. Elmondta: neki nincs baja azzal ha gumis farkat kap be más puncija után. Sejtettem. Letusoltam és eljöttem.
  • Elszámolás:

    A két lány teljesen korrekt egymással, egyenrangúak és ez azt is jelenti hogy mindketten egyenlően részesednek a tortából. Magasabb átlag, de Amy esetében popó és mélytorok meg arcra benne volt. Molly esetében a szájba fért bele.
  • Összkép:

    Ritka két ennyire különböző szexkultúrájú lány barátsága. Molli20 talán sokat tanulhat majd Amytől, főleg ha sok páros kalandjuk lesz még. Van korkülönbség a két lány között, a tapasztaltabb nem vitás hogy Amy volt. Mollyt inkább romantikusabbnak éreztem. Perverzebbeknek talán anya-lánya fantázia, bár nincs annyi korkülönbség köztük.
Happy Massage