• Bonni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Volt egy rossz szokásom, hogy túl sokat vártam és rendre lemaradtam az újonnan hirdető szép lányokról. Úgyhogy szakítva a “hagyományokkal”, most nem adtam fel párszor pár csörgés után és sokadjára sikerrel jártam. Ezután az időpontegyeztetés már sétagalopp volt.
  • Megközelítés:

    Az egyik legismertebb belvárosi vallási helyszín mellett. Autó nem lehetetlen, de az egyirányú utcák miatt csúcsidőben masszív idő lehet keringeni. BKV-bol viszont van minden és a címet is könnyű megtalálni.
  • Helyszín:

    Régebbi ház, de nem kell aggódni, a lakás állapota "nem egyidős" az épületével, szerintem rendben van. Az végképp, hogy se lépcsőzni, se liftezni nem kell (értsd. fszt.). A lakásban nem egyedül van, de mással személyesen nem találkoztam.
  • Lány külseje:

    Bru-tá-lis. De tényleg. Nagyon bomba. A képek alapján már nincs zsákbamacska, de azért élőben mégis “sokkoló” a látvány. Talán ilyen jót rajzolni se tudnék (na meg nem is rajzolok jól).
  • Action:

    Ezen kicsit gondolkoztam utólag, de végülis nem csak gfe létezik, talán ilyen külső esetén ez irreális elvárás is lehet. Azt majd egyszer egy valaki kapja :-) Szóval action rész inkább célnak megfelelő, light pornósabb volt. Zuhany után melltartótól megszabadítottam a gyönyörű, óriási cicikókat, amekkorákhoz még sosem volt szerencsém. Giga nagyok, de nem túl nagyok, hihetetlen élmény játszani velük. Miután gyermeki vágyaimat kiéltem (egy rövid időre), Bonni kezdett franciázni. Egy idő után kértem, hogy vegyük be az ikreket is, így máris csoportos foglalkozás kerekedett. Mikor ennek is vége lett, szemből meglovagolt, közben néha az arcomat a mellek közé szorította, néha én cumiztam. Következőnek doggy, de ezt a testet látva, hol a fenekét, hol a melleit fogva irtózatos ellenállás kellett a robbanás megakadályozásához. Végül egy kis szünet és misszi lett a megoldás, egyben a befejezés is.
  • Elszámolás:

    Új átlag, megszokott átlag felső része, erős átlag jelzők adják vissza a rózsák számát. Nem gfe volt, mint írtam korábban, de Bonni teste tényleg ritka, mint a fehér holló, na és azért a szexet is ki lehet bírni :-)
  • Összkép:

    Előzőleg már írtam, hogy kis reális nézet szükséges és máris reálisabban kirajzolódik a történet. Ha nem a romantikát, hanem egy pornós, nagy mellű, nagyon szexi csajt keres az ember, aki ebben partner, akkor jó választás Bonni.
Happy Massage