• Emma

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A budai lányokat ritkán van alkalmam látogatni, de váratlanul lett pár óra szabadidőm, ezért most köztük néztem szét a kedvenc listámon. Emma volt az egyedüli, aki éppen elérhető volt, így ő lett a kiválasztottam. Sikerült őt telefonon elérnem, kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről, amelyek találkoztak az én elképzeléseimmel. Kedvességével azonnal levett a lábamról, így megbeszéltük, hogy egy óra múlva találkozunk. Másfél órás látogatásra azonban csak később lett volna mód, ezért kompromisszumként be kellett érnem az egyórás találkozóval. Első ismerkedésre persze ennyi is elég.
  • Megközelítés:

    A címet megadta, a Kondorosi út elejére kellett mennem. Jártam már ott egy szomszédos házban, előtte elsétálva gyorsan felidéztem a kellemes emlékeket. A Fehérvári útról kis sétával elérhető. Busz és villamosmegálló a közelben van és a parkolás sem problémás.
  • Helyszín:

    Modern társasház előtt találtam magam van "A" és "B" bejárat, nem összekeverendő a kettő, az utóbbi a helyes. A lakás nem úgy néz ki, mint egy szalon, hanem mintha életvitelszerűen laknának ott. A diszkréció jól működött, Emmán kívül mással nem találkoztam.
    Rend és tisztaság volt mindenhol. A fürdő egybe van a WC-vel, zuhanyozni kádban lehet. A mosdónál találtam szájvizet, használtam is.
    A tetthely egy félszobányi méretű helyiség és leginkább hálószoba hangulatot árasztott a franciaágy mellett lévő éjjeliszekrények és a szemben lévő nagy szekrénysor miatt. Elegendő fény volt, nem kellett vakoskodni. Tükör viszont nincs, az viszont kissé hiányzott, mint később kiderült.
  • Lány külseje:

    Emma bájos hangja már a telefonban elvarázsolt, így izgatottan vártam az ajtónyitást. Kattant a zár, nyílt az ajtó és a mögé bújva egy nagyon szimpatikus, fiatal lány fogadott, fülig érő mosollyal! Rögtön felcsillant a szemem és megnyugodtam, hogy jó helyre jöttem.
    Az adatlapon megadott adatai stimmelnek. Semmi művi dolgot nem láttam rajta, de szerintem nem is volna szüksége rá.
    Egyáltalán nem volt túl öltözve, hétköznapi melltartóban, bugyiban fogadott, de én ezt egyáltalán nem bántam, mert csak tovább növelte a barátnő-érzést.
    Magas, vékony alkat. Nem kellett lehajolnom, hogy üdvözlő puszit adjak neki.
    Az arca rejtve van a fotókon, de ennek csupán a diszkréció az oka. Szerintem nagyon helyes arca van, szép szemekkel! Ráadásként fiatal kora ellenére az egész lénye egyfajta nyugodtságot árasztott. A találkozónk alatt végig vidám, mosolygós, beszédes, néha kicsit csipkelődő stílusú volt. Sokszor dicsértem őt és áldottam a szerencsémet hogy találkozhattam vele.
    Az előszobából követtem őt a szobába, közben nézegettem a popsiját, amin látszott az éles színátmenet, hogy bikiniben napozott. :-)
  • Erotikus masszázs:

    Lezuhanyoztam, addig Emma ott várt. A szobába visszatérve megkért, hogy rendezzük a ajándékot. Tette ezt olyan kedvesen, hogy egyáltalán nem zavarta meg a hangulatot. Addig ő kiment a konyhába vizet hozni nekem.
    Kis csevejt követően hasra fekvést kért volna tőlem, de eközben ledobta magáról a melltartóját. Elakadt a szavam a kúpos, tinis méretű cicik láttán... :-) Muszáj volt egy-egy puszit adnom rájuk, majd megöleltem ezt a fiatal tüneményt. Kapott puszit a nyakára, az arcára és a szájára. Mivel nem nyitotta csókra édes ajkait, vettem a jelzést, nem próbálkoztam ezzel tovább. Beértem azzal, amit kapok és valljuk be, az sem volt kevés.
    Egy perc múlva a bugyi is lekerült róla. Óh, végre egy pillangós punci! Régen találkoztam ilyennel.
    Rákérdeztem, hogy mit nem szeret, az ujjazást említette, ami tiltott.

    Hasra feküdtem az ágyon, amíg az nem ütközött akadályba. Az idő viszonylagos rövidsége miatt csak a hátam kezelését kértem tőle. Fiatal korához képest egészen jól masszírozott. Krémet használt a művelethez. Mondtam neki, hogy én bírom az erős masszázst, ne csak simogatás legyen. Amennyire tőle tellett, megdolgozta a derekamat, feljebb a gerincem mentét, a lapockám környékét, a nyakamat. Nagyon jól esett a tevékenysége!
    Tükör híján nemigen tudtunk szemkontaktust tartani, csak néha fordultam hátra annyira, hogy lássam őt. Szinte mindig mosolygott!
    Persze nem voltunk csendben, nagyon sokat beszélgettünk a masszázs világáról, közéletről, ki merre nyaralt, stb. Érdeklődő és egyben kíváncsi volt. Kiderült, hogy érett gondolkodású, tájékozott lány, akinek van véleménye a dolgokról.
    Nagyjából negyed órája masszírozott, amikor a kezei helyett a cicijeit éreztem meg a hátamon. :-) Meglepődtem a váltáson, Emma nevetve mondta, hogy reméli nem dobom le magamról. :-) Épp ellenkezőleg: kedvem lett volna jobban magamra húzni... Elkalandozott a kezem, talált egy popsit. "Nem az enyém!" - mondta viccelődve. Én azért nem engedtem el, amit már megfogtam. :-) Aztán pár perc múlva fordulást kért, de azt is viccesen, magázódva.
  • Levezetés:

    "Na szia!" - mondta mosolyogva, miután a hátamra fordultam és kaptam egy puszit a számra. Csók sajna nem lett ekkor sem belőle, de sebaj. Simogatni kezdett test szerte, de talált valamit a lábaim között. :-) Kézzel, finoman kezdett izgatni és hamarosan a szájával folytatta a hímtagom kiegyenesítését. Elég változatosan csinálta, hol csak a makkomat nyalogatta, aztán jó félig elnyelt. Közben pedig nagyokat cuppogott. Mondtam neki, hogy ezt minden nap bírnám. :-)
    Én sem maradtam tétlen. Mivel négykézláb volt elhelyezkedve mellettem, a fenekét kezdtem simogatni, majd beljebb kalandoztam a popsivágatába. Másik kezemmel a cicijeit markolásztam finoman. Átvillant az agyamon, hogy megkérjem egy kölcsönös 69-es kényeztetésre, de tartottam tőle, hogy túl hamar vége lenne a mókának. Az pedig nem szerettem volna, mert nagyon jól kényeztette az akkor már kőkemény szerszámomat.
    Folytatta, amit elkezdett, pár szót néha szólt közben, olyankor a kezével játszadozott a makkomon, majd ismét a nyelve pajkos játékát élvezhettem, utána meg azt, hogy félig eltüntet ez a szépség... Jól elvoltam így, de bevillant, hogy telik az idő, én pedig megígértem, hogy cserélünk, ezért már nem igyekeztem visszafogni magam. Emma tovább franciázott rajtam ütemesen bólogatva, ezzel egyre tovább lökött a végkifejlet felé.
    Mivel előre megbeszéltük, élve az extra lehetőségével ajkai közt szeretném a befejezést, nem kellett szólnom, hogy mikor lesz végem. Érezte ezt ő anélkül is, mert nem fogtam vissza magam hangilag sem. Akkorát robbantam ajkai fogságában, hogy lezsibbadtam a fejemtől a lábamig! Szerencsére nem engedte el a pulzáló szerszámomat, hanem megvárta, amíg lenyugszom. Közben persze nagyokat kuncogott rajtam, hogy úgy vergődöm miatta, mint a partra vetett hal. :-D Az utódsereglet papírtörlőben végezte. Engem is megtörölt volna, de nem volt mit, egy csepp sem maradt, olyan ügyes volt.
    Mondta, hogy nyugodtan relaxáljak, de én a visszavágót tervezgettem. Ez irányú kérdésemre viccelődve visszakérdezett, melyre igent mondtam. :-) A hátára feküdt az ágyon, én pedig a puszikkal indítottam a nyakától, majd megálltam a tinis cicijeinél. Kedvelik a gyengéd törődést. Utána haladtam lejjebb és letáboroztam a lábai között. Óvatosan, először puszilgatva kezdtem kényeztetni, utána váltottam nyalásra. Felnéztem rá, a szemei már csukva voltak, átadta magát az érzéseknek. De aztán ennél tovább nem jutottunk, így egy kis idő múlva ezt feladtam. Aranyosan megköszönte és mondta, hogy jól csináltam, de bizonyára több ismeretség kellene a sikerhez. Nem voltam csalódott emiatt sem és a hátra lévő tíz percben masszázst ajánlottam neki, melyet örömmel fogadott, én meg örömmel masszíroztam meg a hátát és főként a popsiját. Eközben tovább beszélgettünk, poénkodtunk. Az idő persze gyorsan elszaladt, így egy zuhanyozásra volt még lehetőségem. Kikukkantott volna a folyosóra, de egy megszeretgetésre még elkaptam előtte. Nehéz volt őt elengedni...
  • Elszámolás:

    Az első beszámolójából tudtam, hogy előre kell rendezni, így nem ért meglepetésként, erre készültem. Extrával is átlagos méretű csokor. Minden szála megérte!
  • Összkép:

    Emma egy fiatal, de egyben érett lány, ez hamar kiderült számomra. Fiatalos bájával, kedvességével, folyamatos jókedvével, mosolyával, figyelmes vendég-centrikusságával garantált volt a barátnő-érzés.
    Az összhang hamar kialakult köztünk. Persze a telefonbeszélgetésünk megalapozta ezt, hiszen mindketten felmérhettük egymást.

    A masszázshoz jó érzéke van, szerintem érdemes tovább fejlesztenie.
    Az erotika szintén nagyon jó volt vele! A franciás kényeztetése korához képest kiemelkedően élvezetes. A csók ugyan kicsit hiányzott, de utólag belegondolva, a nagy korkülönbség miatt lehet, hogy engem feszélyezett volna, ha mégis van.

    A fentiekből szerintem egyértelmű, hogy jó döntés volt ez a látogatás Emmánál. Élveztem a társaságát, a vendégszeretetét, a masszázsát, a kényeztetését és a kommunikációt egyaránt. Testileg és lelkileg is feltöltődve jöttem el tőle.
    Számomra ez a találkozó felért egy időutazással, mert ha csak képletesen, de visszarepített fiatal koromba.

    Drága Emma! Köszönöm, hogy találkozhattunk egy felejthetetlen órácska erejéig! Alkalomadtán innen folytatjuk. ;-)
Happy Massage