• LauraCicaBabaN01

  • Beküldte:
  • LauraCicaBabaN01 reagálása

    Drága ghost06 :)

    Először is Köszönöm szépen a beszámolót :) Örülök, hogy ennyire jól Érezted Magad Velem/Nálam :) az Érzés kölcsönös :) Nagyon aranyos srác Vagy, stb ;)
    És köszi a sok bókot is ;) Te is nagyon kellemes társaság Vagy, minden téren :)
    Tudod, hogy mindig nagy Szeretettel Várlak, bármikor ;) Te cicásfiú ;)

    .. Addig is millió Csókjaim,

    LauraCicaBabaN01 ;)

    :* :* :* :* :*

  • Egyeztetés:

    Visszajáró vendégként nem volt nehéz dolgom, első hívásra felvette a telefont és sikerült is időpontot egyeztetnünk.
  • Megközelítés:

    Könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is egyszerű odajutni a megadott címre.
  • Helyszín:

    Új építésű modern lakás, hangulatos, minden igényt kielégít. Tiszta fürdő, többféle tusfürdő, friss törölköző és többféle szájvíz fogadott.
  • Lány külseje:

    Mint már többször leírtam, gyönyörű szempár, hosszú szőke haj, finom selymes bőr, óriási szilikon cicik, feltöltött száj és formás kerek popsi fogadott. Élőben mindig jobb, mint amire emlékszem.
  • Action:

    Érkezésemkor Laura egy fekete csipkés melltartóban, egy hozzá illő fekete tangában , valamint magassarkúban fogadott. Fantasztikus látvány volt, ismét lenyűgözött, kedvem lett volna azonnal letépni róla és leteperni.
    A szobába invitált, ahol vízzel és üdítővel kínált, amit el is fogadtam. Rövid beszélgetés után a fürdő felé vettem az irányt.
    Tusolás után visszatértem a szobába, ahol Laura már anyaszült meztelenül várt rám. Lefeküdtem mellé az ágyra, váltottunk még néhány szót, de a látványtól már ismét kezdett beindult a fantáziám és ezt Laura is szemmel jól láthatóan észrevette. Habozás nélkül kezdett bele egy igazi bő nyálas, mélytorkos franciába. Nagyon jó technikája van, teljesen eltünteti és mélyen lent is tartja a szerszámot. Ezt fűszereztük még meg egy kis kényszerrelfranciával. A tarkóját megragadva, húztam magamra. Nagyon élveztem ezt a fajta ténykedését és ezt Laura is látta rajtam, majd mondta, hogy neki is tetszett és poénosan meg is jegyezte, hogy mindig megkönnyeztetem .:D Néhány perc múlva gumihúzás következett, majd kértem tőle. hogy lovagoljon meg egy kicsit. Szó nélkül nyeregbe pattant és elkezdett rajtam lovagolni, miközben én a hatalmas melleit markolásztam. Nagyon jó érzés volt és csodálatos látvány is tárult így elém. Ezt követően az ágy mellé parancsolt, Ő pedig nekem hátat fordítva közelített az ágyon. Így folytattuk tovább, hátulról dugtam csodálatos punciját, miközben hol a derekába, hol a csodálatos popsijába kapaszkodtam. Láthatóan és hallhatóan is tetszett neki, hiszen halk nyögésekkel reagált.
    Kis idő elteltével kértem, hogy maradjunk pozícióba, de váltsunk popsira. Elképesztő élmény, semmi pénzért sem hagynám ki azt a popsit.
    Először szépen óvatosan, gyengéd mozdulatokkal hatoltam be, majd amikor már kellő képpen megszokott, lehetett gyorsítani a tempón, ekkor már nem csak halk, hanem egészen hangos, határozott nyögésekkel jelezte, tetszik neki a ténykedésem. Mikor már éreztem, hogy célegyenesben vagyok, megkértem Laurát, hogy szájjal végezzen ki. Megfordultunk, gumi le és ismét szopni kezdte a farkam, de úgy, mintha az élete múlt volna rajta. Nem is kellett sok idő és hatalmasat élveztem a szájába. Nem vette ki a szájából, nem rohant el egyből mosdóba, az utolsó cseppig kifacsart és hagyott lenyugodni.
    Ez követően kis tisztogatás, tusolás stb. következett.
    Visszamentünk a szobába, ahol Laura felajánlott egy érzéki masszázst, melyet el is fogadtam, közben beszélgettünk az elmúlt időszakról, hogy kivel mi történt.
    A masszázst követően a második felvonás kezdetéről majdnem le is maradtam, már csak arra eszméltem, hogy ismét becsengettek arra a híres francia órára és már Laura szájában, vagyis inkább már torkában vagyok. Kis idő elteltével ismét az ágy mellé parancsolt és így hatoltam belé hátulról. Nem lehet sokáig bírni ebben a ˝gyilkos˝ pozícióban. Ekkor döntöttem el, hogy a második felvonást azokon a csodálatos mellein szeretném végezni.
    Fordultunk is, Laura az ágy szélére ült és felváltva kezdtem el hol a melleit dugni, hol a franciáján élvezkedni. 2 percig bírtam kb. ezt a játékot, majd éreztem, hogy menthetetlenül közeleg a vég és egy hatalmasat élveztem azokra a gyönyörű, óriási cicikre.
    Újbóli tisztogatás és tusolás következett, majd még egy rövid beszélgetést követően, az időlimitemet egyébként jócskán túllépve fájó búcsút vettünk egymástól.
  • Elszámolás:

    Nagyon korrekt, a telefonon egyeztetett dolgok a helyszínen sem változtak. Ár-érték arányban még mindig az egyik legjobb!
  • Összkép:

    Nagyon jól éreztem magam ismét, biztos vagyok benne, hogy hamarosan visszatérek Laurához.
Happy Massage