• Ramóna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy korábbi látogatásom alkalmával neki szegeztem a kérdést, hogy mit szólna egy lakásavató mókázáshoz. A mondanivalóm még be sem fejeztem, amikor helyeslően bólogatni kezdett. Első gondolatom az volt, hogy csak bemelegít a következő játékunkhoz, de később megnyugodtam, mert láttam rajta a lelkesedést. Amikor befejeződtek a munkálatok és minden a helyére került, akkor beszéltünk meg egy mindkettőnknek alkalmas napot.
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedés van a közelben, de nem vártam el tőle, hogy a BKK viszonylataival jusson el hozzám. Persze jöhetett volna saját verdával, vagy akár egy taxiban ülve, de nem azért mentem el érte, mert attól tartottam volna, hogy megjegyzi a címet, és pár nap múlva az ajtóban áll bőröndökkel felpakolva. Így legalább jutott idő egy kis csevegésre, és a jobb kezem a combján volt a legjobb helyen, amíg a helyszínre értünk.
  • Helyszín:

    A felújítás alatt egyetlen kívánságomat kellett teljesítenie a kivitelezőnek. Annyit kértem tőle, hogy a lakás „bugyinedvesítő” legyen. Mivel a saját legénylakásom, az igényeimnek megfelelően berendezett, ezért mindennel elégedett vagyok. Szerintem Ramónának is tetszett, de nem lakásnézőbe érkezett.
  • Lány külseje:

    Az adatlapon látható képek régen készültek, de hűen tükrözik a valóságot. Az arcáról sokan egy színésznőt emlegetnek, de nemrégiben sisakos barátom súgta a fülembe, hogy Rami egy spanyol pornós leányzóra hajaz. Azóta én is osztom ezt a véleményt... Mivel érte mentem, így ismét megcsodálhattam civilben is, majd a lakásba érve kicsomagoltam a kis fekete nyári ruhájából, ami úgy hatott rám, mint bikára a vörös posztó. Tusolás után meztelenül állt előttem, és ahogy a szememmel faltam a látványt, egy dalszöveg jutott eszembe, ami nagyjából így hangzik:
    „Az arca egy ikon.
    A hangja egy dal.
    A teste titkos talizmán
    Amit vinnék magammal...”
  • Action:

    Megérkezésünk után Rami körbenézett a lakásban, majd a nappaliba mentünk, ahol a kanapé előtt egymásnak estünk. Vadul csókolt, gyakorlatilag falt finom ajkaival. A vehemens csók közben bal lábát felemelte, amit jelnek véltem és a popsijánál fogva megragadtam, majd felpattant az ölembe. A tenyeremen ült és lábaival átkulcsolt, így smároltunk tovább. Ennél jobb előjátékot el sem képzelhet az ember magának, ami olyan szinten beindított, hogy már nagyon gerincre vágtam volna...

    Kedves vendégem volt az első a tus alatt, közben végig bent voltam vele és gyönyörködtem a látványban, ahogy a tusfürdőt szétkente napbarnított testén, majd a zuhanyrózsa segítségével lemosta magáról a habokat. Utána én következtem és ahogy végeztem, a szobába érve ott állt előttem mez nélkül. Egy pillanat leforgása alatt kartávolságon belülre kerültem, és ott folytattuk a csókcsatánkat, ahol pár perce befejeztük. Az összes vér a bájdorongomba áramlott, így nem volt mit tennem a kanapén helyet foglaltam. Rami előttem térdelt, majd a tövénél megragadta hímvesszőmet, utána ajkai finom ölelésébe kerültem.

    Játszani kezdett kedvenc játékával, én pedig élvezettel néztem és élveztem, ahogy falja péniszem. Közben gyakran a szemembe nézett, úgy fényesítette kardomat és több alkalommal a nyálát csurgatta rá, hogy megöntözze hímvesszőmet. Most bőven volt időnk mindenre, hiszen az egész napot egymásra szántuk, ezért nem kellett figyelni semmire, csak magunkra és arra, hogy kiélvezzük egymás társaságát. Hosszú percekig kényeztetett ajkaival, viszont én már behatoltam volna más területre, de nem akarta abbahagyni orális játékát...

    Végül látva édes szenvedésem kibontott egy báli ruhát, majd ajkai segítségével beöltöztette főszereplőmet. Egy pillanattal később már felettem helyezkedett, és lassan helyet foglalt rajtam. Az elején csak finoman mozgott a nyeregben, de egy kis sétalovaglás után vágtázni kezdett. A derekánál megragadva húztam magamra, közben elcsattant egy-két nyelves is, de ott csókoltam a testét, ahol éppen értem. Vad vágtázása közben elkezdett levegő után kapkodni, majd elért a végállomásra. Kis idő múlva gerincre vágta magát, majd felülről támadtam hittérítő pózban. Gond nélkül bejutottam vágyai nedves kapuján, majd vadul játszottuk ki-be játékunkat. Hosszú percekig szeretkeztünk ebben a testhelyzetben, végül partnerem szemei felakadtak, elkezdte harapdálni a karomat, majd a szomszéd örömére is elélvezett. Imádom Rami orgazmusát, amit nehéz megfogalmazni, egyszerűen át kell vele élni.

    Szerencsére sok találkozón vagyunk már túl, jól kiismertük egymást és mivel Raminak kis időre van szüksége a regenerálódásra, ezért finoman folytattam mély benyomásaimat. Amikor láttam rajta és éreztem, hogy gyorsabb tempóban is udvarolhatok, a lábai a nyakamba kerültek és így szeretgettem tovább. Csak akkor másztam le róla, amikor szólt, hogy begörcsölt a lába. Az ágyon hagytam elterülni, de nem tudtam féken tartani vad ösztöneimet, ezért mellé feküdtem és apró csókokat leheltem a testére, miközben kezemmel végig simogattam. Közel járt már a harmadik hullámhoz, a kezét is bevetette a játékba. Jobb kezével, ami szerencsére nem a Szent Jobb a péniszemmel foglalkozott, bal kezével pedig a csiklóját simogatta. Pár perces petting után az orgazmusában gyönyörködhettem újra.

    Természetesen nem akart az adósom maradni, így egy kis pihenő után a kanapén kényelembe helyeztem magam, Ramóna pedig elém térdelt. A gumitól gyorsan megszabadította dorongomat, majd a hímvesszőmet a szájába vette. Úgy nyalta és falta a péniszem, mint aki hónapok óta álmodozik róla, és végre megkaparinthatta. Nagyon jó volt érezni és nézni, ahogy teljes hosszában a nyelvével játszik rajta. Néha a nyálával is megöntözte és ajkaival eltévedt a gát irányába. A Mikulás zsákja sem maradt ki a játékból. Ahogy a szájába került finoman szívogatta, és nyelvének simogató érintéseivel fedezte fel testrészemet. Sokáig nem is tudtam ellenállni az erotikus francia nyelvnek. Amikor éreztem, hogy a fegyverem el fog sülni, csak jelezni tudtam felé, majd az ágyúm csövét a melleire irányította, én pedig a tűzparancsra lőttem. Jelentős mennyiségű örökítő anyag került a melleire, amit a bájdorongommal még szét is kent a testén.

    Mindkettőnkről ömlött a veríték, és persze más testnedvek is borítottak minket, ezért külön-külön a fürdőbe mentünk, hogy felfrissüljünk egy újabb mókázásra. A folyadékot próbáltuk pótolni, de ha már a konyhában voltunk, akkor ott is egymásnak estünk. A konyhapultnak támaszkodtam, és gyönyörű vendégem sarokba szorított. Átölelve csókot lopott, majd keze elkalandozott a lábaim közé, ahol már a bevetésre kész hímtagom várta finom érintését. Keze ügyébe került péniszemmel kicsit játszott, majd letérdelt elém és megint ajkai fogságába került férfiasságom. Végig a szemembe nézett, miközben élvezettel falta dorongom. A látvány és az érzés olyan élményt nyújtott számomra, hogy a helyjegyemet felmutatva le kellett ülnöm egy székre. Rami négykézlábra ereszkedett, utána ajkaival csatlakozott ágaskodó péniszemhez. Pár percig hagytam a francia nyelvleckét, majd gumiért nyúltam és arra kértem, hogy a felhelyezés után foglaljon helyet rajtam.

    Hátat fordított nekem, a térdeimen megtámaszkodott, és így csúszott bele a hancúrlécbe. A popsiját megfogva húztam magamra, így segítve a fel-le romantikus játékunkat. Ez a póz nem nevezhető könnyűnek, ezért rövid idő múlva már a pultnak támaszkodott, én pedig hátulról udvaroltam. A szeretkezés közben megfordult a fejemben, ha már a pultnál állt, hogy közben akár össze is dobhatna egy lecsót, amíg én szeretgetem hátulról, de jobbnak láttam nem szólni, mert a mai napig csuklanék miatta. Amikor kicsit vehemensebbek lettünk Ramóna fordult egy kicsit és a mosogató medencéjében megkapaszkodott, úgy élvezte az együttlétünket. Gyakran biztatott és magasztalta állóképességem, de sajnos a mókázás közben puhulást éreztem magamon.

    A szobába mentünk, majd Rami kényelembe helyezte magát az ágyon. A testére apró csókokat lehelve elértem a vágyai birodalmához, majd nyelvem hegyével ízlelgetni kezdtem. A csiklót finoman nyaltam, közben testét simogattam. Időközben az ágacska is megnövekedett, ezért arra kértem, hogy az ágyon úgy helyezkedjen el, hogy hátulról hozzáférjek. Az „L” alakú kanapém már tudom milyen pózhoz a legjobb. Könnyen hozzáfértem partneremhez, majd behatolás után a derekánál megragadva szeretgettem. Nyögéseit a szomszéd is biztos hallotta, de remélem közben végig csak arra gondolt, hogy pornót nézek, és nem támasztotta a fülét a közös falra, hogy fültanúja legyen heves, de ennek ellenére szenvedélyes szeretkezésünknek. Amikor elfáradtam a kimerítő udvarlásban, Ramónát arra kértem, hogy dobja magát gerincre és benyalom magam a szívébe. Érzékien nyaltam a finom puncit és hosszú percek múlva nyalakodásom eredményes lett. Kedves vendégemnek ismét az orgazmusában gyönyörködhettem. Szerettem volna tovább kényeztetni, de eltolt magától és arra kért, hogy egy kicsit hanyagoljam...

    Miután kipihente magát én kerültem terítékre. Az ágyon elfeküdtem és vártam, hogy ismét a szájába kerüljek. Egy csók után a testemet puszilgatva rövid időn belül a lábaim közé került, majd megragadta a lehetőséget és finoman ajkai közé vett. A kezét pont annyit használta, amire szükségem van. Nyelvének érzéki érintése, és a gyakori szemkontaktus meghozta pár perc múlva az eredményt. A melleire élveztem, ami már nem volt látványos, hiszen úgy éreztem az ejakuláció pillanatában, hogy csak meleg levegő jött belőlem. Ramóna rövid időre magamra hagyott, majd én is felfrissültem a fürdőben, utána az ágyon elfeküdtünk és csókok közepette beszélgettünk, simogattuk egymást.

    Sokáig tartó regenerálódás után még éreztem magamban annyit, hogy mikrofont adjak a kezébe, és ha énekelni nem szeretne, interjút nem akar adni, akkor biztos kitalálunk valamit, amit mindketten élvezünk. Sokat nem kellett kérlelni, egy mosoly után ismét a lábaim között volt. Az előző aktus megismétlődött annyi változással, hogy az ágy másik végén feküdtem és úgy élveztem orális játékát. Szerencsére az ejakulációmnak már voltak látható jelei, az örökítő anyagom egy kicsit megfestette a testét. Mivel a nap kezdett a vége felé járni rendbe raktuk magunkat, majd elindultunk a Rami rezidencia felé. A távolság nem volt arányos az utazás idejével, de legalább volt időnk kötetlenül beszélgetni. Megérkezés után a parkolóban megittunk egy-egy hűsítőt, majd két puszit kapva az orcámra végül elköszöntünk egymástól.
  • Elszámolás:

    A Raminál megszokott virágcsokor mértéke, ami sokak fejében a jelenlegi fővárosi átlag, az együtt töltött idővel arányos. A szobában egy jól látható helyre helyeztem egy kis ajándék mellé. Egyébként szóba sem került és talán „mondanom” sem kell, hogy a találkozónk minden pillanata megérte.
  • Összkép:

    Ramóna a nap jelentős részét velem töltötte, vagyis az ágyamban, ami testmozgásnak kimerítőbb volt számomra, mint a Balaton átúszása. Természetesen sokkal élménydúsabb is, hiszen partnerem nem véletlenül Istennő a szememben. Búcsúzásnál csak annyit súgtam a fülébe: Most három napig puncit fényképen sem szeretnék látni! -Annyira kicsavart alkalmi kedvesem.
Happy Massage