• Eszti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A profiljában megadott telefonszámon történt az egyeztetés. Első hívásomra nem vette fel, majd nagyjából 10 perc múlva megcsörgetett 1-szer. Számomra ez eléggé diszkrét. Láttam kiírva a telefonszámát így azonnal felhívtam. Második alkalommal már azonnal felvette. Nagyon kedves volt a hangja és minden lényegi információt megtudtam tőle a szolgáltatásaival kapcsolatosan. Korrekt volt, nincsen zsákbamacska. A kedves hangja ellenére lényegre törően elmondta hova is kell mennem. Szeretném megjegyezni, hogy fontos is volt számomra, hogy már a telefonban tudjam az összes lehetőséget a szolgáltatásaival kapcsolatosan. A rózsaszálak tekintetében is nagyon konkrét volt, így tökéletesen kalkulálható előre.
  • Megközelítés:

    Megközelítése talán BKV-val a legegyszerűbb. Corvin plazától pár perc séta, így villamossal és metróval egyaránt könnyen megközelíthető.
    Hétvége lévén autóval mentem, kényelmi okokból. A GPS-csak nagyjából-i célt hozott fel, így amikor úgy éreztem a közelben vagyok, gyorsan leparkoltam és indult a séta. Szeretném megjegyezni, hogy hétköznap nem valószínűsíthető, hogy ennyire egyszerű parkolóhelyet találni, így ezt mindenki kalkulálja be az randevú előtt. Tájékoztató jelleggel még leírom, hogy fizetős a parkolás a környéken.
    A sétát elkezdtem google térkép segítségével és őszintén szólva a környék zsúfoltsága, valamint a felújítások miatt eléggé elkeveredtem. 10 perccel a találkozó előtt parkoltam és nagyjából 5 perces késéssel érkeztem meg a címre. Természetesen ez lehetett most az Én hibám, de tényleg nem a legkönnyebb a számozás.
  • Helyszín:

    A környéken található jó pár régi ház, mely nem túlságosan bizalomgerjesztő. Nagyon bíztam benne, hogy nem az egyik ilyen "halálsoron" lépcsőházba kell majd bóklásznom.
    Szerencsémre a Corvin sétány egyik új-építésű és modern, már-már majdnem luxus épületébe kellett belépnem. A lépcsőház tiszta, modern és rendezett. Eszti instrukciói alapján pedig szinte eltéveszthetetlen a lakás megtalálása. Belépve egy nagyon esztétikus, tiszta és rendezett lakást tapasztaltam. Diszkréció teljesen megfelelő és meglepően csendes a környékhez képest. Több szoba található egy elég nagy lakásban, de a tökéletes szervezettség miatt nem vettem semmit észre abból, hogy ha más is volt éppen a lakásban. Fürdőszobában és a szobában is profi a felszerelés. Rendben volt a törölköző, szájvíz, tusfürdő készletek. Szeretném kiemelni a tényleges tisztaságot. Élmény javítás szempontjából találkoztam tükörrel az aktus lebonyolító szobában. Volt külön szék a vendég ruháinak rendezett letételéhez.
  • Lány külseje:

    Eszti hatalmas örömömre egy nagyon szexi szettben fogadott, aranyosan mosolyogva és életvidáman. Sikerült azonnal könnyíteni az ilyenkor nálam megjelenő drukk helyzetet. Érezhető benne a született vendéglátó képesség. Hangolódik a partnerre és annak igényeire. Szimpatikus volt azonnal, főleg a közvetlen beszélgetés kezdeményezésével és cserfes (kislányos) bájával. Szeretném megjegyezni, hogy ritka ilyen fiatalon az ennyire profi hozzáállás!
    Természetesen nagyon fontosak a belső értékek, de szerencsére a külső értékei is jelentősek: Az adatlapján szereplő képeinek tökéletesen megfelel személyesen, még úgy gondolom jóval szebb is. Alacsony, szexis, dögös, mosolygós. Fantasztikus természetes, tenyérbemászó cicik. Ritkaság ez a mértet a fiatal lányoknál. Darázs derék, feszes kemény fenék és szemtelenül (valósan) fiatal hamvas bőr. Az arc mindig relatív, Nekem bejött nagyon. Csillogó barna szemei és közepesen vastag természetes szája. Szép illatos hosszú kiengedett hajjal fogadott. Szintén előnynek érzem a tetoválás mentes bőrét. Összefoglalva egy kedves, bájos fiatal teremtés, akinek mindene ott gömbölyű ahol kell!
  • Action:

    A késésem miatt kedvesen tájékoztatott, hogy sajnálatos módon utánam következő vendég miatt nem fog menni a randevú elnyújtása. Kedvesen és szomorúan közölte Velem, amit korrektnek éreztem teljesen. Sietősen voltam, mivel csak fél órára ugrottam be.
    Fürdőszobába kísérés közben megdicsérte az illatomat, ami jól esett és segített a gyors feloldódásban. kapkodva zuhanyoztam és azonnal rávetettem Magamat Esztire, hogy minél több időm legyen kiélvezni a testi adottságait. Szeretném a negatívval kezdeni, amiből csupán egy volt. A dohányzás. Az adatlapján azt olvastam, hogy nem dohányzik, mégis éreztem kicsit. Ettől függetlenül Eszti mindene illatos és teljesen higiénikus, csak egy nem dohányzó ember megérezheti.

    Most pedig jöhet a gyors menet kiértékelése és a pozitívumok:
    Ahogy beléptem a gyors tusolásból, azonnal rám figyelt teljes mértékben, olyan volt mint egy régóta ismert szerető, akihez sietve beugrottam. Egyből csókoltam, amit viszonzott, tapiztam, simogattam, amiket szintén azonnal viszonzott.
    Kezdett a fejemből kimenni a vér és átterjedni a velem egykorú környékére, ekkor azonnal felajánlotta, hogy mit szólnék egy kis franciához. Természetesen mondtam ki nem hagynám, jöhet. Fiatal kora ellenére a technikája teljesen megfelelő, pillanatok alatt elérte rajta a kellő merevedést. Nem szerettem volna a szájában végezni, így gyorsan megkértem jöhet a gumi. Mosolygósan expeditíven rám helyzete az óvszert és kérdezte, hogyan szeretném. Mondtam látni szeretnélek, így kezdjünk misszionáriussal. Könnyedén becsusszantam a szűk fiatal puncijába. Aktus közben végig nyögött és mutatta számomra, hogy élvezi a történetet. Megfelelően mozgott és nyitott volt minden érintésre. Bejött, hogy elengedte magát. Amikor közel jártam abba hagytam és kértem mutassa meg a kerek popsiát. Azonnal pucsított és gyakorlatilag kérte, hogy tegyem be. Hátulról is fantasztikus az élmény, minden fiatalos, minden kerek és minden tökéletes. Gyorsan elmentem, amit szintén mosolygással konstatált.
    Mindent köszöntem, gyors zuhany és rohantam a dolgomra. Köszönésként ölelést és egy számra lecsúszott puszit kaptam.
  • Elszámolás:

    Elszámolást tekintve a telefonban már elhangzottak szerint a találkozó elején elhelyeztem a szekrényre az összeget. Nem kérte így, Én gondoltam úgy, hogy így a legjobb.
    Extrákat nem kértem, hiszen így is szerintem minden benne van az árban, még több is annál!
    Budapesti átlag, viszont a külső adottságai, kedvessége és fiatalsága figyelembevételével nagyon megérte számomra.
  • Összkép:

    A rövid idő ellenére is kielégülten és elégedetten távoztam!
    Tökéletes alakú, kedves arcú, fiatal hölggyel eltöltöttem egy kellemes félórát. A szex gyors volt, de tartalmas, teljesen rám szabva.
    Úgy érzem teljes mértékben, talán még kicsivel többet is kaptam, mint amire vártam.
    Nem szokásom egy nőhöz többször elmenni, de Esztinél lehetséges, hogy kipróbálom.
Happy Massage