• Bia

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mivel én mindig külföldről utazom Budapestre ezért szeretek időben elkezdeni egyeztetni, hogy amikor már ott vagyok ne kelljen ezzel foglalkoznom illetve nehogy lemaradjak a kiszemeltemről. Éppen ezért hét elején ,azt hiszem talán hétfőn felhívtam Biát hogy vasárnap elérhető lesz-e? Tudok menni hozzá és szabad egyáltalán ennyire előre fixálnom időpontot? Nagyon kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről és mondta hogy elérhető lesz vasárnap szóval tudok menni ha akarok. Annyit kért hogy előtte egy nappal még beszéljünk és akkor teljesen fixáljuk az időpontot. Nagyon tetszett a hozzá állása és rögtön megtetszett a hangja és a beszédstílusa. Kedves volt ,fiatalos ,laza ,már itt barátnős érzésem volt.
    Akkor szombaton aztán még egyszer rácsörögtem ,beszéltünk és fixáltam hogy megyek ,de a végleges időpontot SMS-ben és itt az oldalon keresztül üzenetben beszéltük meg. Nagyon tetszett hogy válaszol az üzikre, mert ez rendkívül megkönnyíti az egyeztetést.
  • Megközelítés:

    GPS totál pontosan odavitt az ajtó elé, és kicsivel arébb találtam is parkolót. Szép tiszta környék, bár én annyira nem ismerem Budapestet de biztos ide lehet jutni tömegközlekedéssel is. Vasárnap révén nem fizettem a parkolóért,de amúgy szerintem fizetős. Kb 5 percel előbb érkeztem és pont odasétáltam a megadott lépcsőház elé aminek a címét korábban SMS-Ben megkaptam Biától,amikor is jött újra egy üzenet hogy “én már kész vagyok ha itt vagy feljöhetsz” Hívtam is egyből,kaptam a kapukódot a pontos kordinátákat és kb 2 perc múlva már szálltam is ki a liftből a megadott emeleten majd jobbra két ajtón átjutva egy sötét folyosó végén jobbra már nyílt is egy ajtó, persze miközben odaértem a villany is felkapcsolódott szóval nem kellett sötétben bóklásznom.
  • Helyszín:

    Tökéletes tiszta és igényes privát lakás ahol Bia egyedül fogad,nincs semmi zavaró tényező. Tökéletes randi helyszín, tiszta fürdőszoba ,sok sok tusfürdő ,szájvíz,illatos tiszta törölköző,szóval minden patent.Érkezésem után a nappaliban a kanapén kezdtük az ismerkedést,aztán zuhanyzás után a hálószobában folytattuk ahol nagy franciaágy segítette kényelmünk és izgalmunk minden pillanatát.
  • Lány külseje:

    Bia nemhogy a képeknek megfelel hanem a személyes bájával az élőben érzékelhető kisugárzásával együtt olyan szinten bomba nő hogy most miközben visszagondolok rá is rögtön felizgat. Egy rövid miniszoknyás ruciban fogadott
    aminek hatalmasra volt vágva a dekoltázsa hogy gyönyörűen kiemelje és oda vonza a tekinteted Bia fantasztikus melleire. Úgy képzeld el hogy kb csak ankét bimbijébe volt bele akadva a ruci,semmi pánt közte illetve nem volt rajt melltartó sem. Két puszi után megfogta a kezem és bevezetett a nappaliba a kanapéhoz. Ekkor csodálhattam meg igazán csodálatos fenekét ami tényleg olyan kerek és izmos mintha rajzolták volna.
    Biának gyönyörű ápolt haja és bőre van . Nekem nagyon tetszik az arca is és csodálatosak a hatalmas szemei, amiktől elpirulok ha belenézek.
  • Action:

    Miután bevezetett a kanapéhoz, leültünk és elkezdtük egymást jobban szemügyre venni,adtunk egymásnak puszikat illetve elcsattant egykét csók is. Bia babát odahúztam magamhoz és beleült féloldalasan az ölembe. Így gyönyörűen tudtam simogatni mindenhol. Egyik ujjammal félrehúztam a bimbójánál a rucit és ekkor elém tárult csodálatos melle melyet azonnal csókolni kezdtem. Közben a másik kezemmel a popóját simogattam amit közben kicsit megemelt hogy hozzá tudjak férni. A kis Mini ruhácskája szépen lassan feljebb csúszott miközben az ölemben ült és egyszer csak megláttam hogy nincs rajt bugyi . Na itt már kész voltam ,állt a farkam mint a cövek,nagyon megkívántam Biát ezt a csodálatos nőt. Csókoltam a nyakát a száját simogattam a fantasztikus combjait,majd felálltunk és Bia is viszonozta a csókokat miközben szorosan a farkamhoz szorította magát. Érezte hogy ez a kisfőnök a nadrágomban már nagyon akarja őt így hát javasolta hogy mennyek zuhizni és bent folytatjuk a hálóban. Két kézzel még rámarkoltam a tényleg világbajnok popsijára ,adtam még egy csókot aztán elindultam a fürdő felé. Bia gyorsan adott egy törölközőt és már mentem is tudolni. Siettem hogy mihamarabb végezzek,de alaposan lecsutakoltam magam. Visszatérve a szobába Bius az ágyon feküdt féloldalasan az egyik lábát felhúzva egy fekete Body-ban ami kiemelte világbajnok testi adottságait de legfőképp a gyönyörű popsiját. Azonnal adtam is rá pár csókot majd mellé feküdtem,így kezdtünk bele immár intimebb szinten az ismerkedésbe. Úgy gondolom mindketten izgultunk egy kicsit ami még barátnő feelingesebbé tette az együttlétet. Bia érzékien csókolt és kezével a mellkasomat simogatva a comját az enyémre tette és így simult hozzám. Majd lejjebb csúszott és belekezdett egy szintén érzéki barátnős franciába miközben gyönyörű haja a hasamat cirógatta. Nagyon élveztem ahogy a szájával kényesztetett,azt kívántam ez soha ne legyen vége. Néha felhúztam magamhoz egy csókra aztán Mia folytatta az isteni franciát. Éreztem hogy szívesen csinálja ,mondtam is neki hogy hiszen te ezt élvezed. Mondta huncutul hogy igen . Megkértem forduljon oldalra hadd simizzem a csoda popsiját és fantasztikus testét. Minden szó nélkül már tolta is mellém a két feszes barackot .Nagyon élveztem Bia kéznélküli lágy igazi barátnős szopását,miközben simogattam és markolásztam isteni popsiját be-be nyúlva bársonyos kopasz puncijához. Bia francia technikája számomra tökéletes, használja a nyelvét is olykor olykor mélyebbre veszi de teljesen nem megy le. Ki tudja lehet legközelebb leengedi teljesen a torkába is,meglátjuk mindenesetre azt is imádnám. Annyira kívántam már a kis baba punciját hogy kértem hadd kóstoljam meg én is. Hátára fektettem és elkezdtem végigcsókolni a csodálatos testét. Elidőztem a melleinél,csókoltam a bimbóit amik hálásan ágaskodtak.
    Lassan elkezdtem Biust nyalni , szerettem volna viszonozni amit kaptam tőle és én még vártam az első kitárazással. Miközben nyaltam érzékeny kis punciját végig állt a farkam ,szuper érzéki állapotba kerültünk mind ketten. Láthatóan élvezte Bia ahogy kényeztetem a punciját de a csúcsra így elsőre nem sikerült felvinnem,azt hiszem ehhez neki több bizalom kell,ha többet együtt leszünk biztosan menni fog. Aztán feltérdeltem az ágy szélére és ismét Bia következett ,csodaszép szájával lassan újra körbeölelte a farkam és lassan ki be csúsztatta. Annyira jó a francia amit csinál hogy egésznap el bírnám viselni,de miközben nyaltam az érzékeny kis baba punciját,azon gondolkodtam hogy mennyire jó lesz ide becsúszni ,biztos Bia is élvezni fogja ahogy a kőkeményre szopott farkam utat talál majd húsos duzzadó szemérem ajkai között. Ígyhát még kicsit élveztem ahogy nyalja falja a kistestvért aztán kértem egy gumit és mondtam most már magamra kell hogy húzzalak,benned akarok elélvezni. Bia már nyúlt is a gumiért és rendkívül ügyesen felhúzta nekem miközben én a hátát és fenekét simogattam. Kérdeztem mi a kedvenc póza,de nem adott egyértelmű választ . Én hogy szeretném kérdezte, én pedig már fordítottam is hasra az ágyon és másztam fölé miközben csókoltam a vállát. Bia rögtön vette a lapot ,hason fekve kicsit megemelte a popsiját én pedig szépen lassan betoltam a farkam az eszméleten szűk puncijába a farkam. Sóhajtott egy nagyot és itt tudtam hogy nem lesz megjátszás ,puncus szeretni fogja a kisbarátom. Szépen lassan ki be járattam a hancúrlécet és Bia egyre csak nedvesebb lett. Kicsit oldalra fordítottam felhúzta a lábát kicsit és így folytattam a hátulról támadást. Ebben a pózban elértem a melleit is így azok sem maradtam ki a kényeztetésből. Jobb kézzel markoltam őket ,és láttam Bia arcán hogy ő is élvezi ezt a jelenetet. Óvatos voltam nagyon,csak semmi durvulás. Bal kezemmel széthúztam gyönyörű popsiját és néztem ahogy ki be jár a farkam. Mia többször kicsit rászorított a kezemre és rám nézett ,ilyenkor mindig kicsit vagy gyorsítottam vagy lassítottam a tempón. Az egyik ilyen tempóváltáskor éreztem most jött el az idő,Ráhajoltam Biára és miközben csókoltam ,hatalmasat élveztem Bia puncijába(gumiba). Hagyta még lüktető farkam lenyugodni ,nem húzta el magát . Kidobta a szilviába tekert gumit majd hozott nekem vizet és lefeküdtünk egymás mellé. Beszélgettünk ,simogattuk egymást ,néha megcsókoltuk egymást.
    Mondtam neki hogy én még életemben nem voltam ilyen jó nővel mint ő. Bia kedves bóknak vette ,de nem hitte el szerintem pedig ez az igazság. Voltam már külsőre bomba nővel ,de akinél ennyire jó az összkép és ennyire jó a szex olyannal még nem. Kértem tőle hadd masszírozzam meg a hátát ,közben biztos regenerálódok és mehet a második kör. Nem volt ellenére ,hasra feküdt és kb 5-8 percig rendesen meggyúrtam a hátát majd áttértem a posijára. Kértem tőle testápolót,szerettem volna azzal bekrémezni. Gyúrtam az izmos barackokat,közben a farkam vagy közéjük lógott vagy felfektettem az egyik oldalra. Krémes popsiján öröm volt nézni ahogy egyre jobban keményedik és újra életre kel. Ezt Bia is érezte ,meg is jegyezte úgy érzem készen állsz a folytatásra. Mondtam neki igen. Kaptam megint egy gumit,és mondtam neki megint szeretném hátulról ,de most pucsítson fel a kis krémes popsijával. Felálltam az ágy mellé és így kezdtem el először szép lágyan majd ahogy láttam hogy egyre jobban nedves a farkam Bia puncijától ,hevesebben dugtam amit szerintem élvezett . Két kezemmel közben simogattam ahol értem és élveztem minden porcikáját. Bia teljesen belefúrta magát az ágyba és csak a popóját tolta a magasba. Már izzadtam úgy dugtam,közben Bia már a hangját is hallatta és tolta rám magát. Isteni volt, két kézzel fogtam Bia csípőjét ,szinte megemeltem az ágyról úgy húztam magamra,majd hatalmasat élveztem ismét.
    Bia hagyta hadd nyugodjak le,nem rohant el. Segített letörölgetni magam,majd hozott vizet.
    Nagyon cuki volt ,bújt hozzám. Egyáltalán nem siettetett. Gyors lezuhanyoztam felöltöztem . Az ajtóban még váltottunk pár csókot, megmarkolásztam még a cicalány fantasztikus fenekét majd távoztam.
  • Elszámolás:

    Elvileg amit vállal az bent van az alapban,az viszont elég jó alap csomag. Így elsőre semmi különöset nem csináltunk,de idővel mindent kipróbálok amit vállal.
    A csokor mérete nagyobb az átlagnál,de amit kapsz és élvezhetsz az is bőven magasabb az átlagnál.
  • Összkép:

    Egész biztos hogy ő az első lány akihez folyamatosan vissza fogok járni. Függővé váltam,ha rágondolok is felizgulok. Szerintem top premium kategória,nekem ő lett most a Nr.1 ! Nagyon várom hogy újra randizzunk,már keresem az időpontot a naptáramban.
    Köszönök mindent Bia , egy csoda vagy!
    Kedves Makktársam ,elnézést a hibákért ,mobilról írtam az értékelést.
Happy Massage