• SZANDI

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, kolléganője vette fel, aki tájékoztatott a részletekről.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, könnyen odataláltam. Előzetes infók alapján a megadott címnél, a megadott kapucsengőt megnyomva, gyorsan bebocsátást nyertem.
  • Helyszín:

    Többen vannak lányok, vagyis szalonnak mondanám a helyet, de teljesen oké volt minden. Diszkréció nagyon jól megoldott, csak Szandival találkoztam. A helyszínen minden adott, ami a megfelelő randihoz szükséges. Fürdő, masszázs szoba, minden rendben volt.
  • Lány külseje:

    A képeknek megfelelő leányzó fogadott, habár a képek talán kicsit túlvannak retusálva, de élőben is elégedett voltam a látvánnyal. Szandi egy magas, kedves, nagyon vidám leányzó. Sok tetoválással rendelkezik, amelyekért én nem rajongom, de nem is zavartak. Szandi szépen szolizott bőrén a fehér fehérnemű, és a fehér neccharisnya nagyon vaditóan mutatott. Összességében egy szép leányzó fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázs rész a programunk közepét töltötte ki, ekkor Szandi nagyon hatékonyan, pont megfelelő erősségel és technikával masszírozott végig a vádlimtól indulva felfelé a vállamig, majd a karjaimat is. Közben nagyon jót beszélgettünk, meséltünk egymásnak kicsit magunkról, viccelődtünk egymással. A lényeg, hogy nekem tetszett a masszázsa, jól esett, igazán ügyes volt Szandi ebben is.
  • Levezetés:

    Miután a fürdőből visszatértem, gyorsan egymás közelébe kerültünk, és elkezdtük egymás testének a felfedezését. Segítettem Szandinak a fehérneműtől való megszabadulásban, viszont a harisnya kérésemre végig maradt. Ezután Szandi elsőként kézzel kapta el az ezredest, majd nemsokára már előttem térdelve franciázott. Nagyon ügyesen, vidáman, szexin, változatosan, szembenézősen franciázott. Ezután a szobában található kanapéra ültem le, Szandi pedig egy párnát tett a térdei alá, és úgy folytatta a kényeztetést. Nem is kellett sok idő, robbantam a szájában.
    Ezután a Szandi megtisztogatta magát, majd nálam is segítkezett a romok eltakarításában. Majd jött a masszázs rész.
    A második kényeztetésnél is nagyon ügyes volt vendéglátóm, hasonlóan változatos és kellemes kényeztetést kaptam, viszont ez már a masszázspadon történt, ahol szintén a szájában ért a végzet.
    Másfél órában lehetőség lett volna a kölcsönös kényeztetésre is, viszont evvel most nem éltem.
    Ezek után megköszöntem Szandinak a kiváló kényeztetést és a masszázst is, majd elmentem tusolni, majd utána hazafelé vettem az irányt.
  • Elszámolás:

    Telefonban kapott információk alapján történt, teljesen korrekt volt minden, előre adtam. Nekem nagyon megérte.
  • Összkép:

    Szandi egy nagyon életvidám, nevetős, pozitív kisugárzású lány. A külső mindig szubjektív, de nekem bejött Szandi, és lehet ismét meglátogatom a jövőben.
    A beszit nem eresztettem hosszúra, nem vagyok híve a túl hosszú beszámolóknak, viszont igyekeztem minden fontos, releváns információt leírni találkozásunkról. Remélem hasznos lesz annak, aki Szandi meglátogatásán gondolkodik.
Happy Massage