• Dominika

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Dominika reagálása

    Szia Drága. Nagyon szépen köszönöm a beszámolod én is jól éreztem magam veled, remélem még sok ilyen élményünk lesz együtt 😊

  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam, kedvesen tájékoztatott a részletekről, majd aznapra, pár órával későbbre meg is beszéltük a találkozót.
  • Megközelítés:

    BKV-val mentem, majd kis séta, könnyen oda lehet találni. A cím egyértelmű volt, majd a bejutáshoz szükséges adatokat ott, telefonon kaptam meg.
  • Helyszín:

    Teljesen rendben volt. Többen vannak a lányok, viszont a diszkréció teljesen jól megoldott, csak Domival találkoztam. Fürdő és a tetthely is teljesen redben voltak, minden megtalálható volt (tusfürdő, szájvíz, dezodor, törülköző) ami az elkészüléshez, és a jó időtöltéshez szükséges volt.
  • Lány külseje:

    A képeknek teljesen megfelelő leányzó fogadott. Fehérneműben és harisnyában várt. Nagyon szép, magas, feszes, gazella testű lányról beszélünk. A mellei, az izmos popó tökéletesek. Szerencsére tetoválással nem rendelkezik. Az arc mindig szubjektív, de szerintem szép, nekem bejött.
  • Action:

    Miután fürdőből visszatértem gyorsan egymásra találtunk. Állva kezdtük felfedezni a másikat, ölelgetés, simogatás. Majd Domi leült az ágy szélésre és egy fergetes, változatos franciával gyorsan hadrendbe állított. Ekkor már csak harisnya maradt rajta, az nagyon szexin állt neki, így kértem, hogy az maradjon is végig rajta.
    Ezután jött a védőfelszerelés, majd meglovagolt a kisasszony. Igazán jó látvány volt, ahogy egy fiatal feszes testű, mellű csaj meglovagol, hát még az érzés. Viszont kértem Domit, hogy a befejezés NFVSZ legyen (ez amugy extra), így felálltam, és ismételt változatos, nagyon finom franciával kivégzett Domi. Nagyon jó érzés volt a szájában robbani, ezután megvárta szépen még lenyugszom, és csak utána engedett ki a szájából, majd szépen letisztogatott, megtörölgetett. Az utódok szilviában végezték.
    Ezután kiment rendbe szedni magát, de gyorsan vissza is tért. Majd összebujtunk kicsit, beszélgettünk, igazán vidám, kedves lány, ugyhogy abszolut barátnő feeling volt.
    Nem kellett sokat várni Domi mellett, az ezredes gyorsan éledezni kezdett. Így Domi ismét franciázott kicsit, majd védőfelszerelés is felkerült. Másodjára kutyusban akartam elkapni Domit, ami utólag, és ott helyben is nagyon jó ötletnek bizonyult, mivel egyrészt fergeteges látvány volt az izmos popsi és hát, és ahogy nekem nyomja a fenekét, szóval az egész nagyon tetszett, igyekeztem is ezt a képet elraktározni a memóriámba. Továbbá Domi nagyon szereti ezt a pózt, és nagyon szereti, ha jól meghajtják (ez az én észrevételem). Doggy közben hátranyujtotta az egyik kezét, amelyet megfogtam, és így még stabilabban, gyorsabb tempóban tudtam működni. Azt vettem észre Domi szorításából, és a hang hatásokból, hogy ez neki is nagyon tetszett. Úgyhogy jó pár perc után így is mentem el, doggyban.
    Ezután, mindketten fáradtan, de boldogan, egymás mellett, összebujva voltunk még pár percig. Viszont nem akartam visszaélni az idejével, így lassan elkezdtem a fürdő felé venni az irányt, majd onnan visszatérve, öltözés után hazafelé.
  • Elszámolás:

    Telefonban megbeszéltek szerint. Egy extrat vettem igénybe. Az elején kérte, de evvel nincs is semmi gond, szeretem is az elején rendezni. Teljesen korrekt volt, és szamomra igazán megérte.
  • Összkép:

    Mivel Domiról sok beszámoló van, így mindenki részletesen tud tájékozódni. Én nem bántam meg, hogy meglátogattam. Volt a beszik alapján egyfajta elvárásom, elképzelésem, amelyet megkaptam, amely teljesült. Sok szép lány még az oldalon, akiket szeretnék meglátogatni, de Domihoz tuti visszatérek még.
Happy Massage