• Reni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon, gyorsan, egyszerűen történt az egyeztetés. Aznapra még tudtam időpontot foglalni. Nekem kicsit csalódás, hogy nem az adott lánnyal beszélhetek, hanem van egy úgymond telefonos lány.
  • Megközelítés:

    Péntek lévén a közlekedés is normális volt. Kocsival könnyen megközelíthető. Maga az utca magánút, ahol fizetős a parkolás, de ha szerencsék van, akkor lehet találni a környező utcákban ingyen is helyet.
    A címen több ház is található, melyet kicsit keresni kell, de azért megtalálható. :)
  • Helyszín:

    Új építésű ház, szép rendezett, s tiszta lakás, hangulatos fényekkel, illetve kellemes illatokkal.
    Fürdőben egy zuhanyzó kapott helyett, sok tusfürdő, szájvíz, minden ami kell.
  • Lány külseje:

    Rita hasonlít egy ismerősömre, ezért is kerestem fel. Arca nagyon szép, bájos és kedves.
    Alkata a képeknek megfelelő. Nem nádszál vékony, van mit fogni, markolni.
  • Erotikus masszázs:

    Ezzel kezdtünk, a masszázs olajjal történik, illetve tatamin folyik. Bevallom ez a nagyon gyengéd simogatós masszás nekem annyira nem jön be. Rita nem tanult masszőr, ez érződött is rajta az elején, ám második alkalommal már sokkal erősebben masszírozott, ami sokkal jobban esett, mint a kezdeti cirógatás. Egyébként ez az egész randira is elmondható. Elején még félénken, csöndesen teltek a percek, később viszont egyre többet beszéltünk, oldottabbá vált a hangulat. A kezdeti, majd a szeánsz vége közötti hangulat egészen más volt, abszolút pozitív irányba.
  • Levezetés:

    A kis cirógatós masszázs után én is masszíroztam egy kicsit Ritát, majd javasoltam, hogy forduljon meg, hagy kényeztessem. Próbáltam koncentrálni, örömet okozni, de szégyen szemre, még csak egy hang sem jött ki Rita torkán, ám bevallom ezt pozitívumként fogtam fel, legalább nem játszotta meg a vonaglós, hangosan nyögdécselős kisasszonyt... én részemről meg szégyen gyalázat, de ez van. Rita puncija egyébként nagyon kívánatos, és illatos, szóval kedves makktársak lehet próbálkozni. :)

    Ezt követően én feküdtem hanyatt a tatamin, majd Rita vett kezelésbe olajos kezével. Először csak finoman simogatott, majd ügyes mozdulatai révén ágaskodni kezdtem. Kézzel finoman izgatott, majd kértem, hogy vegye kezelésbe a golyókat, miközben tovább folytattam a farkam izgatását. Nyelvjátéka isteni finom volt, így hamar csúcsközeli állapotba kerültem, majd nyálát felhasználva nekikezdett a makkom izgatásának.. Nem kellett sok, s már robbantam is.

    Kis törölgetés, beszélgetés, egy újabb masszázs, majd ismét nekikezdett a kényeztetésemnek.

    Második alkalommal is kézzel kezdett, majd biztattam, hogy vesse be isteni száját is. Se szó se beszéd, már csurgott is a makkomra a nyála, mely elég pornósra sikerült. Száját nagyon lágyan, használta, közben kézzel is izgatott, melyet kisvártatva inkább leállítottam, hogy minél tovább élvezhessem a forróságot a makkomon. Kis idő múlva Rita fokozta a tempót, s igazi cuppogós szopást hajtott végre 1-2 plusz nyálcsorgatással, néha a szemembe nézve, majd hívásomra, miszerint mindjárt megérkezem, ismét kézbe vette a farkam, s hatalmasat élveztem... Olyannyira, hogy legalább fél percig azt se tudtam merre vagyok, mely bevallom nagyon ritkán fordul elő. Szóval... igazán ügyes.. :)
  • Elszámolás:

    Korrekt, a végén rendezve, egy pici plusszal.
    Abszolút megérte.

    A kényeztetés alatt mélytorkos elemek egyáltalán nem voltak, de nem is hiányoztak, illetve bár lehet, de végül én nem vettem igénybe NFVSZ opciót sem. Majd talán legközelebb. :)
  • Összkép:

    Rita egy kedves, aranyos lány, aki az elején még
    Kezdő ez érződik rajta, de inkább a masszázs tekintetében, mert a többi területen minden rendben, de azt senki ne várja tőle még, hogy majd mindent magától tud, s csinál, nyugodtan segítsétek, hisz ahogy a leírásában is szerepel még kezdő, s szívesen veszi a segítséget. ;)
Happy Massage