• Lara :)

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon beszéltünk, ahogyan máskor is. A megszokott kedves stílusban, beszélgettünk. Ezúttal szerencsém volt, mert tudott fogadni szinte azonnal.
  • Megközelítés:

    A parkolás fizetős, cserébe viszont szinte mindig van hely! Tömegközlekedésből szinte mindent találni a környéken. Kitűnő elelyezkedése van ennek a kis kuckónak.
  • Helyszín:

    A lakás mit sem változott. Egyszerű, tiszta, célirányos, kellemes hely. A házigazda személyisége tökéletessé teszi. :) A kádas-zuhanyzós fürdőben gazdag tusfürdő választék, a szobában kellemes zene, és kényelmes franciaágy várja a vendéget.
  • Lány külseje:

    Larán nem fog az idő! :) Két éve nem láttam, nagyon kellemes volt újra találkozni. Kedves, elegáns, arisztokratikus megjelenése most is elbűvölt. Magassarkúban és izgalmas fehérneűben fogadott, finom puszikkal. Azonnal megteremtette a kellemes hangulatot.
  • Action:

    A szobában hellyel, és itallal kínált, miközben megbeszéltük, hogy milyen régen láttuk egymást, és ezem jó volna változtatnia. későbbiekben. :) A fürdőbe kisért, ahol huncut módon kileste az utolsó ruhadarabom levételét. Itt már ébredezett alibidóm a finom pusziknak és érintéseknek köszönhetően. :)
    Gyors zuhany után, azonnal kicsomagolt a törölközőből, és finoman, de türelmetlenül egymásnak estünk. Hosszan simogattuk puszilgattuk egymást, eleinte az ágy mellett állva, majd az ágyon folytattuk.
    Először én szerettem volna kényeztetni, ami nem volt ellenére. Végig csókoltam a testét, mesés lábait, majd a combok közé fúrtam az arcom. Nagyon érzékenyen reagál minden finom érintésre, nem maradt hatás nélkül a ténykedésem, egy heves orgazmussal ajándékozott meg.
    Miután picit magához tért, a hátamra parancsolt, és az én kényeztetésem következett. Érzékien, de határozottan, varrázsolt kőkeménnyé. Nagyon finoman csinálta, nem is nagyon eröltettem, hogy gumit húzzunk.
    Természetesen ennek is eljött az ideje. Larára bíztam az irányítást, Ő pedig háttal lovagolt meg, majd a kedvencére tértünk és hátulról kutyusban fejeztük be az aktust. Gyönyörű csípőjének a mozgása, fenekének látványa és markolása felejthetetlen élmény. :)
    A maradék időnket beszélgetéssel töltöttük, vele ez is tartalas és élményszámba menő.
    Köszönöm kedves!
  • Elszámolás:

    Az extrák igen.. Magam sem értem miéert de most sem kértem a csókot, pedig az nekem az egyik kedvencem. Valahogy a többi szép és finom részlet elvitte erről a hangsújt. Kérlek Lara legközelebb emlékeztess, hogy csókolózzunk! :D
  • Összkép:

    Ő a csupa nagybetűs NŐ! Imádom, és biztos, hogy hamarosanújra találkozunk. Köszönöm Kedves!
Happy Massage