• LauraCicaBabaN01

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • LauraCicaBabaN01 reagálása

    Drága Attillka :)

    Először is Köszönöm Szépen a beszámolót :) & bókokat ;))) Örülök, hogy ismét ilyen jó Érezted magad Velem/Nálam :) az Érés kölcsönös ;) Szívesen beöltözöm, és benne Vagyok minden szerepjátékban Tudod :) amit Te nagyon élvezel, Te kis perverz :))) ;) (viccelek:) nem Vagy az, picit csak ;)))))) Professzor Úr ;) ;) ;)
    És nagyon Imádlak, hogy az ország másik végéből eljössz hozzám, amikor csak Tudsz :) Kellemes társaság Vagy, mindig jókat nevetünk :) is ;) Szeretem az ennyire pozitív/életvidám embereket :)
    Hmmmm miért kaptam csak 4 pontot a fürdőszobámra? :))))))))))) Hiszen tipp-topp, minden van :))) rengeteg előre összehajtogatott törölköző, 30 féle tusfürdő (illatmentes is:) 6 féle szájvíz, Férfi dezodorok parfüm is, kézfertőtlenítő, fertőtlenítős szappan, sima folyékony szappan, vállfa ha ingbe jössz, csúszásgátló a kádban (csillogós rózsaszín:))) Nagyon figyelek a higéniára/tisztaságra.. ááááááááááááááá lehet a rózsaszín hangulatfény miatt ;)))))))) már csak erre Tudok gondolni :) de az passzol az egész lakás hangulatához :) De van rendes fény is 3 kapcsoló van bent a fürdőbe ;))))))))) nah mindegy ezt Te Tudod, lehet elnyomtad ;))))))) nah de a pornó-feelinget is? :))))))))))) Nálam pornósabb még a filmekben sincs ;)))))))) de ezt Te nagyon jó Tudod ;)))

    Már nagyon Várom, gondolom Te is a következő extrém randinkat is ;) ;) ;)

    .. Addig is millió Csókjaim :* :* :* :* :*

    LauraCicaBabaN01

  • Egyeztetés:

    Másodszori hívásomra vette fel a telefont. Hamar felismert, hogy nem rég voltam nála. Nagyon kedves volt
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű parkolóhely is van bőven.
  • Helyszín:

    Minden van, ami a hancúrhoz kell.
    2 órát töltöttünk eggyütt.
  • Lány külseje:

    A telefonon megbeszèlt iskoláslány jelmezben várt.
    Nagyon dögös, és vadító volt.
  • Action:

    Gyorsan feljutottam a lakásba.
    Ajtó nyitáskor a megbeszélt iskolás làny jelmezben várt, és mintha a pasija lettem volna, akit így várt.
    Adott két puszit, és mentünk az ágyhoz.
    Megbeszéltük, hogy mit szeretnék, és irány a zuhany.
    Fürdőből visszatérve, már várt rám, mint diáklány a professzorát.
    Az ágyra parancsolt, hogy feküdjek le, ő pedig megdolgozik a kettesért, hogy ne bukjon meg! Elkezdett szép finoman franciázni, majd egyre mélyebben kapta be, végül teljesen eltüntette. Gondoltam mindenre, hogy ne lőjjem tele a kis száját, idő előtt. Pár percíg bírtam a fantasztikus szopást, majd kértem hogy térdeljen elém, had kényeztessem a kerek popóját.
    Megfordult, bepucsított.
    Az a látvány megint beégett az agyamba. Csókolgattam, lassan lehúztam a kis bugyiját, és szép finoman elkezdtem nyalni a kerek popóját. Kiéltem magam rajta rendesen.
    Kértem magamra egy gumit, megkaptam, bekentem a farkam és a popóját jó sok sikosítóval, kicsit megujjaztam, és szép finoman betoltam neki tövig. Bíztatott hogy dugjam meg rendesen. Nem finomkodtam, adtam neki, ahogy tudtam, közben két kézzel paskoltam a kerek fenekét. Kis idő után feljebb ment az ágyon, én is követtem, fölé álltam, és guggolva raktam vissza popsiba. Nem bírtam sokáig, tele lőttem a gumit.
    Hagyott lenyugodni, majd iràny a fürdő.
    Visszatértem, kaptam egy masszázst, közben sokmindenről beszélgettünk.
    Egy igazi angyal. Sokminden érdekli, és még humora is van. Utána én is megmaszíroztam, tetszett neki, nem akarta hogy abba hagyjam. De én mást akartam.
    Megfordult, és szép lassan elkezdett újra franciázni. Gyorsan felszopott, kaptam egy gumit, majd keményen meglovagolt. Valósággal megerőszakolt. Közben nyalogattam a hatalmas melleit, markoltam a kerek fenekét, nem kímélte magát. Majd kérte, hogy előröl dugjam meg rendesen. Hanyatt feküdt, és már dugtam is újra. Lábait a nyakába vette, a melleit összenyomta, ahogy csak tudta, eszméletlen látvány volt, kejesen nyögdécselt, nagyon izgató volt. Rövidesen egy hatalmasat élveztem a gumiba.
    Kicsit beszélgettünk, majd mondta, hogy nem is élveztem a szájába. Újra nekem esett. Elkezdett bő nyállal, mélytorkosan szopni, mint ha a pasija lennék.
    Ritkán élvezek el 3 szor, de most összejött!
    Hála Launak! Kis idő után kérte, hogy dérdeljek fel, úgy fog leszopni, közben nézzem a fenekét a tükörben.
    Úgy tettem. Nem tudtam betelni vele, simogattam, paskoltam, markoltam, finoman megujjaztam, majd egy hatalmasat lőttem a szájába. Percekig nem tértem magamhoz! Nem akartam visszaélni Lau vendégszeretetével, gyorsan elrepült a 2 csodálatos óra!
    Zuhi, és érzékeny búcsú, mondvàn még látjuk egymást.


    Ezúton is bocsánat drága Laura, hogy ilyen későn írom meg e beszámolót, tisztán él bennem az élmény, amit kaptam tőled, és remélem fogadsz még, amikor hívlak.
  • Elszámolás:

    Extrák.
    Natúr francia végig szájba
    Popó
    Kényszerfrancia
    Szerepjáték
    Teljesen korrekt, igazi barátnő feeling
  • Összkép:

    Biztosan visszamegyek még hozzá!
    Mintha egy igazi szeretőhöz mennék, aki azt akarja, hogy dugjam meg rendesen, és úgy, ahogy én akarom.
Happy Massage