• Gitta

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reggel hívtam telefonon, rögtön felvette, 3 órával későbbre egyeztettünk időpontot. Kedves hangja volt, részletesen elmondott mindent a telefonban. A rózsaszálak tekintetében 4-gyel több hangzott el a telefonban, mint a bővebb infó alatt található, ezt érdemes lenne javítani.
  • Megközelítés:

    Parkolás megoldhato a házhoz közel, de kell hozzá egy kis szerencse. BKV-ban nem vagyok jártas, nagyobb csomópont tudtommal nincs a közelben. Pontos címet ad, ház előtt a telefonban pontosan elmondja a bejutás menetét.
  • Helyszín:

    A ház egy régebbi pár emeletes haztomb, a lakás nemsokadik emeleten található, gyalogosan fel. Maga a lakás tiszta, de nem túl modern, némi felújítás ráférne. A fürdőszoba kicsi, de a célnak megfelel, zuhanykabin, nagy törölköző, száraz kilepo, szajviz, tusfürdő, minden van, ami kell. A szoba hangulatos, nagy franciaágy. A lakásban ketten vannak, de működik a logisztika.
  • Lány külseje:

    A képek részben régiek, részben nagyon jól beállítottak. Azokhoz képest felszedett már némi plusz kilót, ami engem nem zavart, sőt. De ennek ellenére kellenének új képek. Valami fekete hálóing szerusegben fogadott, a szemüveg némi titkárnős külsőt kölcsönzött neki, abszolút szexi volt. Egy tetoválással találkoztam bugyi tájékán, nem volt zavaró. Mosolygós, beszélgetős, kellemes partner. Hatalmas mellek, hatalmas kerek fenék, szexi, nőies megjelenés.
  • Action:

    Erkezeskor kávéval, vízzel kínált, utóbbit elfogadtam, jó az ilyen apró figyelmesség. Zuhanyzóbol visszatérve az ágyon meztelenül várt, és rögtön ott négykézláb franciázni kezdett, nagyon szexin tud helyezkedni, hogy a csodálatos popsira jó rálátás legyen. Nekem sajnos így durrbele nem megy, ezért javasoltam, hogy inkább mindketten helyezkedjunk kényelembe az ágyon. Csók mértékkel van, inkább szájrapuszi, nem annyira erőltettem, láttam, hogy nem az ő világa. 69-et javasoltam, ahol végre én is erőre kaptam, és el tudtam engedni magam. A hatalmas melleket simogatva, ez eszméletlen jó volt. Ezután próbálkoztunk gumival kétszer is, de nem tudtam athangolodni, ezért vissza váltottunk a 69 különböző változatára, nem volt ellenére. Ezekkel el is voltunk az óra végéig, bár addigra már jelezte, hogy kezd tul érzékennyé válni. Igy is lett végem, emlékeim szerint a szajaban.
  • Elszámolás:

    A bővebb infó alatti rozsaszal nem fedi a valóságot, ahhoz képest +4, de még így is a kerek csokor alatt. Telefonban a helyes mennyiséget mondta, de az oldalon is javítani kellene. Extrakrol nem tudok.
  • Összkép:

    Némi hiányérzettel távoztam, valahogy nem tudtunk egymásra hangolodni. Szuper csaj, gyönyörű idomokkal, kedves, jó fej, de valami hiányzott köztünk. Ez nem az ő hibája. Ettől függetlenül abszolút ajánlott, még az is lehet, hogy visszatértek, hátha legközelebb jobban megy a dolog.
Happy Massage