• Amy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A telefont ő kezeli, egyből felvette. Készségesen tájékoztatott mindenről.
  • Megközelítés:

    Parkolót nem könnyű találni, mert a belváros közepén van, de a Gozsdu udvar környékén van parkolóház, én oda álltam be. Tömegközlekedéssel is egyszerű lehet, hiszen ezen a környéken van minden.
  • Helyszín:

    Lakás állapota teljesen megfelelő, több fürdő is van, és szépen, otthonosan be van rendezve. Fürdőben zuhanyzó van és rengeteg féle tusfürdő.
  • Lány külseje:

    Teljesen megfelel a képeknek, egy jókedvű érett milf. Arca tényleg szomszédlányos típus, nem feltétlenül fordulnék meg utána az utcán, de mindazonáltal teljesen kellemes megjelenése van, senkinek nem fog csalódást okozni, ha a képek tetszenek. Alakját a retusmentes képek tökéletesen visszaadják.
  • Action:

    Már a belépéskor is kedves, jókedélyű, hülyéskedős volt, bár először mentem hozzá. Nagyon laza csaj, nem nehéz nála feloldódni. Gyors smúzolgatás után a fürdő felé vettem az irányt. Onnan kijövet megmutatta a tett színhelyét, ami rögtön a fürdővel szembe helyezkedik el. Ahogy mutatta már rá is lökött az ágyra és minden teketória nélkül, kis simogatás után elkezdett szopni. Először finomabban, de ez szerencsére nem sokáig tartott és kisvártatva "bedurvult" és őrületes mélytorkozás vette kezdetét. Mélytorok és kényszerfrancia miatt mentem hozzá legfőképpen, de igazából kényszerfrancia nem volt, mivel nem kellett kényszeríteni, tökéletesen megtette ezt ő saját magával. És ezt tudta ülve, állva, fekve, fejlógatva az ágyról...mindenhogyan. Néha azért próbáltam én is tolni rá a fejét, de igazándiból csak az érzés kedvéért, mert valójában nem kellett. Ezzel a foglalatossággal változatos pozitúrákban egy olyan 30-40 percig elvoltunk, mondta is, hogy imád szopni, úgyhogy számára ez nem gond. Mivel gondoltam azért a szexet sem hagynám ki, így gumit húztunk és pár pózban kipróbáltuk azt is. Én a popsit nem vettem igénybe, bár az extra csomagban az is benne volt és mondta, hogy ő azt szereti nagyon, de én nem különösebben vagyok érte oda, illetve csak ritkán, most ezt kihagytam. Mivel a szájmunkája nagyon olyan, mint amit én szeretek, ezért inkább úgy szerettem volna kivégeztetni magam, ezért a gumit levettem és ismét a szájába tettem, amit szerintem ő mindig a legnagyobb örömmel fogad. Úgyhogy az utolsó etapra újfent kezdetét vette a bőnyálas, mélytorkos francia, egészen addig, míg hatalmasat élvezve ki nem táraztam a mellére és az arcára, amit örömmel fogadott. Kis pihenés után (amire szükségem is volt :D ) ismét a fürdő felé vettem az irányt.
  • Elszámolás:

    A telefonban elmondottak szerint, minden teljesen rendben van. Az alap a kicsit magasabb alap kategóriába tartozik, a kényszerfrancia-mélytorok-popó csomaggal együtt pedig a két legnagyobb címletet kell az asztalon hagyni ezért a mókáért.
  • Összkép:

    Amy egy nagyon laza, közvetlen lány, rendkívül nagy szexuális tapasztalattal és étvággyal. Imádja a szexet és szerintem azt is amit csinál, és ez nagyon fontos, talán a legfontosabb ebben a szakmában. Normál kereteken belül ( még picit talán azon túl is ) bármit lehet tőle kérni, mindent készségesen teljesít.
Happy Massage